Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(33)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eliza_cri/eliza_cri.jpg)
eliza_cri spune:
adipazapi parca il si vad pe baietel cum se misca el , dragii de ei ce scumpi sunt
fug zuzu lange iar o trage fratisu cu premergatorul prin casa
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limiteDimitrie Gabriel
Antonia Stefania minunile mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ana_o spune:
Hello si seara buna!
Marta, nu te uit nici aici, La multi ani si toate dorintele sa ti se implineasca, sa fie un prefix minunat pentru tine si familia ta! Pupici si imbratisari!
Elfica, ma bucur ca papa scumpa bine, era cazul! A facut si David figuri la fructe si la iaurt... tarziu mi-am dat seama de ce: biscuitii granulati de la Plasmon, nu-i plac si pace. Cum i-am scos din meniu, papa puiul de n-am treaba. Plus ca azi am introdus vita-succes total si mai ca-mi sarea inima de bucurie cand vedeam cum facea gurita.
Adi, nu am mai avut timp sa le pun pe picasa, daca ai timp, te poti uita in albumul "botez David Ciprian" pe FB. dc nu ai timp de FB, iti dau link si te uiti tu. cred ca asa voi face.
Eliza, pupam comorile tale! Ati fost la mare? Vin si eu 2 zile pe-acasa, poate ne vdm!
M-am speriat cu stirile astea de la TV, cu rapiri de copii. Eu mai stau si cu geamul de la masina deschis, ca mai alternez AC/geam deschis. Doamne fereste!
Va pup, m-am apucat de gatit, ca-s barbatii iesiti in parc. Greu cu caldura asta, insa aveam pofta de vita inabusita.
Somn usor si vise placute tuturor!
adipapazi spune:
da, ana, da link. cum faci vita inabusita?
mirela, vei avea succes cu ficatul fiert in lapte. ai mei rad cate 200 cand e cu ficat.
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi atentie, se fura copii. in parc, a sunat-o pe o mamaica mama ei si i-a zis ca ieri a vzt pe strada in giulesti, ziua in amiaza mare, cum niste mascati au coborat dintr-o masina fara nr si i-au smuls unei tipe copilul, au fugit si dusi au fost. lucruri similare cica se petrec in parcul kiseleff. cica traficul de organe e la mare moda. Adi, mami de ana si ioachim |
Doamne Adi, m-am ingrozit cand am citit...saracii parinti
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eliza_cri ziua buna fetele enjoy anto dulce la noi merge diversificarea suntem o energica si mancam nervii lui mami pe paine ![]() va salutam si va pupam stelele mami pe cerul sufletului ei Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite ![]() ![]() |
pupam frumusete de fetita, ce frumos merge ea, ce fetita curajoasa, a cazut de la inaltime banuiesc, daca zici ca din carucior, si sa nu planga... tare curajoasa
![](punk.gif)
ursuletii nostri din barlog sunt tare frumosi, ii pup
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eliza_cri/eliza_cri.jpg)
eliza_cri spune:
MARTA LA MULTI ANI!
sa ne traiesti
ANAO mama draga da un tel si bagam de o ieseala si da am fost la mare cu zuzi greu dar si frumos..iti povestesc cand ne vedem
RAMO.P da cam de la 45-50 cm,dar in nisip cald si fain..cred ca nici nu arealizat ce a fost cu ea
poze de la mare la semnatura anao
pupam toti ursuletii si ursuletele si mamicile lor
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limiteDimitrie Gabriel
Antonia Stefania minunile mele
BraveGirl spune:
Neatza!
Raportez febra 39,3...nu stiu de la ce. De cate ori are gingia umflata, ii frige f tare capul, dar azi noapte a inceput sa-i friga si fata, apoi gatul picioarele si in final tot corpul. I-am dat nurofen si vad ca e vesel, vioi, cu che f de joaca, dar il dor fff tare gingiile si cam vrea in brate.
Symo, si noi suntem de miercuri la mare. cum se simte printl bine, iti dau un telefon sa stabilim o intalnire.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Elfica spune:
Buna dimineata! Intru si eu scurt, ca nu am timp acum, dar lansez o intrebare: cum procedati cu copiii la mare, ce au voie, ce nu. Duminica plec pana vineri la mare, la Jupiter si vreau sa stiu ce sa fac si ce sa nu fac. Am auzit si din alta sursa ca in mare sa nu o bag, decat cu picioarele, putin. Nu la soare, clar, dar sub umbrela o pot tine pana in 10 dim si dupa 17 seara? Sau in rest sub umbrela si in intervalele mentionate fara umbrela, dar cu crema de soare? Ce recomandari imi mai dati? Pupici si multumiri pt raspunsuri. O zi frumoasa tuturor!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
BraveGirl spune:
Elfica, depinde f mult de programul vostru si de cum e vremea. In general, eu il dau cu crema 50+ si apoi ii pun un body. Stam numai sub umbrela. De la ora 10 ii pun si un costumas sunsafe. El mananca masa de dimineata pe plaja si apoi, de cele mai multe ori, doarme. Daca e cald/soare puternic, la 11 plecam de pe plaja. Dc nu e soare, mai stam. Mai iesim dupa 17.30, cd ii pun direct costumasul sunsafe. Nu l-am bagat in apa pt ca nu ii place apa rece. Atinge doar cu degetele, mai mult nu vrea. Tu faci si cum simti tu. Dar sa stii ca soarele e f periculos pt bebei, pt ca ei se incing f repede. Un concediu la mare cu bebe, e un concediu cu mai putina plaja si mai mult stat prin camera/ terase (ma refer inauntru/cele cu f multa umbra). A...dc va treziti la 6.30, e o ora excelenta pt o plimbare cu bebe pe plaja. E aerul cel mai bun.
==========
Corina
POZE
BraveGirl spune:
In nici un caz eu nu sunt de acord cu tinutul fara umbrela in luna iulie. Chiar dc nu e asa cald, razele soarelui sunt periculoase. A, poate la ora 7 cd inca nu e asa puternic, merge sa ii pui o palarie si sa o lasi putin la soare. Incepand cu ora 9 arde soarele de mama, mama. Eu am iesit acum pe terasa sa intind rufe si am crezut ca mor de cald.
Pe Arianna o las putin la soare, pana in ora 10. Apoi numai cu costumul sunsafe. Si o dau cu crema 50+ si tot e bronzata. Prefer sa o las la soare dupa-amiza, dupa 18, cd e soarle mai bland.
==========
Corina
POZE