Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)
Raspunsuri - Pagina 7
Victoria_mami spune:
Cleo, nu mai stiu scorul, dar eu votasem fetita. Stii ceva? ![]()
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
gabitzam spune:
Ce dragut, Felicia, ma bucur mult pentru tine ca este cum ti-ai dorit! O sa ai si o pritesa pufarina acum, hi hi ![]()
Noi am adus-o pe mama in weekend la noi si atat s-au rasfatat copiii, Doamneeee ! Zicea mama aseara "Maica, asa e tot timpul la voi?!?" ![]()
Am dat o tura pe la Mall aici in Baneasa weekendul asta, le-am mai luat copiiilor cateva tricouri, ca au inceput reducerile. Si in sfarsit mi-a venit si mie randul sa-mi iau una-alta, ca mereu plec sa-mi iau mie ceva si le iau tot copiilor.
Oare mai avem vara anul asta?
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Noi am adus-o pe mama in weekend la noi si atat s-au rasfatat copiii, Oare mai avem vara anul asta? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
e aici.

YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
e aici. ![]() ![]() ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Rautacinela!
De dimineata imi ieseau aburi din gura in fata firmei

Va pup pe toate, va urez o saptamana minunata fetelor!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Luminel spune:
Hello, hello!
La multi ani si de la mine ultimului muguras din club, Iustin! cu scuze pentru intarziere![]()
Acum avem de asteptat un an pana la urmatoarele aniversari...nici nu vom sti cand a trecut!!!
Cleo, sa stapaniti sanatosi canapeaua! Trebuia sa ne trimiti si noua niste vara ^prin Simonx![]()
Simonix, vacanta placuta in Romanica noastra!
Gabitza, sa-ti fie de bine shoppingul si sa purtati sanatosi ce ai luat!
Ylari, si eu sunt la fel de ignoranta: nici eu n-am habar de Habarnam![]()
Ma bucur ca esti bine! Daca o sa ai sustinerea parintilor dupa ce pleaca sotul, o sa fii ok!
Eu abia stept sa treaca urmatoarele doua saptamani: pe 16 vine sotul acasa 5dupa 6 luni) si marti pe 19 plecam la munte... abia astept
O zi placuta sa aveti!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
salutare fetele!!
ne-am intors, deocamdata sunt intre mormane de haine, bagaje
mai revin cu poze, cu felitari pt sarbatoriti!
Lilly79 spune:
salutari si de la noi.
lorich bine ati venit, desi habar nu am unde-ati fost (Eu nu prea mai is la curent cu ce se intampla, desi v-am citit pe bucatele dar uit tot in secunda urmatoare, is zombi de somn, dar trece si perioada asta).
simonix vacanta placuta in romania.
luminel ma bucur pt tine.
Victor sta doar la mine in brate, doarme la mine pe burta, l-am pus adormit acum 6 minute in patut si acum l-am auzit protestand, cred ca va trebui iar sa-l iau la mine in brate
Hm....nu se mai aude nimic, cred ca a adormit la loc.
Julia il iubeste tare mult, ea e prima care alearga la el cand il aude plangand, il pupa, ne ajuta si ea la baita, duce scutece la gunoi, ne aduce hainute, etc. Din pacate eu is f obosita si imi descarc nervii pe ea.Incerc si sper sa-mi revin si sa nu o mai cert si sa nu mai tip la ea, pt ca daca eu sunt calma si Julia e atat de cuminte si de buna.
S-a trezit.Ma duc sa-l iau in brate ![]()
Lorich spune:
LILY asa e perioada asta, trece! Ma bucur ca Julia e asa o fetita minunata!
Noi am fost pelcati la tara si la Galati la mama, cu un mic popas la Braila; Robert a fost super mega incalntat de tara, a descoperit tot acolo, de la fiecare fir de iarba si pietricica, pui, gaste, orice; parca a avut asa un boom in dezvoltare in perioada asta, e un vorbaret si jumatate, pempers...parca nu a avut niciodata.
L-a facut si l-am facut fericit si pe bunicul meu, care a stat dupa fundutul lui Robert, au hranit toate animalele impreuna (daca l-ati fi vazut pe Robert cu piciorusele goale cum aduna iarba pt purcelusi...), a fost distractie maxima pe el.
Ana a dormit la greu in carut parcata la umbra, boierie. Nu a fost tocmai odihnitor pt mine, dar sunt fff fericita ca nu m-am luat dupa unii si altii (mama!!) care ma speriau ca o sa fie mult prea greu la tara pt mine si uite-asa i-am adus lui Robert tone de fericire, bucurie, aer curat...a mancat de-a spart, a fost in elementul lui.
Haioasa treaba la tara, toata lumea sa-l sperie cu ceva - ca sa poti controla un copil e musai sa-i spui "nu te duce acolo ca te papa catelul! Nu te duce acolo ca te papa cocosul"... de am revenit cu cateva frici la purtator. Mai haios cu "bau-bau"-ul, ca e si asta la mare putere, la care Robert vreo 3 zile a replicat "Nu mi-e fica de bau-bau", dar dupa 3 zile vine la mine si-mi spune "mami, mi-e fica de bau-bau-bau!"...nah..la cat a auzit... acum se consoleaza singur, adaugand "nu esista asa ceva"![]()
Cam astea sunt poivestile, sunt mai multe, presarate cu multe perle, nici nu stiu ce sa mai extrag sa povestesc. O sa ma mobilizez sa descarc si poze.
Fecian deci e cu pasarica!! Eu sunt fericita pt tine,desi e important sa fie sanatos, si eu la fel mi-am dorit mullt fifitza. Asa ca...Anamaria, te asteptam cu drag!!
La multi ani puilor care s-au aniversat intre timp, sa fiti sanatosi, frumosi si norocosi!!
LA MULTI ANI BOGDAN!!!
LA MULTI ANI DAVID (de Miss parker)!!
LA MULTI ANI DAVID (de Lcazangiu)!!
LA MULTI ANI VLAD, DONGONEL SCUMP!!
LA MULTI ANI DARIUTA - PERIUTZA - PISICUTA!!!
LA MULTI ANI ERIC!!
LA MULTI ANI IUSTIN, BAIETI FRUMOSI CARE SUNTETI VOI!!!

Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fecian
Stie ea ce stie Lunea asta am avut ultimul eco (din marele set de 3 per toata sarcina) pentru a vedea cum e pozitionat bblul. Si al meu sotz mort-copt de curiozitate n-a mai putut astepta inca o luna si a intrebat! Asa ca, desi statea in aceasi pozitie de la 16 saptamani!!! (atunci am avut prima si cea mai importanta iminentza de avort) a reusit sa vada ceva ce parea a nu fi cuc. Si ne-a spus ca dupa parerea ei o sa avem o fetitza!!! Eu sunt cea mai fericita pentru ca e exact ce mi-am dorit, un baiat si o fetitza. Sa speram ca totul va fi bine si de acum incolo si curand o sa pot sa imi tin si printesa in brate! Va pup pe toate si va doresc o saptamana ushoara! Felicia, de (Gabriel) si 35+ cu bulina Anamaria AMR 5 s!!!! _ Simply happy! |
Felicia, eu am incercat sa-l conving pe daddy pama la 31 de sapt. sa ma lase sa aflu ce e si a tot zis NU! Ne-am dus in Cuba cand eram in 31 de sapt. si l-au convins cubanezii ca e mai bine daca stim, ca ne putem pregati (hainute, camera,etc.) si ne-am intors cand eu eram in sapt. 32. A mai durat ceva pana am mers la eco (3D, pe care l-am platit!), deci tot cam prin sapt. 35-36 am aflat si noi :)
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

de
(
35+ cu bulina
Victoria invinge cancerul!!!