La 4 ani - Mama stie tot. La 8 ani - Mama stie multe. La 12 ani - Mama nu stie tot. La 14 ani - Mama mea nu stie nimic.
La 16 ani - Mama mea ? Ce stie ea ?... La 18 ani - Batrāna asta a copilarit cu dinozaurii... La 25 de ani - Posibil ca Mama sa stie ceva despre asta... La 35 de ani - Īnainte de a decide, vreau sa ma sfatuiesc cu Mama. La 45 de ani - Precis ca Mama poate sa ma īndrume... La 55 de ani - Ce-ar fi facut Mama īn acest caz ? La 65 de ani - De-ar fi putut sa vorbesc despre asta cu Mama...
Adaug ca la 6 ani, baietelul meu nu-si da seama cum stiu eu dinainte ce a facut si mai ales ce nu a facut (nu s-a spalat pe maini de exemplu) si de unde stiu eu dinainte ce-si doreste ?
La noi asta se cheama "magie de mama" si m-a rugat, zilele trecute sa il invat si pe el putina magie ca are nevoie la gradinita ...
geniest
2017 Mesaje
Dragut !!!
Al meu la 8 ani sta in spatele meu si ma pune sa ghicesc ce face el....asta pe motiv ca eu cam stiu tot ce executa, avand un al treilea ochi...nevazut.
http://chicboutique2011.blogspot.com/
michelle-usa
3224 Mesaje
si al meu in clasa 1 m-a spus la scoala ca stiu magic (tot ce face el), si din cand in cand ma testeaza.
michelle
Rufus
9327 Mesaje
Stai, stai...si dupa 65 de ani ce faci cu mama? I-ai pus deja cruce, sau n-o mai duce capu? Ne intoarcem la 16-18 ani?
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Lyly0808
19 Mesaje
textul acesta este gandit de un barbat?
muffin
473 Mesaje
Sigur este un mascul. As adauga:
1. Inainte de nunta: mama nu conteaza 2. In primii 10 ani de casnicie: - este buna ciorba ta dar nu este ca a lui mama - hai sa o chemam si pe mama la masa - mama a spus ca ar fi bine sa... - mama are dreptate 3. Dupa primii 15 ani de casnicie: - sigur ca mama nu are dreptate - nu am chef sa o sun pe mama - sigur ca vin de la mama... de ce miros a alcool? Mi-a pus si mie un paharel.
Lia
2809 Mesaje
Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Stai, stai...si dupa 65 de ani ce faci cu mama? I-ai pus deja cruce, sau n-o mai duce capu? Ne intoarcem la 16-18 ani?
...pai probabil se presupune ca atunci cand cupilu' are 65 de ani,mama lui,ca o persoana decenta,e deja decedata,la 65 de ani cupilu' mamei se gandeste ca i-ar fi placut sa discute cu mama-lui-cea-decenta-si-decedata,dupa care probabil ca se presupune ca si respectivul cupil tre' sa fie si el decent la randul lui si romaneste sa mai si decedeze pana-n 70 de ani,ca si-asa statul "romanesc",saracu', abia le mai plateste pensiile celor care se-ncapatzaneaza sa traiasca fara pic de simtz civic
luisa1983
592 Mesaje
Chiar asa, cine l-o fi scris?!
Pentru ca al meu fiu a trecut de 18 ani dar n-a ajuns la 25 si stie bancul : ,,Elefantul il intreaba pe dinozaur: - Ti-a dat Noe add ? - Nu. - Nasol!!!"
pica La 18 ani - Batrāna asta a copilarit cu dinozaurii...
Deseori i-am cerut parerea mamei dar fiind subiectiva ...
Oricum, dragut !
Editat de - luisa1983 on 23/06/2011 18:56:51
Rufus
9327 Mesaje
Citat:
citat din mesajul lui Lia
Citat:
citat din mesajul lui Rufus
...pai probabil se presupune ca atunci cand cupilu' are 65 de ani,mama lui,ca o persoana decenta,e deja decedata,la 65 de ani cupilu' mamei se gandeste ca i-ar fi placut sa discute cu mama-lui-cea-decenta-si-decedata,dupa care probabil ca se presupune ca si respectivul cupil tre' sa fie si el decent la randul lui si romaneste sa mai si decedeze pana-n 70 de ani,ca si-asa statul "romanesc",saracu', abia le mai plateste pensiile celor care se-ncapatzaneaza sa traiasca fara pic de simtz civic
Cam asa este...ma gandeam ca mama are 65 de ani, dar m-am inselat