Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(33)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Cele care ati cumparat din magazinele DM ati observat daca pretul unui produs este acelasi in toate magazinele DM sau difera in functie de locatie?
Spre ex. la cel din Unirii sa fie mai scumpe decat in Delfinului, in ideea ca magazinul e mai central, chiria spatiului mai mare etc? Sau de oriunde as lua, iau cu acelasi pret?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Bravegirl: I-am luat si eu Iuliei dispozitiv dintr-acela de supt hrana recomandat de tine, tot Medium. Cu ce imi recomanzi sa incep, incat sa o atraga, cu bucatele de fructe? Tai fructele in bucatele mici, sa fie usor de strivit, si apoi le pui in recipient?

Adipapazi: Si eu citesc cu drag si am o lista intreaga in asteptare... Cand mai citesti ceva ce merita, da-ne si noua detaliile necesare :) p-e Zorba, grecul deja am adaugat-o! Ai terminat cu doctoratul?

Gata, fetelor, v-am plictisit destul pe ziua de azi! Of... si n-am avut niciun partener de discutie...

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

elfica, eu te sfatuiesc sa zici pas la covor. Eu am covoare pt ca e casa mare si arata f urat fara. dar aspir la ele d einebunesc (zilnic ). Cel mai bine te duci la Ikea si ei o paturica d ejoaca, dau un "covor" de bumbac, pe care le pui pe jos doar cd o pui pe Iulia sa se joace. "Covorasele" de la raionul de copii sunt micute, haioase si nu lasa scame.
Eu ii pun in dispozitiv o bucata de caisa (cat incape, o indes bine) sau banana. Ii pun un body de sacrificiu si il las sa-si faca de cap.
Patrick a inceput sa mearga sustinut de manute. La Arianna nu eram de acord, am lasat-o mai intai pe ea sa se descurce singura. Mai intai a invatat sa se ridice si sa mearga sustinuta d emobila, apoi am incept sa o tin de manute. Dar P. nu vrea sa stea jos, asa ca-l tin de manute si el paseste. E asa vesel, chiuie cd reuseste sa ajunga unde vrea. e nostim rau pt ca are 2 dinti mari, unul sus si unul jos, ceilalti 2 de abia se vad.
Saptamana viitoare plecam iar din tara cu el. Imi vine sa plang cd ma gandesc ca iar toti se distreaza si eu sunt rupta de oboseala si nesomn.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Buna seara!

Si eu zic sa spui pas la covor Elfica.. Eu am unul singur in toata casa...si e si mitos asa gen oaie.. si ce crezi?? Tudor e cel mai infocat fan al lui. Isi baga mainile in el, trage, il baga in gura (covorul) e nebunie, iar eu am renuntat sincer sa mai incerc sa il scot din gura, sa il frec zilnic si altele..
Eu ziua il tin pe o paturica unde ii pun diverse jucarii, dar se rostogoleste la covor cateodata :).

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Va invit la Capitol nou

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput