Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ELFICA eu am bagat de fiecare data copii in mare cateva minutele cu piciorusele, cum le placea lor in colacel stil chilotel si tot asa...cat priveste soarele pana in orele 10 si dupa 17.30 si evident la umbrela....o sa observi ca nici tu nu vei suporta gradul ridicat de umiditate si vrand nevrand o sa pleci de pe plaja.

muuulta hidratare nah ca uitai si crem cu protectie speciala pentru bb-i

CORINA imi pare rau sa aud de voinic cu febra, probabil dintii,dar mai urmarestel s-ar putea totusi sa fie si altceva sanatate si lui mami putere

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Salutare fetelor

o sa credeti ca sunt noua pe forum, la cat timp am lipsit .

maine am ultima proba de examen si gata ...scap de toate...o sa revin si eu la conditia de "om uman" vorba cuiva de pe aici, a Sugubinei daca nu ma insel...ca pana acu am fost .

nu prea am citit din urma asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat.

despre noi....crestem...avem cate 6 dinti de caciula, 4 mai rasariti si 2 mai mititei,avem par din belsug,...stam in fundulet (cateodata tot ne mai rostogolim ), cativa pasi timizi, mai mult ne bataim.
Sara a ramas la stadiu de a-ta-ta.
Marta nu are chef sa zica nic, in schimb pe limba ei zice multe.

Papa binisor dar de luat in greutate ioc.toooot in jurul lu' 7 kile se invart.
o sa mergem sapt. ce vine la pediatru sa vedem ce ne zice.

Va doresc o zi cat mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Multumesc pentru sfaturi. Intru scurt, ca avem musafiri, iar maine de dimineata plecam. Asa ca o saptamana nu va mai citesc si nu va mai scriu. Va pup si va urez numai bine, sanatate multa si voua si puilor!

La plaja si eu ma gandeam sa merg de dimineata, ca se trezeste pe la 6.30 - 7 (de obicei, dar s-ar putea sa fie asa, ca atunci pleaca ta'su la serviciu si poate simte miscarea). Daca nu, o fi 8, nu mai mult. Si stam pana la 9, maxim 10. Apoi program in camera, jucat, culcat ea, eu citit sau tot culcat, iar seara, dupa 17 - 17.30 revenim pe plaja. Crema am Mustella cu factor de protectie 50, dar nu am stiut nimic de costumase sunsafe. Acum aud prima oara... Imi era util, dar... ne descurcam si fara. Sub umbrela si o imbrac si in alb. Sper sa fie bine, sa nu patesc ceva neplacut.

Pupici, ca trebuie sa stau si cu musafirii! Numai bine!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna dragelor,

Am revenit!

eliza_cri ce frumos merge Antoniaaa! felicitari! se pare ca nu mai are mul si o ia la picior.

Elfica cu marea-noi le-am tinut numa la umbra, cremuite bine si asa, si tot le-a bronzat pe picioare in carut. Le-am bagat cu piciorutele in apa, si cand era calda am zis hai sa le colacim..ce a fost rost? au inceput sa urle, Ilinca se invinetise la buze, asa ca hait le-am scos repede, le-am uscat, schimbat kilotii si la carut.

Au dormit la greu. La piscinuta le-a placut, am umplut-o cu apa putina, lasat la suare sa se incalze si in rest pus pufele.Le-a placut muult, fugareau ratele, dadeau cu mainile sa se stropeasca, Ilinca se catzelifica, apoi s-au pus pe burta in piscina si cu manutele pafara scarpinau nisipu.

LE-am tinut de manuta si le-a placut cu picorutele in apa, Maruta chiar am pus-o in fund pe nisipu ala ud care se impreuneaza cu marea si sejuca frumos. Bine, putintel asa.

Nu stu dc o sa poti tu sta in camera asa cat zici..Ca de ex noi dupa micu dejun al lor de la 7-8, mergeam la masa pt noi cu carutu, ele dormeau, ajungeam la plaje pe la 9si, stateam la umbra, pe la 14 ajungeam la masa pranz, apoi la camera si faceau o latraciune dupa ce se jucaau. Erau adormite asa, da agitate si nu se puteau linisti. Sper sa iti iasa. Orcum tine-o numa la umbra, palarie pe cap.\ si subtire, doar in body sau o rochita cu kilotei.

Mor in parc cand vad pe unele cum ii imbraca: cu pantaloni cu labe, maneci lung, ba mai ii si infofole..Ele nu se uita frate ca is 35gr si la celelalte mame cum isi imbraca puii? Domne zic, nu stu cum sa il imbrac, da ma uit si eu in jur, vad la altii, si tot ma dreg.

Joann, ce dor mi-a fost de tine! zi vesti de fetili tele! (nu te inseli eu am zis om uman
Ce de dintisoooori!!! bravoo. Sper ca pe silent.7 kile e bine tu, lasa..

Scoru Pufelor la greutati este 8.2 la 6.3. Nu ma mai amarasc, Mica ia bine in greutate, papa la fel ca sorsa de fapt.

Uitati si poze din Bg:

https://picasaweb.google.com/raluca1anghel/Bulgaria2011PrimaVacantaAPuficelor

Kiss !

Sugubina si Puficele http://picasaweb.google.com/raluca1anghel" target="_blank">Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sugu pupi si wb
ma bucur ca va fo bine

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Elfica - distractie placuta!!!

JoAnn - sper ca a fost usor la examen, ce bine ca ai terminat, cred ca te simti super usurata ca ai terminat...

Sugu - super distractie distractiva ai avut tu acolo! pupam printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

SUGU ce faine sunt puficele, ce distractie in piscinute si dom'le au atitudine in poze domnisoricile , deci eu cand ma uit la poze nu stiu la care sa ma uit mai intai...niste frumosi sa fiti fericiti

cat priveste infofolitul sa iti zic ca e de jale prin parc am vazut mume la tricou si copii cu caciuli, pantaloni buza si vesta...de groaza iti zic.
eu am niste babe la bloc se iau tot timpul de mine ca imbrac prea subtire copii sa le mai dau sa le mai dreg...disperare

JOANNA si zuza are 7.100 la aproape 7 luni la cantar cand am fost,dar m-am resemnat doca a zis ca e slaba ca vai domle ajunge distrofica, si de distrofica ce e pleaca in picioare o naroada sa ii dau la fata vitamine ca ea corela inaltimea zuzei cu greutatea pt respectiva inalytime nu cu varsta fetitei...in fine si acum am numai draci eu i-am zis ca nu ii dau neam de vitamine si s-a uitat lung la mine cum domle ies din cuvantul ei....de parca toti trebuie sa fie rotofei ca niste pepeni...

ELFICA enjoy si cum zice sugu nu o sa puteti sta in camera atata o sa se nervozeze ai sa vezi

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutari dragi mamici si scuze pentru intruziune!

Vreau sa va prezint doua tipuri de port bebeuri pe care eu si prietena mea le facem si ma intereseaza sa le vand in Romania in vara asta cand venim in vacanta.

Primul tip -- wrap-uri din bambus bio, usor elastice, extrem de comfortabile si usor de infasurat datorita petecului de material de la mijloc. Modelele sunt unicat, iar petecul este din material designer brand. Wrapul poate fi folosit de la nastere pana pe la 12-15 kg, dar este in mod special recomandat in primele luni de viata.

Poze aici: http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/Wraps/

Pretul: 145 lei

Al doilea tip este un port bebe ergonomic, similar cu Ergo Baby sau Manduca. Acest tip pe port bebe poate fi folosit de la 2-3 luni pana la 20 de kg si chiar mai mult, datorita designului care distribuie tpata greutatea pe solduri si picioare, fara a solicita spatele si gatul. Poate fi purtat pe fata, pe spate si pe sold.

Poze aici: http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/

Pretul: 240 lei

Daca va intereseaza, puteti sa ma contactati pe PM.

Multumiri si scuze de deranj,

Delia

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Mirela merci te pupez. Ce faceti voi? tot plecati sau ati revenit?

Ramo cam distractie da Kiss!

Eliza te pupez merci. Aaah cu infolitu deci si tu vezi..Vaaai ! ele nu se uita in jur macar? bietii bebeii or sa raceasca la prima pala de vant daca ii tiu tot asa. Si dc cumva ai curaj si le zici se si supareaza..

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sugu noi n am plecat inca nicaieri
abia ce am scapat de tura 2 de rubeola
tre sa facem vaccinurile de 6 luni si apoi om vedea ce si cum

in functie de buget, coane fanica, vedem in ce parte o apucam

aaaaa.......sa ma laud cu 2 motani care stau in funduletz, mai pica ei in diverse parti ca nu le sunt bune jucariile de langa ei, o vor pe cea mai indepartata
si de aici si cate 2 cazaturi de caciula,din patul mare
de fiecare data s a lasat cu aterizare pe spate
pupicei

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput