Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(54)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelu86 spune:
multumesc mult pt raspunsuri.
deci nu ajuta sa nu faca febra
si noua ne miroase kk rau. parturile, are momente, de obicei dupa ce papam supica. in rest, nu prea.
deci lapticul pt branzica sa fie integral, pasteurizat si cat de gras?
tot zic k maine fac branzica, dar nu am reusit inca.
poate fac diseara cu socrela. sa vedem ce iese.
eu nu pot vedea pozele k sunt p laptop si nu stiu de ce dar nu pot intra
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca
madalina_m spune:
ANDRI dar de ce fierbi legumele o ora? Nu stiu ... intreb si eu. Eu le fierb max 10 min, pana se inmoaie. Dar fac asa de capul meu, nu mi-a zis nimeni.
Referitor la comentariul babei, nu se referea oare la o palarie de soare? Ca daca se referea la caciula e dusa rau.
Seriale ... nu mai am timp acum, dar eu sunt cel mai mare fan Friends, Sex and the city si Seinfeld desi sunt fumate si para fumate - le-as revedea oricand. Apoi 2 and a half dar s-au terminat si alea, Californication, Enturage. M-am uitat acum cativa ani la Nip Tuck si mi-a placut tare. The Big Bang nu am reusit sa urmaresc. Nu stiu de ce, nu imi place de loc.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
loutzy spune:
Irina mai toate iaurturile contin o cantitate mai mare sau mai mica de lapte praf degresat(care se gaseste si in toate cutiile lapte praf pt bebe). Iaurturile simple au cel mai scazut continut, undeva la 50kg lpd/10tone lapte. Nu face nimic rau. Daca nu vrei sa-i dai din comert, fa-i in casa, din lapte integral si pui o lingurita de smantana 12%(sigur nu are lapte praf) prima data, apoi pastrezi 1-2 lingurite pt urmatoarea transa.
Kk verde mai face si Stef, in special dupa ce papa fructe. probabil are loc o reactie in tubul lor digestiv care ii schimba culoare.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
roxx26 spune:
ALINUSH, merita al tau cateva bate pe spinare... ...Si una si pt al meu , ca m-a scos din sarite ieri..Deh, sa lipseasca el din trendul barbatilor care-si supara consoartele???
LOUTZY, azi sunt blonda rau...Nu intelesei, maica, treaba cu iaurtul. Incat lapte integral pui lingurita aia de smantana? Amesteci asa si gata? Din ce pastrezi 1-2 lingurite? Din smantana sau din iaurt? Sunt praf, stiu, am stat azi cu capul descoperit in soare si se vede..
BEBELU, pai integral asta inseamna, ca e ala gras, 3,5%.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
mada23 spune:
Irina.. spui ca ai incercat laptele de la tonomat, chiar vroiam sa intreb daca a incercat cineva, vreau sa fac si eu branzica si nu stiam ce lapte sa folosesc.
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
loutzy spune:
Roxx cred ca si eu stau prost cu explicatul.
Dupa ce pui in laptele integral fiert smantana, il pui in paharute/ borcanele la temperatura camerei sa fermenteze(sa se prinda cum se zice la tara), cam intr-o dupa-amiaza - o seara e gata(depinde cat de cald e). Ca sa nu mai pui smantana, pastrezi sa zicem jumatate din ultimul borcanel. Cand pregatesti din nou laptele pt iaurtel pui 1-2 lingurite lapte. Astfel cuturile lactice se pastreaza.
Sper ca m-am facut inteleasa acu daca nu de cel mai apropiat perete.
Edit: nu conteaza in ce cantitate de lapte pui. Sa fie acolo cateva culturi lactice sa aiba loc procesul.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
madalina_m spune:
M-am uitat repede pe pozele mai noi de pe contul 2. Tunde ce ochisori superbi are Sonia! O scumpica!
LAURA_LUIZA sunteti foarte foarte frumosi toti 3.
Anka si voi la fel! Super smecheros bubu.
GABIR super pozele cu gogosica ta.
Ma duc si la contul 1 sa vad ce noutati sunt.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
ZUMZU eu nu am luat inca cereale, dar folosesc LP Topfer. La fel scrie si la lapte, sa incalzesti, sa racesti ... si in vreo 2 ore probabil e gata si biberonul cu lapte. Eu am folosit apa la temperatura camerei, am agitat bine si gata laptele. Nu am respectat instructiunile lor.
madalina_m spune:
Am vazut bebei superbi si pe primul cont. Noutatile BB Florin de simis si Matei de MADA - frumosi rau!
LOUTZY unde iti sunt pozele??? Am intrat chitita sa vad miresica frumoasa si nu am gasit-o. Sau sunt eu chioara?
Doloress spune:
ZIKI- da si eu stiu aia cu Jeanneton, nu-mi venea a crede cand am vazut-o prima data. Porcosi francezii astia de mici. Lui K nu i-a placut (inca) in mod deosebit, dar la el deja e fumata chestia, ca de o bucata stam tolaniti in pat amandoi si ii citesc Henry and June, deci ce sa mai zica de Jeanneton.
Sa le punem si fetelor linkul sa se distreze:
http://www.youtube.com/watch?v=e_tXAwl-E0Y
SIMIS- si al meu sughita, vomita, se ineaca cu saliva, tot tacamul.
IRINUKA - kk verde e de la spanac. Poate sa aiba repercusiuni cateva zile chiar. E de bine.
RALUKARA- si eu ma adaug la grupul fetelor care zic sa stai calma. Din poze am vazut ca si voi sunteti maruntei, asta e conformatia ei. Cand am nascut intrebam doctorita de ce e asa de mic Kevinul, la 39 de saptamani si 4 zile cat avea. Si mi-a zis sa ma uit in oglinda si am sa aflu raspunsul. Eu am 1.50, toata familia mea (mama, tata, sora suntem piticanii) doar nu vreau copil urias.
MADA- superb Mateiul tau cu ochisorii lui albastri, intr-adevar nu ai cum sa-i ratezi. Cerealele noastre contin asa pe langa faina de orez : organic soy lecithin, dicalcium phosphate, inulin, oligofructose, iron, vitamins. Ma deranjeaza oligofructoza aia. Desi probabil cantitatea e infima ca nu are deloc gust dulce. Am sa schimb marca oricum.