Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ylari, eu cred ca ai tot dreptul sa plangi, sa plabgi fara sa dai socoteala nimanui. Sufletul tau plange, lasa-l s-o faca cum trebuie. E normal ceea ce simti, ai pierdut ceva ce ti-ai dorit enorm sa ai. Fii mai putin dura cu tine, daca nu te simti pregatira sa vezi pe cineva sau sa vorbesti despre ce-ai trait atunci nu o fa. Omenii care tin la tin ar trebui sa inteleaga sau macar sa accepte.
Cu timpul durerea se va estompa, va fi mult mai bine si vei prinde iar aripi. Te imbratisez si nu uita sa te uiti in jurul tau la tot ce ai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Offf, Ylari, draga mea parca am simtit ca nu esti in regula, de aia am si inrebat.
N-am trecut prin ce ai trcut tu, dar incerc sa ma pun in locul tau: a fost o pierdere mare pentru tine; mai mic sau mai mare, bebelusul era al tau si ti l-ai dorit mult; mi se pare normal sa ai sentmentele pe care le ai, chiar daca nasa ta, biata, n-are nici o vina pentru ce ti s-a intamplat; dar e dureros sa vezi ca altcineva are parte de ceea ce tie ti-a fost refuzat>
Descarcarca-te aici la noi cum vrei.... dar nu uita ca nu a fost niciodata vina ta pentru ce s-a intamplat cu bb.
Si cu timpul durerea se va estompa...
Fetele au dreptate, trebuie sa vezi partea plina a paharului, sa vezi tot ce e frumos in jurul tau...
celelalte probleme se vor rezolva...nu stii niciodata ce-ti rezerva soarta...
Eu si sotul meu, cand nu mai vedeam nici o iesire din probleme (si din pacate, au fost destule) s-au rezolvat de la sine, cum nici nu ne-am fi gandit...
Roaga-te la D-zeu sa te ajute si sa-ti dea gandul cel bun si totul va fi bine Te sarut!

In alta ordine de idei, Cristiana a facut iar otita acum zace, a facut febra 39 azi. I-am pus Uniflox in ureche, sper ca pana maine sa-i treaca durerea si febra sa nu fiu nevoita sa-mi mai mananc o zi de concediu.

O seara buna!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of fetelor va multumesc.
Da, Lumi, cum simti tu mereu
Of... si incepusem sa-mi revin, chiar si acum sunt cat de cat ok, dar ieri a fost prea curand sa infrunt atat de lume, aveam impresia ca toti vor sa deschida subiectul si mi-era groaza sa spun din nou toata povestea...
Azi mi-am revenit, am muncit mult, mult de tot la sv desi n-aveam chef deloc, am o lucrare foarte ampla si importanta de pus la punct, mai exact sa reglez inregistrari facute aiurea intr-un sistem si e aiureala rau, ma solicita foarte mult si trebuie sa ma concentrez si mai uit.
Eva e o scumpa, dar uneori ma intreaba de bebe, unde e, cand mergem la spital sa-l aducem acasa saraca... i-am explicat dar a uitat, e mica... in rest e minunata, ma incanta cu glumitele ei, e haioasa foc.
O, Iuby e foarte stresat, nu stim ce, cum o sa facem, e foarte aiurea, niciodata nu am fost asa de "in deriva" ca acum, ca sa zic asa
Cred ca vroiam sa va mai spun ceva dar ma grabesc, vreau sa o culc pe Eva mai devreme azi, ca se vede cam obosita.

Lumi imi pare rau de otita. Si Eva dupa bronsita aia in care a avut o tona de muci am impresia ca a ramas cu polipii inflamati. In seara asta ii pun pivalone. Unifloxul i-a mers tare bine Evei. Puneti in nas sau in ureche? Sanatate multa va doresc.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

sa ridic moralul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Despre noi:

1. Operatia matzului s-a terminat, am avut-o ieri dimineatza (a fost un arnajament de ultim moment...cum se aranjeaza lucrurile)
A fost...tipic Bitzu, a fost nitzel turbulent, ca s-a trezit brusc din anestezie si inca buimac a cerut fooooarte raspicat cadou si altele care i se cuveneau... a primit si jucarie si balon si diploma si inghetzata...Apoi inca buimaci de la anestezie am plecat acasa, unde a mai stat cam ametit pe pat pana la vreo 12. Am fost in oras, ne-am jucat nitzel, evident a primit din nou cadou si la 1 eram toti morti de somn si am dormit pana la 5,30 dupa-amiaza evident ca s-a culcat abia la 12 noaptea!

n-am stiut ca ar fi indicat sa ii dau un paracetamol asa ca ne-a facut ceva scandal noaptea, ca il durea nasucul. Insa dupa ce i-am dat a dormit tun.

Azi e bosumflatzel ca a plecat la gradinitza dar ii trece lui.
Bine ca am scapat, sunt fericita ca s-a terminat usor, emotiile noastre insa au fost mari (in principiu lui trebuia sa ii fie greatza insa el n-a avut nimic iar eu cand am ajuns acasa nu mai puteam de rau ce imi era).

Am scapat si asta conteaza cel mai mult.

Si perlutza de Bitzu!

Bitzu sta cuminte pe marginea canapelei(ai putea spune contemplativ chiar).

Eu: Ce faci Bitzule acolo? (cand sta matza ganditoare e pericol...coace vreo traznaie)

Bitzu(foarte serios): Ik groei!= Eu cresc!!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 35+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 5 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

pt BARBATUL VOSTRU!
ma bucur ca atrecut asa repede prin tot!

sunteti super tari cu cadourile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aici le dau asistentele cadouri. Nu cine stie ce, majoritatea jucariilor sunt cumparate la magazinu de 1$, dar ei sunt incantati si asta conteaza. Li se pune cutia cu jucarii in fata si fiecare isi alege ce vrea din cutie. Sa va spun ca am o camera plina de jucarii de la spital? Din pacate...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Aici le dau asistentele cadouri. Nu cine stie ce, majoritatea jucariilor sunt cumparate la magazinu de 1$, dar ei sunt incantati si asta conteaza. Li se pune cutia cu jucarii in fata si fiecare isi alege ce vrea din cutie. Sa va spun ca am o camera plina de jucarii de la spital? Din pacate...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

desiree, puteti sa le impachetatzi frumos pe cele neinteresante si in stare buna , impreuna cu Victoria sau fara, si sa le duceti la spital pt alti copii care vin la analize. Le vei face o mare bucurie. Sunt copii care adora sa desfaca un pachetel, sa gaseasca acolo o supriza ceva. Eventual, asistentele sa dea 2 cadouri la copiii care au cooperat, sau care nu au plans prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

CLEO- super tare nenea din filmulet, am ras cu lacrimi!

FECIAN- bine ca a trecut totul cu bine... De-acum poate sa vina si fratiorul () in liniste. Simpatic foc Bitzul vostru.

YLARI- te pupam cu drag! Durerea e a ta si trebuie traita pana la capat daca asa simti. Eu una sunt una din cele care trebuie sa ma cufund in lacrimi, nu pot sa ma resemnez asa de repede si sa merg mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. N-am trecut prin asa ceva, dar presupun ca e tot ca un fel de doliu, ca o pierdere a unei fiinte dragi. Timpul si zambetul Evei o sa mai atenueze probabil din tristetea ta, curaj!

DESIREE- asa e, din pacate... Am fi preferat cu totii sa nu fi avut ocazia Victoria sa primeasca asa cadouri. Al meu tine cu dintii de toate nimicurile, cred ca de la zodie i se trage. Nu pot sa arunci nici un capat de ata ca e tragedie mare. Isi aduce aminte de ele si dupa vreun an. Sa va mai zic ca am o cutie mare cu tot felul de pietre? Geolog il face mama.
A propos de memorie, am fost sambata intr-o zona in care am fost acum 2 ani, in vara cand avea un an si ceva. Am stat cu tati si tot ne-am muncit creierii, de atunci n-am mai fost niciodata pe-acolo. Ei bine, cupilul meu si-a adus aminte. Am trecut pe o strada paralela si el ne-a intrebat "Mergem la parcul unde este o toile d'araignee mare mare?" (ca el asa vorbeste jumi-juma franco-romana). Prima data nici nu stiam ce zice, noi mergeam la cineva in vizita, fara legatura cu parcul respectiv. Cand stau mai bine sa ma gandesc, imi aduc aminte ca la o strada mai incolo este intr-adevar un parc cu un spatiu din asta de joaca ca o panza de paianjen gigantica. Am ramas asa...

Ai vostri s-au hotarat ce se fac cand cresc mari? Al meu e foarte decis : gunoier, cred ca toti baietii trec prin perioada de "gunoieri" Toata ziua isi varsa jucariile din loc in loc si le aduna in niste cutii mari, le cara de colo colo, le incarca in niste camioane imaginare (patul lui Kevin eventual) si le sorteaza - reciclabile si nereciclabile.

Mergi la inceput