Strugurasi de Sept-Oct 2011 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
seidana spune:
Oana .. Lore.. aveti net acasa?
daca da superrr...
daca nu...
Cand va puneti?
30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
loredanar spune:
Hayat La multi ani ! Sa ne traiesti sanatoasa si fericita!
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Multumim de urari !!! Lore , sa ne fie de bine de pe acum concediul . Tu ai lasat fix 63 de zile inainte de nastere ?. Mie imi ies vreo 66 si ma intreb daca nu cumva oi avea probleme cu medicul ...ca e tare chisat ... Oana 26+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
Pai sa vedem ....... sincer nu am calculat.
- pana pe 4 iulie am concediu de odihna
- 4 iulie - 26 august = 54 zile calendaristice de prenatal
din totalul de 126 de zile, raman 72 de zile de postnatal ...
Lori 31+ fericita cu Mara
loredanar spune:
citat din mesajul lui seidana Oana .. Lore.. aveti net acasa? daca da superrr... daca nu... Cand va puneti? 30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
AM AM ! De luni ati incurcat-o! Stau calare pe odisee! :))))
Lori 31+ fericita cu Mara
athosik spune:
Hayat ... LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!
30+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loredanar
AM AM ! De luni ati incurcat-o! Stau calare pe odisee! :)))) Lori 31+ fericita cu Mara |
vai ce rau ne-a fi ...
30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
athosik spune:
Neatza fetele,
Matza ... sa vii cu vesti bune despre sotzul tau!!!
Fetele parca este din ce in ce mai greu ....
Am primit ieri rezultatele de la analize si mi-a iesit o usoara anemie adik limita este intre 12-15 si mie mi-a iesit 11.4 (vorbesc de hemoglobina din hemoleucograma), glicemia a iesit super 71 si ac uric 3.0 deci este ok ....sa vedem ce zice medicul maine!!!
Va si aveti grija de voi!!!
30+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
marryan spune:
citat din mesajul lui seidana Andreea.. da am uitata sa va felicit pt apartament.. Doamne ajuta sa fie bine si sa sarbatoriti nasterea in apartamentul mult dorit Marryan si eu am trecut de 30 de sapt, nu mai stiu cand .. daca iau dupa UM as avea catre 31-32 sapt, daca iau primele eco as avea 30, daca iau dupa ultimele eco as avea 31.. deci e complicat.. oricum eu zic ca am 30 si om videa.. Insa asa ma simt si eu : fara aer, grea, obosita, noptile grele, umblu ca o rata... Merita nemercul lacrimile tale? ia gandeste-te ? cat mai mergi la serv? lasa-le toate si stai acasuca 30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
nu merita seida dar uite ca se intimpla sa pling si inca fr mult, la servici de luni de pe 20 sunt in concediu prenatal deja, insa am ales sa vin pina pe 30 iunie ca sa mi primesc ce mi se cuvine si din 4000 de dolari mia taiat nemernicul aproape 2
Cea mai fericita mami 30 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
oanaiasi spune:
Camady , mi-am tras internet pe mobil. 4G de trafic si imi iau si acasa net. Deci ...de mine nu scapati nicicum!
Oana 26+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
marryan spune:
Hayat la multi ani cu sanatate, fericire multa si bebe sanatos
Cea mai fericita mami 30 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
Lali_mete spune:
Neata burtici !
M-am intors aseara de l socrela, fara Paul,ca el a mai ramas la mamaita lui pentru cateva zile.
Camady ma plimb cat mai pot,dupa ce se naste bebe2 o sa imi fie imposibil sa ma misc singura cu ei. Dar poate pana mai creste bebelina ne luam masina(acum avem o coaja care mai mult nu functioneaza) si dau si eu de carnet,si sa vezi atunci plimbari. Despre cazare nu stiu ce sa zic,trimite-mi un pm cu perioada in care ai vrea sa vii aici, si daca ai nevoie de un apartament sau doar de o camera. Eu ma interesez prin cunostinte,sa vad ce pot face.
Maryan , eu inainte sa il nasc pe Paul ma facusem foarte rea la munca si mi-am luat revansa pentru un an de frecat la icre degeaba de soacra sefului. Nu ii raspundeam nesimtit,dar pe un tonzeflemitor sau superior tot reuseam[puip]. Stiu ca nu e aceeasi situatie,dar macar gandestete ca aproape ai obtinut ce ai vrut,si numai maine nu-i poimaine si stai acasa,apoi iti tii copilasul dorit in brate.
Camady niic mie nu mi-a mai facut control pe masa de la 12 saptamani,mi-a facut doar eco,si la ultimul control mi-a aratat iar o gramada de chestii,inclusiv colul si mai ales placenta,ca ne dadusem in discutii despre placenta imbatranita ,mi-a explicat cum arata ea la eco, si mi-a aratat cum isi da el seama ca a mea este perfecta pentru stadiul meu de sarcina. L-am intrebat si depsre col,pentru ca doar ce se sfarsisera discutiile aici despre colul jos/sus/deschis/inchis. M-a linistit total.
Zubi am ramas cu gura cascata .Am eu asa impresia ca mama ta e mult prea posesiva, s-a invatat sa faci numai ce vrea ea,cum vrea ea si cand vrea ea. Probabil se astepta sa te casatoresti cu vre-un pampalau care sa zica "da mama!" de cate ori ii spunea ea "drepti!" si nu a fost asa,a vazut ca tu in barbat vezi familia + restul familiei tale,si nu vezi parintii ca principala familie si pe el ca pe o anexa,un aparat de sex si de adus bani in casa. Ma scuzi,dar faza ca s-a dat la ea pare exact cireasa de pe tort,e manipulatoare si stie cat te-a durut faptul ca te-a inselat,si bate unde te loveste cel mai puternic sa il lasi balta. Par a fi multe frustrari la mijloc ,in mod clar e mult prea posesiva,te-a crescut cu dragoste,e adevarat,dar a venit vremea sa te lase sa te asezi la casa ta,a venit vremea in care parintii devin bunici,iar centrul universului puiului lor,a devenit un alt pui de om,si cel care ii e tata. Poate odata si odata va intelege asta,poate ca nu. Ce iti pot spune este ca sangele apa nu se face,si chiar daca ii spui totul in fata,va suferi,va plange, mai fatarnic sau real, cu timpul poate va ajunge sa te intelega. Cum spune si Racheel acum el si bebele sunt familia ta. Tu te pui singura la mijloc pentru ca nu pui punct,nu le explici ceea ce simti,tocmai din teama de a nu ii pierde ori pe unul ori pe celalalt. Si asa nu ajungi nicaieri,decat la despartire si la regrete. Curaj, mama tot mama ramane,si indiferent ce se va intampla,ea tot te va iubi,si tot va incerca sa te aduca mereu langa ea.
Am citit cu lacrimi in ochi ce a scris Oanaiasi , cu adevarat un sfat bun.
La tabelul cu kilele in plus pot sa il bag si pe "El Sotz"? Ca a luat si el 5 kg,s-a cantarit la farmacie aseara si are 118 kg . Asta ma pliaza dupa ce nasc daca nu slabeste .
Cat despre renuntari pentru relatie,eu am renuntat la tot si am luat-o de la capat pentru el,si el la fel. Mie tatal sotului mi-a facut bagajul,am venit de la munca ( era ultima zi,imi facusem lichidarea,sa merg in alta parte la munca) ,Vali isi facuse si el lichidarea pentru ca s-a inscris la facultate si tatal lui voia sa se ocupe doar de scoala, si mi-am gasit bagajul la usa. El(socrul) i-a spus sotului fara sa se uite la mine: "du-o la microbuz sa plece in p...a mamii ei acasa la ai ei!" . Iar sot a spus doar "bine" ,a intrat in casa,si-a pus intr-o punga de plastic niste chiloti ,cateva tricouri si pantaloni,mai exact ce a gasit la nimereala,de nervi (si asta doar pentru ca era solid fata de tata,si pana la cumparat nu ar fi avut ce sa imbrace) ,a pus sacosa peste geanta mea si a spus "hai" . Nici "la revedere" ,nici "f..u-va-n-c.r" , si am plecat la ai mei,apoi am venit in oras si ne-am cautat camera cu chirie ,ca el se inscrisese la facultate si am vrut sa le aratam parintilor lui ca ne descurcam si singuri,nu-i bai. Ne-au cautat tot ei , o vreme mi-am facut de lucru prin oras cand veneau in vizita,ca sa nu dam nas in nas. Vali nu i-a lasat nici o clipa sa ma vorbeasca de rau,nici eu pe ai mei nu i-am lasat sa imi spuna nimic de Vali,pentru ca nu am vrut nici unul sa fim pusi in situatia de a alege.A fost deajuns o singura data sa ii puna pe ganduri pe toti,chiar daca eram tare mititei atunci(el 21 eu 20 de ani). Acum mai avem 2 zile si implinim 6 ani de cand ne-am intalnit prima data fata in fata( dupa vorbit la telefon aproape 2 luni,dintr-o intamplare). Acum socrul regreta,si ma bucur tare mult ca am reusit sa le schimb parerea fara sa fac nimic special,ci doar sa fiu eu insami. Mereu am spus ca "timpul rezolva tot" ,si de aia nu l-am lasat pe sot sa cada la mijloc niciodata.
Hai ca am inceput cu una si am terminat cu alta. Am renuntat la prieteni,la parinti ,la tot pentru ca ne-am si mutat ,si nu mai eram asa aproape ,nu ne mai puteam vedea,dar iesiri eu cu prietenele/prietenii mei si el cu ai lui avem. Eu am 4-5 prieteni inca din copilarie cu care ma mai intalnesc la un suc si niciodata n uau fost reprosuri,el are prietenii lui cu care iese la o bere/biliard si avem si prieteni comuni. Daca vreau sa ies doar cu o fata sau mai multe,sta cu copilul acasa, chiar el s-a oferit deci nu e un sacrificiu nici pentru el.De cand l-am nascut pe Paul am devenit tare plimbareata, ca mi-a permis timpul.Nu trece luna sa nu fiu plecata pe la soacra,pe la sora,mai nou si pe la tata ,macar 2-3 zile. Am fost si la o prietena anul trecut, care s-a mutat in bucuresti si de care imi era tare dor.Am stat 10 zile la ea si tot am mai fi stat impreuna,si sotul nu a fost impotriva. Noi si comunicam foarte mult,nu ne ascundem nici o traire,nici un sentiment,pentru ca stim ca se aduna. Anca am trecut si noi prin ceva asemanator tie mai la inceputul relatiei,cred ca acum 3 sau 4 ani,cam in perioada asta,cand eram cat pe ce sa ma mut in Valcea. De atunci pot sa spun ca ne iubim mai mult pe zi ce trece,si ne intelegem din ce in ce mai bine.
|Elly ,asa se face mami cu oamenii care fac copilasii sa se simta prost,se pun la respect cu zambetul pe buze]. Cand eram mica aveam un unchi care m-a facut mincinoasa si nu il pot inghiti nici acum. L-a pus tata la respect atunci'
Bujo sarmanul grec , oare si acum o dormi cu mama lui ? Aiurea rau situatia.
Helena te mai asteptam pe la noi,sa ne arati si noua cum ai amenajat camera la bebe .
Lore si andreea ma bucur ca sunteti bine,si ca daca urmati sfatul dr-ului o sa fie si mai bine pana la final.
Jade socrela mea a fost o perioada fara nume, acum e "mama,mamitza,mamicule" in functie de discutie. Pentru sot ai mei au fot "mamica si tata" de la inceput,si nu eram decat de 3 luni impreuna can di-a cunoscut.
Alayna felicitari pentru a doua mama pe care o ai si pentru vestile de la eco .Nu em ica bebelina, nu toti sunt pe acelasi calapod facuti.
Atoshel eu simt bebelina peste tot.Adica se impinge in chiloti de ma taie pipilica,imi impinge partea stanga de se stramba burta si in partea dreapta impinge cu genunchii/talpitele,uneori si in coaste. Sotul se amuza si zice ca im itesteaza elasticitatea pielii.
[b]Jade/b] asa fal-fal a fost la mine la Paul , chiar ma gandeam ca daca o fi adevarat ce se psune,ca daca e cuminte in burta e zvapaiat afara si invers,o sa imi manance ficatii. Eee,el e linistit si acum, in limitele normale. Are si zile in care scoate untul din noi.
Mai am juma de capitol dar nu mai recuperez acum,ca ma duc la cnatarit si masurat ,la dr de familie.
Va pupic si vb cand ma intorc.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 29+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii