Strugurasi de Sept-Oct 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Hayat , La multi ani !!!!

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Neata mamici

Nu stiu daca mai este cineva asa neb ca mine , dar eu am o mare problema: nu stiu cum sa aleg si ce sa aleg in materie de PATUT pentru bebe: daca sa fie din lemn sau din plasa.Va dau si argumentele pe care le-am gasit prin cunoscuti:
Patutul din LEMN: datorita pernutelor de protectie ar fi aerul mai sufocant pentru bebe, isi poate prinde manutele si piciorusele printre barile de lemn ale patutului, il deplasezi mai greu atunci cand vrei sa faci curat, ofera mai multa stabilitate...
Patutul din PLASA: daca plasa este din plastic aduna praf mult,ideal ar fi din panza naturala ,ceea ce se gaseste destul de greu, nu prea il vad stabil, ai vizibilitate mai mare asupra copilului,il poti deplasa usor prin camera daca faci curat, il poti lua cu tine pe unde pleci, este usor....
Se poate sa veniti si voi cu pareri...cele care mai aveti copii ce patut aveti???
Va multumesc si va pup.

P.S.: Misca acum bebica al meu , de zici ca da la 11 metrii

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

La multi ani, Hayat!!!!

Matza, sanatate sotului!

25+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro - www.zebraroz.ro/new-products.php" target="_blank">noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Neata burtici !
M-am intors aseara de l socrela, fara Paul,ca el a mai ramas la mamaita lui pentru cateva zile.

Maryan , eu inainte sa il nasc pe Paul ma facusem foarte rea la munca si mi-am luat revansa pentru un an de frecat la icre degeaba de soacra sefului. Nu ii raspundeam nesimtit,dar pe un tonzeflemitor sau superior tot reuseam[puip]. Stiu ca nu e aceeasi situatie,dar macar gandestete ca aproape ai obtinut ce ai vrut,si numai maine nu-i poimaine si stai acasa,apoi iti tii copilasul dorit in brate.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 29+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Lali si eu mam facut mai nesimtita, ii rapsund cu un ton mai ridicat, insa daca e nesimtit asa va ramine toata viata....
mai am un pik si apoi acasa si am sa incerc sa uit totul ca sa mi vad de viata mea, copil, familie nu se poate sa te sacrifici pu nimeni ca nu merita.

Cea mai fericita mami 30 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

ralu-24 eu am optat pentru patut din lemn dar zau sa zic nu m-am gandit f mult inainte sa il cumpar. singurele aspecte care m-au interesat in mod deosebit a fost sa fie alb si sa fie vopsit cu vopsea pe baza de apa.

Lori 31+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

La multi Ani hayat multa sanatate iubire si tot ce iti doresti :)

Astazi suntem mai bine, sotul si-a facut aparitia aseara la 11.30 acasica(nu m-a sunat pentru ca in timp ce i faceau ei analize si ce i-au mai fauct i-au dat cv sa doarma sa i nu m ai simta durerile alea ingrozitoare...

Azi s-a trezit mai bine a spus ca l doare doar capu ceea ce e un lucru bun

Pupici

30+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

ralu-24 eu am optat pentru patut din lemn dar zau sa zic nu m-am gandit f mult inainte sa il cumpar. singurele aspecte care m-au interesat in mod deosebit a fost sa fie alb si sa fie vopsit cu vopsea pe baza de apa.

Lori 31+ fericita cu Mara

Merci frumos Lori de raspuns!

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

ralu eu sunt de parerea ca patut de lemn e mai bun decit de plasa, e parerea mea nustiu si daca te temi ca de pernute de protectie nu le aplica, nu e regula. La noi am gasit patut din lemn pe rotile si nu e greu de miscat de lok.
Eu o sa procur unul din lemn si am sa l pun in camera lui bebe si unul de plasa la primul etaj in living ca nu am sa pot sa alerg de sus jos toata ziua, casa e mare

am citit mamici aici care si au luat patut din plasa totusi nu cred ca nu e bun. Ex. fratele meu si luat patut din plasa la primul copil, deoarece apartamentul mic cu o camera, spatiu mic si patutul se putea stringe cind veneau oaspetii, si uite ca ia crescut in el pe toti 3 baietii

Cea mai fericita mami 30 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ralu.. eu am optat pe patut din plasa.. considerentele le-am prezentat mai inainte cu cateva pagini, insa daca aveam si eu casa mare, spatiu mult as fi luat 2 : unul alb de lemn si unul plasa ...
Pana la urma tine de o optiune a fiecaruia ca sunt pro si contra la fiecare insa nici un dezavantaj major, sau avantaj considerabil..

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Marryan si Seidana mulktumesc de raspuns...o sa analizez iar si sa vad ce o iesi...offffff

27+ cu

Mergi la inceput