Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
lalely cica nu prea este recomandat sa dai calciu asa fara sa aibea nevoie. bine, asa am auzit si eu acum, daca tie iti recomanda pediatrul da-i dar daca nu, nu-i da de capul tau
miki si eu zic ca n-are nimic daca ii dai lapticul ala. dar daca poti sa-l schimbi si vrei, poti sa-l si schimbi.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxy_s spune:
ieri am incercat sa-i dau la bebelina ceai. dar ce credeti ca la vrut nuuuu. i-am dat intai din biberon...l-a tot molfait, l-a tot rontait dar o picatura nu inghitea.
apoi am incercat cu lingurita si n-a mers nici asa, il tinea in gat si facea gargara cu el si apoi il dadea pe ea.
apoi am incercat s-o pacalesc si i l-am amestecat cu laptic si tot n-a mers. asa ca eu am renuntat la ceai, nu stiu cum ai vostrii beau ceai si a mea nu.
dar asa de comica era cu biberonul ala in manute si rontaindu-l.... asa am ras de ea, i-am facut si cateva poze, le pun acum. am si filmat-o dar filmuletul nu il mai pun.
roxy_s spune:
alina06 ce dulce este bebe si tati este tare mandru cu puiul mic.
vas iti mai faci si tu timp sa ne scrii foarte bine. unde mergeti in concediu, poate ai zis dar n-am citit eu?
roxy_s spune:
catank mai zi o data... castravetii cruzi cu miere? sau cum? nu-mi imaginez ce gust pot avea
deea nu stiu ce-am inteles eu ca ai pus poze si cand ma uit...nema poze. le asteptam
chiar ca trece timpul, fetele cresc, cea mare a ta este o domnisorica, gata, se schimba tot mai mult pe zi ce trece. cea mica creste si ea intr-un ritm alert, acum o vezi de-a busilea.
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
roxy bine ai aparut in zona
pupam fetele
pai ce crezi ca bebeii nostrii au supt de la inceput ceaiul asa cum crezi tu
nuuuuuuuuuuuuuu
antonia nu bea ceai nici acum
pt ca ea nu a baut nica din biberon
decat dupa miliardeeeeeeeeeeeee de incercari lapte
petra bea ceai
nu mult
20ml
max 40-50ml
dar bea macar
stie guustul
dar eu ii dau de cand s-a nascut
tot ca sa se invete cu gustul
nu-i place nici ei
se strambaaaaaaaaaaaa
de numa
da cand ii e fomica
si tre sa fac ceva cu antonia
sau cand sunt undeva si mai dureaza putin pana ii dau sanul
trage destul de bine de foame
iar in zilele calduroase tragea
desi ma si sugea cam la o ora sau o ora jumate
deci persevereazaaaaaaaaaa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Ce faceti mamicilor? Scriu un mesaj pe fuga, nu apuc sa va citesc ca imi face Rares scandal, sta singur in patut si e suparat.
In primul rand sa imi traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa ma bucur de el, caci astazi implinim 4 lunite
In al doilea rand, am vazut ca a scris Alexina ca ne-am intalnit,si nu am fost doar noi 4, a fost si sora ei, Irina. Ce sa va zic 3 fete frumoase( cea mai frumoasa si mai dulce fiind Teea, normal), iar cele mari sociabile, super fete, am vorbite vrute si nevrute, de parca ne cunosteam de cand lumea.
In al 3 lea rand , sambata am fost si eu la botez cu sotul meu, fara Rares, a fost frumos, dar abia am asteptat sa ajung acasa, imi era asa dor de el si am realizat ca eu nu imi pot lasa copilul acasa si sa plec in vreo vacanta, as plange in continuu, aia nu ar mai fi relaxare.
Roxy nu promit nimic, insa in iulie ajung si eu pe la munte, o sa iau telefonul tau atunci si vb si poate apucam sa ne vedem. tuturor , fug ca e suparat rau Rares si nu vreau ca doar e ziua lui.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Mai da ce e cu linistea asta pe aici ?
Unde v-ati ascuns ?
A dat iar caldura peste voi si sunteti la umbra? eu stau la umbra ca afara e crima si pedeapsa, cel putin pentru mine, nu-mi place deloc asa cald... vreo 32 grade si o inaduseala de nu poti respira... pe la vreo 11 am iesit pe terasa in spatele casei sa ud florile si ardea soarele rau de tot
m-am bagat la loc in casa si aici o sa stau pana pe seara daca o da vreo ploicica sa ne racorim nitel
asa zice prognoza meteo dar cine mai crede , dar never say never in UK
Roxy, nu cred ca piscoata mea are ceva de la cafea ca doarme pe zi de n-are treaba , de ce nu ar dormi si noaptea daca si pe zi bea lapte cofeinizat ? sau vrei si tu un espresso de asta bun de la mine si numai nu stii cum sa spui ?
Andreea La multi ani pentru Rares!!! baiat mare are mama , 4 lunite
madutza cam rar te vedem la ochi in ultima vreme, cam scurt pe 2 si la obiect very busy ? ce mai face baiatu? i-a iesit frizura cool?
da Catalina ce mai spune? doarme iar toata noaptea? daca da sa trimti niste praf de ala vrajit sa se prinda si de piscoata mea
Happiness, tu ce mai spui? Andrei e mai bine? inca pe antibiotic? sper ca si-a mai revenit si bombonica roz e ok si nu a luat nimic de la fratior
Yasmi, hai iesi de dupa canapea ca stiu ca ne citesti treci la semnat condicuta ca trecem absent nemotivat daca nu
scrish, inca nani nani dupa nunta ? Luca ce spune ? mai vrea la mamaie ?
Dinora , si la voi a venit caldura ? daca nu iti trimit eu tot soarele asta ca m-a capiat de cap, vreau ploaie
raluka, iar la mama sau deja in concediu pe undeva ? ce mai face Vladut ? pozici noi cu voi pe cand ?
cum e limbuta , i-a trecut buna ?
Felicitas pe unde esti? ai disparut si tu vad, nu ne mai iubesti ?
Stefana nu ai loc la calculator deloc ? hai mai treci pe la noi sa ne spui de voi si sa ni-l arati pe Tudorel cu parul lung
Ina.Click, hai ca au expirat alea 30 zile sa te vedem la ochi ca ne e dor si sa pregatesti pozici noi sa va admiram
Copiloi , sa stii ca ma gandesc la ce plimbare frumoasa o sa avem noi pe Copou in septembrie, abia astept
Dorothea ce mai face? bine sanatoasa sper si mami ei la fel
Monas, mami de gemenasi, i mie dor de tine si de frumosii tai pozici ne mai arati ?
Persi ai promis ca treci pe la noi mai des dar vad ca ti-a pierit entuziasmul, iti trebuie o cafeluta sau un bat de la mine ? hai la semnat condicuta
Irinuka, voi ce mai faceti ? Daria e mai bine , i-au mai trecut colicile? doarme mai mult si mai bine acum ?
Millie, nu ai mai trecut pe la noi s ane spui cum a fost in ziua aia de aveai nevoie sa iti tinem pumnii stransi deci te asteptam la raport
Antguess ma gandesc ca de acum o fi plecat mama ta de la tine ca de o luna cred nu ai mai dat pe aici si spuneai ca numai vreo 2 sapt sta la tine nu ? ce s-a intamplat cu tine/voi ?
Alina.n voi cum mai stati cu sanatatea? v-au trecut toate racelile , sunteti bine ?
ioanna16, nu ai terminat cu amenajatul camerei ? nu ai mai trecut ep la noi de mult , macar sa na arati camera donsoarei daca nu si donsoara hai la raport
Ally, azi iar stai la umbra? tu ai trimis soarele asta nebun in directia Londra ? sa ti-l iei inapoi la tine acasa ca eu nu ma mai joc asa, prea cald, trimite-mi si niste ploaie acum
glumesc sa stii
dar niste ploaie n-ar strica
lauriciu, tu ne mai citesti ? cum mai esti ? ai rezolvat cu divortul ? bebe Sevbastian cum este ? poate treci sa ne mai spui de voi
danielle02, dar pe la Suceava nu mai este internet sau de ce nu mai vii sa ne spui de voi ?
hai mami de 3 copilasi, iesi din barlog
Spiridusha, la Constanta am auzit ca inca este retea, si nu inteleg de ce totusi ne-ai abandonat ? hai sa ne arati pozici noi cu bebe Cristian
MsBB tu pe unde-mi umbli? iar lelea ? vezi ca vin cu batzu daca nu treci sa ne spui de voi si sa ne arati pozici noi cu mandrele cucuiete
Mandra mea si-a bagat pe manuta din greala in joaca, o jucarie de aia zornaitoare, cerc cu bilute... dar asa si un pestisor atasat si sa o vedeti cum face ca nu stie ce cauta jucaria pe mana si ii tot zornaie se mai opreste, se mai uita lung, mai analizeaza, se enerveaza si o ia de la capat
Gata palavrageala , ma duc sa intind rufele la soare
See ya laters,
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
pisucmic spune:
Dragele mele,
apar si eu, si Strumphi, Cami sa stiti ca la Bucuresti e o vreme minunata: soare si nori, un vantisor, dar nu ploua si sunt vreo 25 de grade; eu am stat in parc cu puiul de la 11 la 2 (fiindca pana la 9.30 am dormit amandoi ca doua valize Samsonite in gara )
Acum puiul iar doarme, a adormit tun in covorul de activitati (ca ziua in pat nu vrea neam sa adoarma...)
Strumphi, am admirat-o atat de mult pe Sophie, e tare tare dulce, si cat de expresiva e - iar comentariile tale la poze sunt geniale! Si mi se pare foarte bine dezvoltata si activa, sa va bucurati de ea non-stop (dar cu pauze de somn ). Multumesc mult pentru poze, poate mai pun azi cateva daca tot am atata spatiu. Sa stii ca dupa poza asta cu noi 3 multa lume zice ca seamana Petru si cu tati, imagineaza-ti ce fericire pe el!
Andreea, sa-ti traiasca Rares - mie tare rau imi pare ca nu apuc sa vad a cui zi e in fiecare zi, dar ma gandesc cu drag si la puii vostri ca la al meu!
Scrish draga, trebuie sa-ti zic ca azi te-am pomenit cu grijile tale cu diversificarea, si m-am gandit cate mode exista si la asta! Am primit o carte veche din anii 80 ("Pofta buna copii" de Maria Ricman, am vazut ca a fost reeditata si in 2000, sunt curioasa cu ce recomandari...) despre alimentatia copilului, in care scria ca diversificarea se incepe la 3-4 luni cu suc de fructe, apoi piure de fructe. Ocazie cu care am intrebat in stanga si-n dreapta si am aflat ca si eu, si sotul meu, si baietii unei prietene a mamei, toti copii pe scurt erau diversificati asa, si iata - nu au patit nimic. Incep sa cred ca de fapt totul tine de moda, sa nu te miri ca peste 10 ani se va intoarce acest obicei sau din contra, se va muta diversificarea la 1 an
. Cert e ca asta ma face si mai realxata, ca de fapt nu exista reguli imbatabile si absolute
; continui sa vreau sa alaptez exlusiv macar pana la 5 luni, dar daca ii mai dau un ceai sau daca incepi cu sucul de fructe inainte de 6 luni nu e asa tragic!
Aaaa, si am uitat sa va spun ca ieri Petru a "implinit" 6 kilograme fix (la 12 saptamani si 1 zi!) , tare m-am bucurat, chiar daca nu e nici pe departe cel mai grasut baietel...
Pupaturi Deea, bine ai revenit, sa te bucuri din plin de toate momentele cu fetele tale! Bravo ca mananca bine Anna!
Va imbratisez pe toate si revin!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
roxy_s spune:
mandreeac sa-ti traiasca puiutul, multe lunite inainte. sa va bucurati de el
mi-ar place tare mult sa ne vedem. sa ma anunti din timp daca ai de gand sa vii.
strumphitza ce roman ai scris....cum iti aduci tu aminte de fiecare
da, vreau si eu o cafea din aia buna cum faci tu( stiu eu ca tu faci cafea buna) a venit mama pe la mine si am stat la o cafea cu lapte, ea fara lapte.
vad ca mai multe ziceti ca va dorm bebeii mai mult. si a mea la fel, doarme de cateva zile cam 3-4 ore legate ziua, ceea ce nu mai facuse de mult. dar eu mai nou o culc pe burtica si doarme mult mai bine asa.
pisuc ce grasunel ai ce fain ca aveti vreme frumoasa.
la noi este un vant de te ia pe sus. nu stiu de unde atata vant. nici nu stiu daca o sa putem iesi azi.
scrish spune:
shtrumph eu inca ma refac...eram si eu odata demult..mai tinerica
pisuc la treaba cu diversificarea ti-am raspuns pe facebook vazusem acolo inainte sa vad aici pe forum! felicitari pentru cele 6 kg!!!! ce baieti mari avem, si ce repede cresc
mandreeac la multi ani pentru bebe rares!!!!!!!!!!!!