Strugurasi de Sept-Oct 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

eu cu siguranta nu sunt o rasfatata, ci din contra cea mai chinuita si istovita de puteri deja din parea sefilor si unor oameni fara suflet
nustiu cit am sa mai pot

scuzati ca am intrat asa buzna fara sa salut dar nu am stare delok buna.

Cea mai fericita mami 29 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

MArryan mamica hai la si la .. offf nu ziceai ca scapi de ticalos?

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

seidana, ai dreptate, o sa ma concentrez doar pe ce e bun.
abia astept sa inchei serviciul, in afara de ziua de maine ( ca azi e gata deja) mai am doar 1 saptamana si gata: concediu de hodina! apoi concediu medical vreo 2 sapt si apoi prenatal.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

in ultimele zile m-am tot documentat despre produse cosmetice si ce contin ele, si am vazut ca f f multe oricat de scumpe ar fi, pe langa parabeni, au si alti compusi naspa cum ar fi sodium sulphate laureate(care este cancerigen).
M-am hotarat sa nu mai imi iau tot felul de rahaturi pline de chimicale, asa ca in loc de gel de dush mi-am luat sapun simplu natural de la farmacie (12 ron), mi-am luat pasta de dinti organica ( 17 ron) si i-am luat si lui Alex pasta de dinti oragnica si gel de dus si sampon (2 in 1) cu 50 ron toate.
Am vazut si pt bebei crema de funduletz si gel de dush oragnice si din alea am de gand sa iau.
Nu ma mai dau pe corp cu toate alifiile, doar cu ulei de masline si atat. De acuma o sa folosesc 3 produse dar ok, decat sa dau banii pe toate scumpeturile pline de chimicale....cum faceam pana acu.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

deci.... am mancat inghetata de capsuni si napolitane, dupa 30 min greata, gust e chimicale si inghetata se intorcea .. am varsat tot si de atunci contractii in 1 h cred ca 3... , pitik agitata... mi-am tras o salata , sper sa fie bine...
apropo de salata.. cica cand alaptam sa nu mancam cruditati.. eu in sarcina asta am mancat salata, varza, rosii castraveti cat iepurii .. acum nu ar trebui oarecum tinuta o continuitate in alimentatie? daca cand alaptez manc orez si cartofi fierti ... ma dau cu capu de pereti

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

si eu am mancat un bounty si nu prea mi-e bine acum

25+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro - www.zebraroz.ro/new-products.php" target="_blank">noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

fetele nu mai pot:( nu ma mai pot oprii din plans.... sotul meu in lco sa se simta mai bn de la pastilutze mai rau ii e...acum am chemat ambulanta si s-a dus la spital... nu stiu ce pot face pt el.. azi toata ziua s-a simtit rau.. a vomitat de 2 ori urat rau de tot de ziceai ca scoate matele cu totulsi acum ultima data l-au luat si intepaturi la stomac de nici nu putea sa respire:( el care de cand se stie are probleme cu stomacu si a simtit tot felul de dureri a spus ca nu s-a mai simtit niciodata in halul asta de rau.. plangea fetelor plangea si spunea ca nu mai poate si isi cerea scuze ca ma ingrijoreaza si ca nu poate sa aibe grija de mn a eu sunt gravidutza...ohhh nu stiu ce sa mai fac:((

30+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

seidana, mi se pare convenabil setul de pat la 80 lei.Am gasit si eu un site cu lenjerii convenabile,zic eu, materialul e ok, arata chiar bine dupa spalat, a fost testat de mine. Au si seturi de 3 , de 5, protectii pentru saltele. http://www.marbis.ro/articole-de-copii/Set-patut-bebelusi-sifon-3-piese-0080-78.html Eu nu am cumpaat nimic pentru bebelina, am primit o rochita de la elevii mei, e foarte frumoasa. E tot ce am in casa pentru ea. Sunt superstititoasa, anul trecut am primit o rochita de graviduta de la fina mea cand am ramas insarcinata si pe urma am pierdut sarcina, acum toata lumea stie ca nu vreau nimic pt bebe prea devreme

imi pare rau, fetelor ca aveti probleme la munca, mai e un pic si intrati in concediu si va linistiti.
seidana, eu te inteleg perfect cu raul, si eu vomit zilnic. acum bag niste fursecuri cu lapte

26+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

MatzaRebela, imi pare foarte rau ca sotul tau e bolnavoior. E mai bine ca a mers la spital, acolo ii vor face investigatii amanuntite si veti sti ce are de fapt. O fi avand vreo gastrita ceva care s-a agravat de la tratament, poate nu era potrivit pentru el. Poate ar f bine sa incerce si un regim ceva. Cu siguranta totul va fi bine, incearca sa te linistesti.

26+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

mikka incerc... dar experientele lui cu spitalul nu sunt bune... la modul in care el a mai fost azi la spital aceleasi probleme(mai putin vomitatul) si ghiciti ce i-a facut.. o perfuzie cu algolcamin si metoclipradis si no-spa(lucruri pe care le-a luat si acasa......
si colac peste pupaza ca s-a agravat si au inceput si vomitatul si durerile ca si cum i-ar fii infipt cnv un cutit in stomac(ii este teama sa nu se fii perforat ulcerul care banuiesc ca a reaparat odata cu bacteria nu stiu...
plus inainte sa i gaseasca bacteria asta a mai fost la spital de mai multe ori.. ba nu are nimic.. ba s-a vindecat ulcerul.. ba a reaparaut.. ba are ulcer in 2 locuri ba nus e vede nimic.. ba.. nici ei nu stiau... el are si o tuse foarte urata(la modul ca mereu ii vine sa tuseasca dar se abtine pentru ca tuseste puternic si il doare... si a facut analize la plamani una alta.. nu ai domne nimic...pai cum nu am daca uite..ce patesc

dc nu ma pot linisti eu este ca m-a pus sa-i promit ca daca nu supravietuieste sa o numesc pe fetita Kate Rina s anu las pe nimeni sa mi schimbe parerea la nume:((((( in halul asta de rau se simte:((

30+cu Kate Rina

Mergi la inceput