Strugurasi de Sept-Oct 2011 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
seidana spune:
Mai ma ajutati sa identific daca www.amazon.co.uk/Dr-Browns-Delux-starter-bottles/dp/B001I67JHM/ref=sr_1_9?s=baby&ie=UTF8&qid=1308893090&sr=1-9" target="_blank">sticlutele astea sunt din sticla sau plastic.. nu scrie nicaieri nici glass nici BPA free...
Edit: cred ca sunt plastic...
Edit 2... am gasit sunt plastic, lr-am gasit pe un site in ro si sunt polipropilena .. ce ocupatii am eu dimineata
29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
marryan spune:
neata si de la noi.
astazi facem 30 saptamini+ si simt ca imi este din ce in ce mai greu, respir mult ma greu, am impresia ca ma sufoc nu am aer, am ameteli la greu si contractii nu regulate dar le am, le tin sub control cu nospa si magne B6, Doamne ajuta sa ajung pina la 38 saptamini.
Seidana, de luni nu am stare si sunt in butoi rau de tot din cauza nemernicului dat, am rezolvat unele lucruri, dar cel mai rau este ca colegii mei subalterni imi povestesc cum ma vorbeste de rau la ei si ca eu sunt o proasta...bla bla bla.... nu am vazut om pe fata pamintului atit de mincinos, porc si ar fi multe cuvinte pe limba mea sal numesc dar nu cobor la nivelul lui......business man se numeste
Mitza stai linistita mamica, ca sotii sunt ca copii, ei mai repede intra in panica ca noi, doar ca e nevoie sa l sustii si sai fii alaturi macar la telefon daca la spital nu te poti duce, alina cu cuvinte dulci, vorbeste ca totul va fi bine si sa se gindeasca la momentul cind va veni puiutul pe lume o sa fie cel mai fericit tatic, si ai sa vezi ca o sa se mai linisteasca un picut...hai putere
andreea Doamne Ajuta sa cumparati cuibusorul vostru
vorbin de kg la 30 saptamini am mai adaugat inca unul la cele 11 deci declar 12 kg....nici cum nu am sa intru eu in 14 kg pina la sfirsit asta e clar.
antoshik, tu parca intrebai ca scaunul este de culoare neagra inchisa si solid, asta e din cauza fierului daca folosesti prenatale sau sorbifer, asa se face scaunul, nu te ingrijora.
pup toate fetele, deja parca incepem numaratoarea inversa
Cea mai fericita mami 30 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
Andreea.. da am uitata sa va felicit pt apartament.. Doamne ajuta sa fie bine si sa sarbatoriti nasterea in apartamentul mult dorit
Marryan si eu am trecut de 30 de sapt, nu mai stiu cand .. daca iau dupa UM as avea catre 31-32 sapt, daca iau primele eco as avea 30, daca iau dupa ultimele eco as avea 31.. deci e complicat.. oricum eu zic ca am 30 si om videa..
Insa asa ma simt si eu : fara aer, grea, obosita, noptile grele, umblu ca o rata...
Merita nemercul lacrimile tale? ia gandeste-te ? cat mai mergi la serv? lasa-le toate si stai acasuca
30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
Buna dimineata la toate burticile !
Eu azi declar ultima zi de munca !!!
de altfel nici nu mai pot ...imi creste burta , nu ma mai pot roti pe scaun , trebuie sa ma aplec la imprimanta ca e pusa jos si abia mai reusesc...stau cu picioarele pe o cutie, cracanata de parca as fi un boschetar din parc .... cu alte cuvinte imi e din ce in ce mai greu! . cateodata ma iau niste calduri ...in conditiile in care in birou avem AC-ul setat pe 18 grade.
Azi noapte am avut o noapte plina de contractii ...cum ma miscam un pic cum se intarea burta. Vad ca in ultimele 3 saptamani am avut cam o noapte pe saptamana plina de contractii. Am inceput iar no-spa -ul 2-3/zi si magneziu si sper noaptea care vine sa se mai linisteasca.
o senzatie nasoala o am la burta , dedesubt...parca ma pisca pielea...probabil acolo vor aparea vergeturi . Nici cu crema nu ma pot da pentru ca stimulez contractiile si nu vreau . Cateodata parca ma arde pielea /muschiul pe acolo si imi simt burta grea.
M-am lungit o gramada ...
Fac banii de banca si revin.
Oana 26+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui caty2585 Fetelor care nu ati ajuns la 30 saptamani,bucurati-va acum de somn si de starile de bine,energie pe care le aveti,caci dupa 30 sapt devine din ce in ce mai greu ...mai ales cu somnul,cu mersul oriunde(obositi foarte repede)... Eu pana la 30 sapt nu am simtit ca sunt insarcinata dar de cateva zile ma simt tare ciudat...de aseara am o stare de greata( nu mi-a fost greata niciodata pe parcursul sarcinii),stare de somnolenta continua(ceea ce nu am avut pe parcursul sarcinii),ma arde pe gat de nu mai stiu ce sa iau....etc....aiurea starea.... Nu intentionez sa va sperii,dar am zis ca e bine sa va "avertizez" gasca si va urez o zi frumoasa si linistita Fericita 31+ cuLoriana-Maria AMR 9 sapt max |
SUBSCRIU la tot ce ai zis! :)
M-am linistit un pic cand am citit ca si tu ai avut stari de greata , chiar ma ingrijoram ca poate am facut indigestie sau ceva. Si ieri si alaltaieri pe la pranz asa ma ia o stare de rau la stomac si o slabiciune - e posibil sa fie si de la caldura.......
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Fetele v-ati intere care cutece ar fi mai bune? despre pampers am auzit si rele si bune , insa despre happy, huggies sau alte marci mai putin.. io is cam tampa.. imi e frica sa ii iau la bebi lucrusoare.. in afara de cateva hainute, cadita paturica nu am luat nik, azi tot pipaiam sticlutelee , le puneam in cos le scoteam.. am zis ca in 1 dupa control imi dau jos greata |
Eu am citit pe blogul www.criticomamica.ro niste posturi simpatice despre scutece. Tipa a comparat Pampersii cu celelalte marci de pe piata. http://criticomamica.blogspot.com/search/label/scutece
Eu cred ca o sa ma opresc pt prima luna cel putin la Pampers Premium Care. Dintre toate relele am tras concluzia ca e raul cel mai mic...
Din luna a doua vreau sa o trec pe scutece lavabile. O sa va transmit atunci cum ma descurc cu ele. :)
Matza imi pare rau pt suferinta sotului tau. insanatosire grabnica.
Si in incheiere.... Astazi este ultima mea zi de serviciu. De luni: CONCEDIU!
Lori 31+ fericita cu Mara
loredanar spune:
oanaiasi hai sa fie cu noroc la amandoua ziua de "retragere temporara din campul muncii" ! :)) sa ne bucuram de concediul prenatal si sa ne odihnim pt venirea bebelusilor nostri.
andreea felicitari pt iminenta achizitie! sa ocupati sanatosi apartamentul si sa fie cuibusorul vostru de iubire !
Lori 31+ fericita cu Mara
seidana spune:
HAYAT LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multa sanatate fericire, nastere usoara, bebe sanatos si fara dureri de burtica, lapte cald si somn toata noaptea ...
seidana spune:
Oana si Lore.. felicitari pt concediuuuu prelungit... eu sapta viit sunt in concediu insa mai am 2 sapt.. , ma plang si eu la cine pot
Oricum sa aveti un concediu plin de liniste sufleteasca si experiente frumoase .. de fapt numai frumoase ( ca experiente noi si griji vor fi) , si odihna ....
oanaiasi spune:
Multumim de urari !!!
Lore , sa ne fie de bine de pe acum concediul . Tu ai lasat fix 63 de zile inainte de nastere ?. Mie imi ies vreo 66 si ma intreb daca nu cumva oi avea probleme cu medicul ...ca e tare chisat ...
Oana 26+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
camady spune:
Neata.
Oana si daca intri in co ti-ai rezolvat problema netului acasa .........sa nu ne parasesti.
Matza sa revii cu vesti bune, doamne ajuta sa fie bine sotul tau.
Hayat. Sa fii sanatoasa, sarcina usoar in continuare si bebe sanatos si necolicios.
29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby