Prietene la bine si la greu - 125

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Dana, ce face curutul lui David, ati reusit sa dati de capat cat de cat iritatiei?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 30+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Licurici, din fericire incepe sa se vindece. In dimineata asta am observat in scaun si mucus...ce o mai fi si asta, nu ma stiu...

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Ne-am intors de la eco

Bebe e bine, are peste 600g si avans 2 sapt DEJAAAAA!!!!! Sanatos tun... s-a intors cu capul in jos, dar nu se stie daca nu mai face tumnbe si de acum.... activ si revoltat pe sonda de la eco pe care tot o shuta ( incep sa banui ca ii deranjeaza totusi ecograful)

-ul mamei e........
evident ca e fara dubii... asta pentru carcotasi
Totul e ok cu el si cu mine....
Am intrat si la dr mea dupa morfo( facuta la alt medic) si cica am Fe ... usor in jos si fie sa pap mai multe alimente cu Fe fie sa iau captafer..... habar n-am ce am sa fac.... cercetez, sap.... si papa sanatos cred

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu

Ionela, felicitari ptr rezultatele bune de la morfo.

Mergi la inceput

Lumi, multa sanatate printesei
M-am tot gandit la voi zilele astea. Noi sambata facem 2 saptamani de cand stam fara tati...tare greu mai este. Din fericire vineri vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

]LA MULTI ANI MIANY]

Ancutza, multumriri pentru cafea, prinde bine.
La noi se arata un pic soarele asa ca iesim afara.

O zi frumoasa tuturor.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Salutare!
La multi ani sarbatoritilor de azi!

La multi ani Miany, sa ai parte numai de impliniri si multa sanatate

Vad ca Amalia e cam cea mai mica la inaltime, are 79 de cm si 11,2 kg, sincer e pufoasa asa dar nu o consider grasa

Ionela- felicitari pentru bebe grasunel

Lumi- sa treaca repede tusea, stiu cat e de pacatoasa

Pupici si soare in suflete ca afara nu prea se arata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata,haideti la cafele!!!

La multi ani celor cu numele Petru/Petruta etc!

La multi ani,Miany!
Iti doresc multa sanatate si o viata lunga si frumoasa!

Annabelle a tusit toata noaptea,sper sa nu ajungem iarasi la branula...In rest,starea generala este destul de buna,ieri a mancat trei mese de solide si doua de lapte, nu are febra si este activa.

Monis
Mai spune-ne cum va distrati voi,cum se distreaza Iuli!

Licu as pune tantrumurile(cu toate ca acum este foarte calma si intelegatoare) pe seama plecarii lui daddy,dar nu si tusea....de diaree stiu ca a facut cand am mers la Roman:dude si alte fructe,pisici,catei,gaini,deci manute murdare....

Dana,multumim,si lui David multa sanatate,sa scape repede de scaunele moi si iritatie!
Ma bucur ca vine tati,noi...nu avem incotro,ne-am obisnuit,chiar daca este foarte greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

'Neatza!
Desi e tare innorat si picura marunt, tot am trimis copilul la plimbare cu buni, echipati de ploaie si baltoace, biensur.

Monis, tare rau imi pare ca prindeti asa vreme urata la mare. Sper sa vina si ceva zile mai insorite si sa va puteti bucura de plaja si apa.

na_bo , felicitari pt progresele printesei! Acum mi-am amintit ca spuneai zilele trecute cum papa ea singurica, cu voi la masa. Ce fain! Astept si eu ziua aia...

Dana, ma bucur ca e mai bine curucelul lui David. sa treaca si sa nu mai aveti probleme.

Lumi, imi pare rau ca iar e bolnavioara pisicioasa.
Numele de familie pe care le-am scris erau fictive.
Oricum, i-am spus la sot ca daca imi gaseste un nume de alint sau un diminutiv cat de cat placut pt Anna, asta ramane. Daca nu...

ionela, felicitari pt baietelul sanatos si voinic!

Licu, usor nu ne va fi cu doi pitici, dar o scoatem noi cumva la capat.
Pentru mine, cel mai mare ajutor acum este ca mama il scoate pe Timi la plimbare de doua ori pe zi: dimineata vreo 2 ore jumate, dupa-masa 2-3 ore. Cu mancarea nu mi se pare atat de greu, desi e cam mofturos el... Se pare ca m-am obisnuit deja.
Daca dupa nastere te-ar putea ajuta socri/mama ta cu plimbatul Amaliei, iti spun ca ti-ar fi muuult mai usor. Nu trebuie musai sa-i schimbe pampersul sau sa-i dea mancare.
Nici mama mea nu i-a schimbat in prima saptamana pampersul, si mancare nu ii poate da nici acum. INsa ma ajuta mult ca sta cu el pe pat si ii povesteste din ceva carte sau se joaca cu el daca eu am contractii exact cand e timpul mesei lui.
Cel mai usor imi e insa, asa cum ti-am zis, ca iasa cu el asa mult pe afara. De cand e mama aici Timi a inceput sa doarma la amiaza 2 ore jumate-3 chiar! Daca socotim si orele state pe afara....boierie curata pe mine! Numai ca nu va fi asa si dupa ce vine bebe, pt ca mama nu mai poate sta atunci!

Monica, sa aveti concediu frumos si relaxant, si mai ales vreme faina!

Si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI FERICITI, MIANY! Sa ai parte de tot binele din lume!

Mami de Timi nazdravan si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Smara,stiu ca numele erau fictive,eu am facut o gluma
Anna mi se pare un nume tare suav si dulce,dar nu vad prescurtari sau forme de alint,altele decat cele pe care le-ai enumerat.
Si "Annabelle" tot dupa Ana a fost inspirat(Richard a vrut sa o numim asa dupa matusa si bunica mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la multi ani miany

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza la amiaza

Azi ne-am trezit la 10,30.... moaaama ce fain suna.... dar, realitatea e mai putin buna. De la 6 la 8 a urlat piciul si apoi a readormit.... Nu sttiu de ce... ce o fi avand... ca e tare Mofturescu zilele astea.... cred ca il deranjeaza ceva

Miany si tuturor sarbatoritilor de nume

Multumesc pentru felicitarile foastre pentru bebe_mic_fara_nume... inca...

Imi pare rau ca Dana nu are vesti bune despre David si nici Lumi despre Annabelle.

Vorbeati de greutate... L-am cantarit pe Mihnea pe cantarul de baie ( lui ii place sa se urce pe el) si a ajuns la 12 kg... asta in ciuda faptului ca e inca in perioada nemancacioasa. Mie nu imi pare gras... si nici nu e foarte inalt... poate apuc sa-l si masor

Mai aveam cate ceva de spus... dar am uitat ce.... asa ca va pup si va urez o zi buna

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu

Mergi la inceput