Aspirante optimiste> 20ani (697)
Raspunsuri - Pagina 9
ancadragoman spune:
in ce zi esti?
eu sunt z2 ,deci iar luam tzeapa cu testul
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Neata fetelor! Eu declar zi 3 . la toate Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
pfffffffffff
speranta mea era in tine...
si eu tot ziua 3 sunt
deci iar de manutza
Monique77 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman in ce zi esti? eu sunt z2 ,deci iar luam tzeapa cu testul anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
pffffffff
weekendul asta ne-a zapacit pe toate
ancadragoman spune:
cateva pozici
http://community.webshots.com/album/580393228iFkCUD
poze si filmulete
povestea nasterii
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
SuperMami_1 spune:
Care dintre voi imi poate recomanda un dr bun pt probleme de fertilitate, va rog? si cam ce teste trebuie sa fac?
Eu am reusit sa dobandesc sarcina numai in pauza de la anticonceptionale, la prima ovulatie dupa ce am oprit tratamentul. Nu am avut probleme cu mentinerea sarcinii. Am facut cezariana acum 4 ani, totul e in regula cu uterul. Am facut ecografie si sunt ok si trompele si uterul.
Am ciclul total neregulat (46,52,47,38 zile).
Astept cu mare interes recomadarile voastre. daca se poate la un spital de stat.
Multumesc.
Albumele noastre
ancadragoman spune:
Trompele nu se vad la eco ,trebuie sa faci o HSG sa vezi permeabilitatea lor.
Dr sunt f multi si normal parerile sunt impartite,eu una ti-l recomand pe Arash de la Medlife
poze si filmulete
povestea nasterii
Monique77 spune:
citat din mesajul lui SuperMami_1 Care dintre voi imi poate recomanda un dr bun pt probleme de fertilitate, va rog? si cam ce teste trebuie sa fac? Eu am reusit sa dobandesc sarcina numai in pauza de la anticonceptionale, la prima ovulatie dupa ce am oprit tratamentul. Nu am avut probleme cu mentinerea sarcinii. Am facut cezariana acum 4 ani, totul e in regula cu uterul. Am facut ecografie si sunt ok si trompele si uterul. Am ciclul total neregulat (46,52,47,38 zile). Astept cu mare interes recomadarile voastre. daca se poate la un spital de stat. Multumesc. Albumele noastre |
eu sunt la doamna doctor cocei
dar nu mai este la Giulesti
e doar la stat
dar te trimite ea daca e la giulesti cand ai de facut chestii
ea e specializata pe infertilitate
daca vrei da-mi PM sa iti zic unde o gasesti