Prietene la bine si la greu - 125

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ne-am intors de la eco

Bebe e bine, are peste 600g si avans 2 sapt DEJAAAAA!!!!! Sanatos tun... s-a intors cu capul in jos, dar nu se stie daca nu mai face tumnbe si de acum.... activ si revoltat pe sonda de la eco pe care tot o shuta ( incep sa banui ca ii deranjeaza totusi ecograful)

-ul mamei e........

evident ca e fara dubii... asta pentru carcotasi
Totul e ok cu el si cu mine....
Am intrat si la dr mea dupa morfo( facuta la alt medic) si cica am Fe ... usor in jos si fie sa pap mai multe alimente cu Fe fie sa iau captafer..... habar n-am ce am sa fac.... cercetez, sap.... si papa sanatos cred

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ionela, felicitari pt baietu mamii sanatos!

Ramonik, multam de link, foarte interesant, vazut cate ceva frumos pe acolo

Eu fara nici un chef, cu o stare de toata kko, nu stiu cum puii mei mai rezist inca 2 luni, ma doare toata carnea pe mine, ma doare burta, am impresia ca copilul asta joaca nonstop fotbal si alte sporturi extreme pe acolo. Non stop e in miscare, mi se vede si burta cum se misca, la Amalia cred ca maxim de 2 ori am vazut eu burta cum se miscaAm luat un kil juma intr-o saptamana, in ritmul asta recuperez toate kg si iar ajung la cifra cu 7, mai slabeste bunica dupa
Nici chef de crosetat nu am, si acum am o tona de ate ,ca mi-am facut provizii ca o furnicuta.
Ma tot stresez cum o sa fie dupa ce nasc, ca nu vreau sa apelez nici la ai mei(maicamea e si ea bolnava si cardiaca, nu e in stare sa alerge dupa Amalia cu mancare/plimbat/schimbat, nici nu o cunoaste deci nu cred ca ar sta cu ea, la socri mi-i jena sa apelez, mai ales ca nu apelez intai la mama mea..)
Ufff..cred ca si hormonii topaie la maxim acum ,ca nu mai am nici stare, nici chef, nici nimic..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 30+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna seara

Citesc zilnic dar nu am inspiratie...,si mai e si pisicioasa bolnavioara. Ieri am fost la Dr Siminiceanu. Momentam tratam diarea si tinem regim alimentar(a inceput sa aiba scaune mai consistente astazi),rezultatele coprocitogramei au fost bune,doar ca in seara asta a inceput in forta tusea. Asa ca maine o vom suna pe d-na doctor...

Monica,va doresc drum bun si vacanta frumoasa!

Monis,vacanta frumoasa! Nu te ingrijora cu scrisul/greselile,relaxeaza-te si bucura-te de soare!

Many,drum bun inapoi!
Nu conteaza ca era cel mai slab,important este sa fie sanatos.

Ionela,felicitari pt micul grasunel!

Licu,stiu ca nu e cazul sa fac glume,dar cum nu ai ajutoare,nici de kg nu ar trebui sa fii ingrijorata.
Sper sa te descurci cumva....zmau ce spune?

Smara,si mie mi se pare foarte frumos Elizabeth(prietenii stiu de ce )... Si toate prescurtarile sunt frumoase,e un nume superb... Dar cred ca merge Anna Elizabeth Ivanova
Felicitari pt grasunel! Si la noi mananca putin,dar slaba niciodata nu a fost

Laura,ma bucur foarte mult ca ai scris
Si Annabelle tot cam pe acolo este(bine,ea are 11600 de vreo 4 luni),si vreo 84-85 cm.

Cristina,Magda, Annabelle abia acum a inceput sa raspunda(cu da sau nu,dupa caz) daca a facut kk sau pisu. Pe olita sta max un min,fara sa faca nimic....nu vreau sa o stresez/sa ma stresez, noi ne-am stresat destul cu solidele....

Dana,ma bucur ca v-au iesit rezultatele bune,poate are intoleranta la un aliment... Sper sa-i treaca funduletul repede!

Ancutza,nu stiu cum se face,dar Annabelle e bolnava de fiecare data cand veniti la Iasi. Ma gandeam,daca nu ar fi fost bolnavioara,ce bine ar fi fost sa iesim la Moldova, ca ploile ne tin numai in casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neatza

Ionela felicitari pentru flacauas! Bine ca e totul bine! (eu ce sa mai zic ca am facut peste 10 echo... )

Lumi, multa sanatate, imi pare rau ca e asa necajita Annabelle. Dar sper sa vii repe cu vesti bune

Licurici, hai ca aceleasi griji le-am avut toate si uite ca nu e nimeni care sa nu se fi descurcat. Sigur va fi ok si la al doilea.

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

La noi e urat tare si azi asa ca voi reveni cu siguranta.

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza
hai ca dau tot eu

La multi ani Miany sa se implineasca tot ce-ti doresti in viata

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Aoleo, merci Ancutz, eu nu verificasem prima pagina, am facut urari numai sarbatoritilor de nume...

La multi ani [b]Miany/b]! sa ai parte de tot ce,i bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

na ca am dat si eu un edit

La multi ani, Miany!!!
Tot ce iti doresti sa se implineasca!
Nu v-ati intors din vacante?

La multi ani Petru/Petrute/Petronele, Pauli/ Paule!!!

Monis, deci nici mai la sud, la voi nu e cald..Aici e innourat si racoare, si asa anunta toata saptamana. Urata vreme.

Lumi, nu cumva Annabelle sufera si se imbolnaveste de cate ori pleaca daddy? sa fie si ceva pe fond psihic? ca parca si data trecuta dupa ce a plecat R. s-a imbolnavit..zic si eu.
Va pup, sa treaca repede tusea.

Dana, ce face curutul lui David, ati reusit sa dati de capat cat de cat iritatiei?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 30+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Monis stai linistita, ca eu nu m-am prins ca azi e sarbatoarea Sf Petru si Pavel, tot intrebam sotul ce tot atata sarbatoriti azi, ce , e vreo sarbatoare?

so... si pt cei ce isi serbeaza onomastica

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Miany

celor ce isi serbeaza astazi ziua numelui!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+

Mergi la inceput