Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumphitza
Ally, mai asteapta cu urarile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
![](icon_smile_blush.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](iartama.gif)
Eddy, gata a iesit din barlog! S-a trezit si rade aici mititelul
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Ieri l-am imbracat pe Arsenie in niste hainutze d efetitza ramase de la Sis si i-am aratat poze sotului...i-am zis ca a fost o fetitza in vizita pe la noi...Si el nu si-a dat seama, a zis ca nu e chiar frumoasa pt o fetitza ![]() Hai ca incerc sa atasez cateva pozici. Deea...unde-s pozele de la botez? le asteptam Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
e draguta foc fetita ta, tare bine ii sta
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
fimea doarme de 13 ore cu o singura pauza la 7 dimineata..adica de aseara de la 22.30 si acum inca dorme..intru la ea in camera ca nu mai am stare..
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Am revenit ca piscoata mea doarme iar deci eu cred ca a dat in zodia somnului ca ieri a dormit 4 ore dupa amiaza, aseara la 10 era deja in lumea viselor si acum iar doarme de juma de ora
creste fata mamii, creste...
Acum sa raspund si eu la una alta din ce imi aduc aminte de ieri , sa vedem cati neuroni mai am pe-acasa
Catank, o sa incep cu tine ca "sa te trag un pic de urechi" ca mi se pare ca nu au facut-o destul fetele ieri
stii doar ca si eu am avut discutii cu fetele pe tema scoica vs. landou, nu? stii cat iubesc eu scoica
dar nu se pune problema, nici nu se discuta sa tin copilul in brate sau in landou in masina
nu nu, nu sunt inconstienta, scoica/scaunul de masina salveaza vieti!!! si nu o spun din povesti sau auzite, o spun din caz concret!!! plus ca aici politia daca te opreste pe strada si nu ai copilul asigurat in scoica/scaun de masina iti ia permisul pe loc, iei si amenda de te ustura si pe
, poate sa-ti ia si masina si mai cheama si protectia copilului si iti iau copilul si il dau in plasament!!! deci gandeste-te bine ce faci cu Ioana, sa investesti o suma modica in sanatatea ei chiar merita ca nu stii cand Doamne fereste se poate intampla ceva , poti sa fii tu ochi si urechi la drum , da intra un nebun in tine si ce faci atunci ? zboara copilul pe geam si ramane cu sechele toata viata sau mai rau ... deci te rog si eu mult de tot, cumpara o scoica/scaun de masina si nu te juca cu asa ceva !
Sper ca nu e cu suparare ca te-am urechit
Miki, sa te iau si pe tine de urechi daca tot sunt la capitolul urechit nu ca as fi eu cine stie ce inteleapta si nici nu stiu despre ce caz spui tu trait de tine/familia ta ... dar sincer sa spui si sa pui copilul pe locul din fata dreapta langa tata, ca doare e baiat mare
la 2 ani si un pic
mi se pare pura inconstienta
macar ii pui cneturile daca tot sta pe locul din fata dreapta ?
stii ca aici in Uk si nu numai, in tot restul Europei copii pana la 14 ani trebuie sa stea in spate in scaun sau inaltator?! ca de nu iti ia politia permisul si nu-l mai pupi in veci ? sau iti iau copilul??? eu te rog frumos sa te mai gandesti o data si inca odata si de mai multe ori si de cate ori vrei tu dar nu-mi mai pune pe Vladut in fata langa tata ca e baiat mare
eu te cred ca vrei sa il rasfeti dar cu asa ceva nu se joaca, sincer cand ai scris ieri despre asta am cascat ochii mari cat cepele si mi-am spus in gand "Doamne fereste si pazeste-l" Stiu ca o sa te superi dar daca o sa iti dau de gandit dupa ce ti-am scris si o sa ii cumperi si o sa il pui in scaun pe Vlad sa stea si nu in fata, sa stii ca o sa fiu cea mai bucuroasa , chit ca acum o sa fii suparata pe mine
Concluzie : nu va jucati cu sanatatea si integritatea puilor vostri, chit ca fac nazuri si nu le place in scaun in centuri, e spre binele lor si al vostru si al familiei voastre, nu cred ca ati vrea sa umblati prin spaitale mai apoi cu ei sau mai rau de atat, nu mai spun ca deja mi s-a zburlit pielea pe mine .... cum spune englezul: Better safe than sorry!!! deci mai bine asigurat decat sa iti pare rau dupa
Ally si mie imi cadul parul in rpostie, peste tot prin casa numai par, m-am saturat, acum vreo 2 zile in urma am gasit par in manutele fetii si ma gandeam sa il tund scurt scurt periuta macar daca imi cade sa nu fie asa lung, ceva mai scurt
Vorba tatalui meu: parul bun paraseste capul prost
A fost tare faza cu kk ursuletului cand esti tu la volan, super inspirat sot ai
i-a venit pe loc ideea
Pisuc, noi mergem in ro pe 11 sept si ne intoarcem pe 25, iar marele eveniment va fi pe 17 sept. de Sf Sofia asa s-a nimerit pur si simplu, nu a fost nimic premeditat, am aflat de la nasica(sora mea) dupa ca pe 17 e sf Sofia, ca eu nu stiam
Cum le aranjeaza Dumnezeu pe toate?!
Yasmi sa stii ca puiul meu face cam de toate ce ar trebui sa faca un pui de 3 luni , nu mai mult..poate mai putin... de exemplu inca nu apuca cu manutele sa tina, ea isi tine inca pumnisorii strans strans si ar cam trebui sa fie mai relaxata la varsta asta dar nu ma stresez, eu nu de asta am intrebat ce fac puii vostri, ca se stie ca unii sunt mai precoci, altii mai intarziati, dar vorba Simonei, toti vor ajunge la un moment dat sa le faca pe toate, eu-s mai delasatoare asa, nu imi place sa pisez la melodie pe cineva, deci nici pe pisocata, am vazut odata ca nu apuca si nu vrea sa tina in mana, o las... mai incerc peste cateva zile o sapt, dar nu stresez copilu , o face el de toate la un moment dat
eu doar m-am simtit prost ca nu stiam multe chestii desi cat am fost gravi am citit vreo cateva carti, dar pe-o ureche a intrat, pe cealalta a iesit
dar am citit acum din nou in cartile mele si e conform varstei tot ceea ce face ea si ce nu
ca doar nu s-o pliba deja cu tricicleta si o manca cirese si pe mine sa ma strige baba, sa ma bage direct la categoria a 3a
Simona, multumim de urari mi-a placut ideea ta de a-l imbrca pe Arsenie in fetita
nu stiu ucm barbatii astai nu au ochi sa vada si sa recunoasca ceva ce e sub ochii lor mereu, cum le schimbi ceva un detaliu cum o iau de nou/noua
si eu il pacalesc pe al meu cand schimb borsul, ii pui orez in loc de cartofi si cica i-am gatit alta specialitate , desi e aceeasi branza , difera doar putin
Roxy, iar la plimbari ? Ieri am fost pe afara si dupa amiaza am tras si eu un pui de nani cat a dormit piscoata ca eram super obosita ca in noaptea de dinainte nu am dormit mai nimic, m-am culcat dupa miezul noptii si mi-a dat piscoata trezirea la 6 si in vreo 5 ore si ceva mi-a dat trezirea de 4 ori
nu stiu de ce a fost asa agitata, Slava Domnului azi noapte a dormit lemn si m-a trezit numai odata
si ma simt si eu mai om , chit ca lenea aia mare inca e agatata ins pinarea mea si numai nu vrea sa se coboare si sa plece dar ii gasesc eu ac de cojoc, cat de curand
Trimit asta si revin daca imi mai aduc aminte ceva important l acare sa raspund , se vede ca mi-au obosit deja neuronii , de la atata urecheala cred sper ca nu mi-o fur prea tare, dar chit ca s-o si supara lumea pe mine daca le fac sa constientizeze pericolul si mai si schimba in bine ceva, pai atunci o sa fiu super multumita
Ma duc sa pap ceva ca doar nu numa piscoata tre` sa manance si mami ca sa faca laptic si fundu si mai mare decat ete deja
Zi buna si racoroasa ca stiu ca va topiti de caldura dar las` ca au aununtat cod galben de vijelii si ploi pe maine , deci o sa va ude sa va racoareasca la degetele, cat de curand
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Buna fetele!
Ufff ce caldura afara, si in casa mi se face pielea de gaina ce racoare e. Asta e problema mea, in casa imbrac fata, afara o dezbrac.
Am stat si noi afara de la 9 la 11 atit, ...acum e la somnic pina la orele 16-17 chiar.
Fetelor, ieri ultimamasa a fost la 14 si seara cirese crec ca un kg, lapte am avut...dar si emotii multe Nu e bine ce-am facut, dar pur si simlu nu mai intra nimic altceva. Eu maninc de forta majora, asta e marea mea problema. Acum de ex nu-mi este foame...dar trebuie sa maninc ptr laptic, nu? voi cum procedati? Pe caldura asta nu as vea decit apa si fructe...
strumphy ptr ieri aveai o bulina neagra, dar fiindac ai sosit la fix facind capitol te iert.
Multumim ptr acest gest!
simonacipAi niste baieti...super, si o fetitaArsenie este mortal, eu nu as fi zis ca nu e fetita
, dar poza unde sunt toti 3 la orizontala e minunata.
roxy intr-un timp ii dadeam ceai regulat micutei si facea kk zilnic, sau la doua zile, cum am oprit ceaiul facea la 4 zile, si odata a facut chiar la 5 zile. Acum am inceput sa-i dau ceai neindulcit de musetel, si vad ca iar face zilnic, si muuult
Nu imi trage din biberon, doar molfaie tetina, insa apas eu pe biberon si iese cite putin, dar ea inghite. Altfel nu vrea ...
Inainte ii faceam ceaiul indulcit si il tragea singura si lua chiar 100ml toata ziua, acum neindulcit ii dau cam 4o-60 in 3 reprize, intre mese.
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Strumphy si sa iti traiasca sora, sa fie sanatoasa! Imi place la nebunie cum scrii, cand am timp chiar imi place sa te citesc. Si eu te iau de urechi ca nu incepi sa scrii povestea nasterii, hai ca eu o astept cu nerabdare.
Simo ce frumos ca va balaciti in piscina! Mi-a placut faza cu sotul si acum ma amuz copios ca nu a realizat ca e copilul lui, dar asa sunt barbatii.
Ally ti-am trimis un mesaj, ca nu stiu daca ai fost tu cea care m-a sunat de dim.
Pisuc si eu i-am dat sa pape, dar al meu a plans la biserica intrucat a fost bagat bine in apa de 3 ori, iar ceaiul si suzeta l-au linistit.Ma rog noi nu avem program de masa, noi mancam cand ne e foame, eu nu ma uit la ceas niciodata, cum imi dau seama ca ii e foame hop la san, cand ii e somn hop la san ca asa imi adoarme cel mai bine.
Madutza ce faceti voi, stati in curte la umbra unui copac???? O fi bine? Groaznic de cald e afara, dar se anunta cod galben de ploi si vijelii, bine ca se mai racoreste.
Delia vacanta placuta mami, sa te gandesti si la noi ca asa dor imi e de mareeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Alina06 ma bucur mami ca sunteti bine. Asteptam pozici proaspete cu familia reunita.
Cami i-a trecut Antoniei buba aceea? Cum e la mare? Le-ai dus pe fete la plaja dimineata?
Miki cat a dormit Andra, super Si al meu doarme, dar ziua la o ora se trezeste, daca nu deschide ochii incepe sa se foaiasca de foame si maraie asa.
De astazi m-am hotarat sa scriu intr-un carnetel ce sunete scoate Rares. Incepe sa scoate si sunete noi si asa imi place sa il ascult si vorbeste fetelor, sper si cred ca in clipa in care va stii sa vorbeasca o sa ne impuie capul, cel putin eu asa am fost .
Astazi i-am citit si o poveste Hansel si Gretel si m-a ascultat cu atentie, ba mai zicea si el cate ceva. Inca din sarcina, cand era in burtica ii citeam , i=am citit cand avea vreo 2 saptamani si am zis ca acum e cazul, i-am aratat si cartea care e foarte colorata si eu cred ca i-a placut. Sa nu ma faceti nebuna, dar am fost puturoasa si la 10 ne-am ridicat din pat si afara nu mai aveam cum sa ies ca era o caldura si pana deseara am zis sa mai facem si altceva distractiv.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
Roxy mamica, ma bucur ca nu te-ai suparat. Da, am vorbit aici pe forum despre ceaiul de musetel, dar la noi nu are efect fir-ar sa fie. Acum ii dau ceai de la hipp , de care a zis Yasmi, dar inca fara efect.
Catank eu nu mananc mult de fel si lapte am slava Domnului si ii multumesc pentru asta. Mananc uneori doar 2 mese pe zi dimineata si pe la pranz sau seara si cand vad ca e vreo problema cu laptele, caci Rares al meu suge si la o ora si la 2, depinde numai de el, imi fac un ceai de marar cu schinduf. Deci eu nu ma omor cu mancarea, dulciuri mananc ca imi plac mult, dar nu exagerat. Ieri am mancat putin de dimineata, am mancat la pranz o omleta cu carnati si rosii si seara pepene , care a fost delicios, dar dupa pepene mi s-a facut foame si am mancat niste branza cu rosii, dar putin sa zic maxim 50 de grame de branza. SA nu crezi ca am cantarit, asa din ochi spun cu o rosie si mi-a fost suficient.
Azi am mancat niste spaghete, in cateva ore voi manca o supa cu galuste si pe seara daca imi e foame vad eu ce gasesc prin frigider, daca nu tot pepene.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui mandreeac Strumphy ![]() ![]() ![]() Simo ce frumos ca va balaciti in piscina! Mi-a placut faza cu sotul si acum ma amuz copios ca nu a realizat ca e copilul lui, dar asa sunt barbatii. ![]() ![]() Ally ![]() ![]() ![]() ![]() Pisuc si eu i-am dat sa pape, dar al meu a plans la biserica intrucat a fost bagat bine in apa de 3 ori, iar ceaiul si suzeta l-au linistit.Ma rog noi nu avem program de masa, noi mancam cand ne e foame, eu nu ma uit la ceas niciodata, cum imi dau seama ca ii e foame hop la san, cand ii e somn hop la san ca asa imi adoarme cel mai bine. Madutza ce faceti voi, stati in curte la umbra unui copac???? O fi bine? Groaznic de cald e afara, dar se anunta cod galben de ploi si vijelii, bine ca se mai racoreste. Delia vacanta placuta mami, sa te gandesti si la noi ca asa dor imi e de mareeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ![]() Alina06 ma bucur mami ca sunteti bine. Asteptam pozici proaspete cu familia reunita. ![]() ![]() Cami i-a trecut Antoniei buba aceea? Cum e la mare? Le-ai dus pe fete la plaja dimineata? Miki cat a dormit Andra, super Si al meu doarme, dar ziua la o ora se trezeste, daca nu deschide ochii incepe sa se foaiasca de foame si maraie asa. De astazi m-am hotarat sa scriu intr-un carnetel ce sunete scoate Rares. Incepe sa scoate si sunete noi si asa imi place sa il ascult si vorbeste fetelor, sper si cred ca in clipa in care va stii sa vorbeasca o sa ne impuie capul, cel putin eu asa am fost . Astazi i-am citit si o poveste Hansel si Gretel si m-a ascultat cu atentie, ba mai zicea si el cate ceva. Inca din sarcina, cand era in burtica ii citeam , i=am citit cand avea vreo 2 saptamani si am zis ca acum e cazul, i-am aratat si cartea care e foarte colorata si eu cred ca i-a placut. Sa nu ma faceti nebuna, dar am fost puturoasa si la 10 ne-am ridicat din pat si afara nu mai aveam cum sa ies ca era o caldura si pana deseara am zis sa mai facem si altceva distractiv. ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
citat din mesajul lui mandreeac Roxy ![]() ![]() Catank eu nu mananc mult de fel si lapte am slava Domnului si ii multumesc pentru asta. Mananc uneori doar 2 mese pe zi dimineata si pe la pranz sau seara si cand vad ca e vreo problema cu laptele, caci Rares al meu suge si la o ora si la 2, depinde numai de el, imi fac un ceai de marar cu schinduf. Deci eu nu ma omor cu mancarea, dulciuri mananc ca imi plac mult, dar nu exagerat. Ieri am mancat putin de dimineata, am mancat la pranz o omleta cu carnati si rosii si seara pepene , care a fost delicios, dar dupa pepene mi s-a facut foame si am mancat niste branza cu rosii, dar putin sa zic maxim 50 de grame de branza. SA nu crezi ca am cantarit, asa din ochi spun cu o rosie si mi-a fost suficient. Azi am mancat niste spaghete, in cateva ore voi manca o supa cu galuste si pe seara daca imi e foame vad eu ce gasesc prin frigider, daca nu tot pepene. ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
Multumesc mandreeac! incerc sa o las si eu mai moale, parca ma stresez cam rau cind nu maninc...ca daca nu am lapte
![](icon_smile_big.gif)
La dulciuri mai atentez si eu
![](bang.gif)
Imi place meniul tau, adevarat nu maninci mult.. eu deja am doua mese pina la ora asta.
mic dejun care a constat din doua oua cu cascaval si muuuult marar facute ompleta alaturi de o ceapa mare verde, si la prinz o ciorbita cu o ceapa mare la fel de verde
![](icon_smile_big.gif)
Si desert, doua prajiturele cu e-uri. Deci....cam mult
![](bang.gif)
![](plang.gif)
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
mandreeac spune:
Strumphy sper ca in septembrie sa reusim sa ne vedem si noi live!
Am vazut poze superbe si am lasat comentarii la poze, nu mai scriu aici si nu am apucat sa ma uit la toate ca mi s-a trezit printul. Asa doarme in reprize, mor ca nu are si el somnul mai adanc!Are niste ochi mari imi vine sa il mananc!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Am mancat si eu si am facut si dus si piscotel tot doarme o fi puseul de la 3 luni ?
Catank, am crezut ca imi dai bulina neagra pentru ce ti-am spus azi dar vad ca nu ai spus nimic de aia, deci sunt salvata
Ioana e o scumpa, trebuia sa ii pui trandafirul dupa ureche sa fie asa ca la Moldova, mandra
o basma cand ii pui ?
eu as vrea dar nu am aici, o sa ii pun cand ajung la mama
Andreea pupam un Rares cuminte si o mamica slaba si frumoasa
te invidiez ca poti manca fara sa se cunoasca la cantar, eu cum pap cum hop urla cantarul
eu cred ca si de la aer ma ingras, dar las` ca doar nu numai Catank o fi grasa si pufoasa
vreau si eu , dar eu-s de mult asa, de dinainte de a naste, dar acum mi s-au modificat si oasele, m-am latit in spate si in bazin, am facut fundu si mai mare
de parca nu eram destul de lata, acum sunt inalta cat usa si lata la fel
Povestea nasterii nu stiu cand o sa o scriu dar ma gandeam zilele trecute sa ma apuc, ca doar am multe de spus si povestit, numai travaliul a fost 40 ore, plus alte 9 luni de sarcina
dar o sa o scriu eu candva, nu iti fa griji ca nu raman eu nescrisa, la mine e un drog dupa cum se vede, gura bogata
Alina06, super ca va mutati la casuta si ma bucur ca ai mai trecut pe la noi sa ne spui de voi cand o sa fii la voi acasa sa itri mai des sa ne spui de voi si sa ne arati pozici cu toaat familia intregita
Delia vacanta frumoasa si distractie maxima!!! sa vii bronzata si relaxata si cu multe povesti in tolba , sa imi faci mie in ciuda ca nu merg la mare
S-a trezit piscotel si se intindeeeee si casca si a inceput a vorbi pe limba ei si zambesteeee
Ma duc sa o smotocesc putin
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)