Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Girafa Sophie are review-uri bune de la toata lumea? E vreun bebelus care nu o suporta sau ii e indiferenta? Am inteles ca e buna de ros, nu? Vroiam sa ii iau ceva care sa inlocuiasca mainile noastre (cum il ia cineva in brate cum ii suge sau roade degetele) dar sper sa ii placa, sa nu dau banii de pomana ... Eu am gasit-o cu 52 ron si transport gratuit. Exista undeva mai ieftin?
Saptamana trecuta va ziceam ca nu avem o jucarie preferata. Intre timp a aparut una. O zornaitoare din aceea clasica: o bila mare cu ceva bilute inauntru pt zgomot si cu maner lung. E prima jucarie pe care a primit-o si nu i-o dadeam ca ma gandeam ca nu are cum sa ii placa asa ceva. Ei bine, e fascinat. O tine bine de maner si o zangane si cate 10 min. Daca il pun in tarc cu ea, se intoarce pe burta si face in asa fel incat sa ii ajunga jucaria intre picioare apoi incepe sa dea din picioare numai ca sa o auda. E tare haios.

Iar de 2 zile am descoperit amandoi ca gasca carusel daca e pocnita in timp ce canta ii zice cuvinte duioase: I LOVE YOU, GO TO SLEEP si altele. Sigur nu intelege el, dar cand il las in pat treaz ii trage la picioare si aia nu se mai opreste din cuvinte duioase.
Edit: doar cand e pe modul 'sunete din natura'

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

S-a vorbit saptamana trecuta de colac pt bebe (nu cel de gat), uitati ce am gasit: www.organicbaby.ro/swimtrainer-clasic-nivel-1-8-18-kg-p852-cat37" target="_blank">colac. E pe marimi.

Si apropos de balaceala, ZUMZU, la piscina aia de la Belciugatele e omor! Am incercat vara trecuta sa mergem si nu aveai loc sa intri in apa, era om langa om.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Vacanta placuta tuturor!

Ne-am rezervat si noi 6 nopti la Bran pt iulie. Abia astept.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mimo, unde la Bran?

puup

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare. Gabriel Garcia Marquez

Gabriela, www.vilabran.ro/" target="_blank">aici merg. E prima data. Locatia ai-a fost recomandata de cineva cu copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Am luat si eu scutece BabyLove & Alana din DM. Ma declar multumita de amandoua. Cred ca inlocuiesc Pampers, pt. ca acestea nu miros a chimicale.

Mergi la inceput

SZ: dati copiilor apa cu cana cu cioc? Ce cani recomandati?
Mie mi s-au recomandat cani cu cioc de silicon, dar uitandu-ma pe ALL4BABY la majoritatea scrie 'cioc moale' fara sa specifice materialul. Doar 2 modele am gasit la care scrie ca e din silicon, dar sunt pentru peste 9 luni respectiv 12 luni. Sa aiba toarte, sa nu aiba ... iar nu stiu ce sa aleg!

Mergi la inceput

MIMO cum sunt Alana comparativ cu Babylove? Mai subtiri/groase?

Mergi la inceput

Si inca o intrebare: fetele care dati LP, cate biberoane aveti?Eu am 8, dar vreau sa renunt la cele 4 bibe Avent ca imi mananca zilele (au inceput sa curga si fac prin casa numai lapte cand il agit) si raman cu 4 Tommee Tippee. Nu stiu cam cate sa mai cumpar in locul celor inlocuite, ca acum nu mai avem decat vreo 4 mese de LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Citat:

Vacanta placuta tuturor!

Ne-am rezervat si noi 6 nopti la Bran pt iulie. Abia astept.

Mimo, unde la Bran?

puup

Gabriela, www.vilabran.ro/" target="_blank">aici merg. E prima data. Locatia ai-a fost recomandata de cineva cu copii.

Arata foarte bine. Cautam ceva la Bran cu piscina. mercic

Mergi la inceput

Chiar arata foarte bine. MIMO neaparat sa ne zici ce parere ti-a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Mada, eu i-am luat canita de la Avent. Nu prea vrea apa dar ii place sa rontaie ciocul si sa tina de torti. Am luat-o din Sensiblue.

Nici eu nu stiam ce sa aleg.

Mergi la inceput