Prietene la bine si la greu - 125
Raspunsuri - Pagina 13
Ramonika spune:
Eva si Robert imi plac si mie.
pentru baieti mai imi plac: Fabian, Octavian, Sebastian, Daniel.
desi eu cred ca daca o fi sa apara bb2 cred ca tot nume de fata vom cauta.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
many_bani spune:
Am o clipa de ragaz, Vlad doarme si nu am putut sta departe de voi.
Si aici a adiat azi vantul, dar numai bine cat sa stam pe malul marii fara se ne incingem.
Probleme mari cu numele la bebelusi, tin minte ca la noi eram prin 34 sapt.si ne ptr. nume, nimic nu i se parea bun la tati ptr. baiat si tot vroia 2 nume, eu tineam una si buna ca vreau un singur nume si scurt, in final a fost ca mine
Raluci cred ca am scapat eu postul in care spuneai ce faci la Sibiu singura?
Ramonika, Licu pupam fetele motzatele.
Monis astept relatari de la fata locului, cum este papa ptr. puii de Crevedia, plaja este a hotelului sau se platesc separat sezlongurile, parcarea la hotel, etc. Sper ca ati ajuns cu bine, ca drumul a fost ok. Vacanta placuta
Ancutzule, de mult vroiam sa te intreb si tot am amanat, ce faci cu Sabi cand incepi munca? Parca la tine se punea problema sa te intorci la 1 iulie sau august, cum a ramas?
Lyly imi pare rau ca o tot trageti cu dermatita asta. Tu cand ai concediu, sau il iei cu tzaraita? Pupam Alexutzu si mami lui.
Sa va mai spun ceva, mai copii din ziua de azi nu mai au copilarie, din ce vad eu, in copilaria mea, ne tot jucam la malul marii si faceam tot felul de forme cu nisip, acum, aici, numai copii de varsta lui Vlad ii mai vezi la malul marii, cei de peste 2 ani si ceva stau pe sezlong cu tableta electronica in brate. Langa noi la hotel era o fam. de rusi cu 2 baieti, 4 ani si 6 ani, au 3 tablete, tatal una si pustii fiecare cate una. Nu i-am vazut facand altceva decat stand cu tableta in brate, nu sa alerge o mingie, nimic, ii mai scotea Vlad din amortire ca se ducea peste ei. Noi suntem la parter, avem terasa cat au cele de la etaj balcon si apoi pajiste, Vlad se joaca pe pajiste dar mai face si vizite, a intrat la vecinii nostri rusi pana la dus dupa rusoaica..
Gata, ma duc sa pregatesc o gustare ptr. jumulitul meu si fugim la plaja.
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Ancutzule, de mult vroiam sa te intreb si tot am amanat, ce faci cu Sabi cand incepi munca? Parca la tine se punea problema sa te intorci la 1 iulie sau august, cum a ramas? mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Many, de intors ma intorc din noiembrie, doar ca ei ar vrea sa incep deja sa fac o parte din munca de acasa, sa primesc mailuri, sa caut oameni, sa merg la cursuri/sedinte odata pe saptamana, etc
azi am fost si am discutat cu directorul de la cresa de stat, din septembrie va merge la cresa, eu voi fi acasa primele 2 luni si sper sa se acomodeze usor
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
floricik spune:
Salutare. Abia astept sa se faca ora 18 sa fug acasa. Ema s-a trezit de dimineata la 5 si pana la 7 (cand a picat lata si am reusit sa plecam si noi spre Buc) i-am arat masini pe geam si clika-lika (motocicleta). Vroia sa vada si cai..doar ca dormeau si ei la ora aia Sambata spre duminica s-a trezit la 4 si am reusit sa o adorm la 6. Nu stiu de ce face asa(cu mama in timpul saptamanii nu face). Iese din camera, striga pisica, vrea la ai mei in camera, la sor-mea, se joaca, matura etc
Intrbare intrebatoare: puii vostri au momente cand nu-ti tin bine echilibrul si merg parca-s beti?? Ema, mai ales cand e obosita, cade fara numar. Vineri seara a facut ditamai cucuiul pt ca s-a lovit de perete(se plimba cu papucii surorii mele) si ieri era cocotata pe mine si cand sa o las din brate a cazut cu fruntea pe gresie...m-am speriat tare dar eu am simtit cand a pus piciorul jos, deci ea nu se tine bine...
Licu cum mai doarme Amalia la pranz? Tot 1 ora? Ema numai cate 1 ora...parca are ceas Si are numai somnul asta in zi.
Tino, ce ne mai povestesti de voi?
Many, pai sa stii ca nu mai au copilarie copiii din ziua de azi..calculator, TV si cam atat Ma gandesc ca este si vina parintilor. In vacanta de ex. un copil trebuie plimbat, jucat in nisip, cu apa, stropit etc. Cel putin in Turcia te roaga animatorii sa vii la un volei pe plaja, darts etc
Monisule iti scriu si aici: vacanta placuta. Te asteptam cu muuulte poze.
Tina, ce progrese face Geo. Face si la olita Baiat mare.
Oare ca mai face Ariadna? Dar Lavinia, Mitzi, Biara,Broscuta si multe alte fete care nu au mai scris de multisor ?
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
raluci_b spune:
citat din mesajul lui many_bani Raluci cred ca am scapat eu postul in care spuneai ce faci la Sibiu singura? |
era sa zic ce caut eu aici singura, dar sa fim decente [:d]
pai duminica vom avea nunta fratelui lui tati, socrela mea a venit mai devreme de peste hotare, si pt ca ne era dor de ea am hotarat ca eu si renus sa stam cu ea sapt aceasta. dar tati tb sa munceasca, deci fara tati, nu sunt obisnuita ca nu am stat niciodata departe
dar este foarte bine, ea ne rasfata pe amandoi, mancarica buna, plimbarica de toate....dar tati e tati
sarumana de intrebare, va pup tare, relatarea cu tabletele mi se pare horror, nepotamiu are 6 ani maine poimaine, habar nu are ce face un calculator, cinste parintilor lui
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 15+cu
Ramonika spune:
stie cineva cum sta treaba cu laptele din tztz in perioada asta? adica mie mi se pare ca am putin lapte, chiar daca Ruxi suge des. mai functioneaza dupa principiul cerere-oferta? daca ar fi asa, ar insemna sa am mai mult lapte decat simt eu ca am.
e posibil sa dispara?
zebra roz
Ramonika spune:
cuscri uite aici un subiect despre luarea lui "NU" in brate.
zebra roz
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Ramonika stie cineva cum sta treaba cu laptele din tztz in perioada asta? adica mie mi se pare ca am putin lapte, chiar daca Ruxi suge des. mai functioneaza dupa principiul cerere-oferta? daca ar fi asa, ar insemna sa am mai mult lapte decat simt eu ca am. e posibil sa dispara? Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
din cate stiu, nu mai este valabila, dar nu stiu 100%
[b]floricik[b] si renus e mai tuflit cand e obosit se mai impiedica dar nu exagerat
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 15+cu
laurairina13 spune:
Floricik, eu pe Amalia nu o mai inteleg cu somnul neamAzi spre ex a dormit doua ore jumate la pranz, tot pandeam pe langa dormitor sa vad cand da trezirea..Dar e exceptie asta, maine probabil revine la o ora jumate cat doarme de obicei, sau chiar o ora. Acum adoarme si mai tarziu seara cam pe la 9 jumate. E ciudat, azi la pranz a adormit singura intinsa pe covor, o alta premiera. Dar nu mai pup eu adormit de asta rapid si somn lung, probabil si vremea mohorata si rece de afara o fi avand vreo influenta.
De impiedicat Amalia prin casa se impiedica nonstop, pe afara vad ca e mai atenta.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 30+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Ancutza_Bro spune:
neatza
va las calda
noi o tulim la Iasi, daca vreuna din fete iese dupa-amiaza prin parc (orele 4,5,6), sa dea si la mine un sms , poate reusesc sa ajung si eu
o zi faina
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)