Prietene la bine si la greu - 125

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

"poze noi de aici"

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata si paaaa!

ne auzim saptamana viitoare. sau daca gasesc ceva net, poate chiar mai devreme.
Many check my blog, last post . Eu sunt convinsa 300% ca cei care vorbesc la 1 an jumate sunt doar exceptii.

sa scrieti frumos, sa aveti vreme racoroasa si piticuti linistiti

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Niatza, vin cu multe Si noi suntem in vacanta si am de gand sa duc copila la acquapark, sa vedem cum reactioneaza. Va pupam, o saptamana frumoasa!PS Tina Multumesc pentru info, cred ca ii voi lua o masura mai mica si felicitari pentru progresele lui Geo! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatzaa!
Asa m-am bucurat sa citesc pe Many cu relatari din vacanta, relaxare placuta in continuare! Las mai bine pui de crevedia, decat pufi
Monis, si voua va doresc o vacanta placuta si relaxare maxima!
Strumfy? ce faceti, ati tulit-o la Ieshi??Ca la mare in continuare e vant puternic si frig, vai de mama turistilor care sunt veniti acum la mare..E super naspa, nici macar de plimbare nu se poate vorbi, ca te ia vantul cu totul pe sus Nici noi nu am mai iesit din casa decat pt vizite, de iesit la plimbareala nu se pune problema cu vantul care iti baga tot praful in ochi.
Tina, ma bucur tare ca va place rucsacul, e o mare bucurie pt mine sa aud ca e apreciat. Atata am o nelamurire si tot am vrut sa intreb, si pe tine si restul fetelor care au luat, nu sunt prea lungi bretelele la rucsac? Eu le-am facut mai lungi in ideea in care piticul nu poarta rucsacul, sa il poata purta un adult in spate, cat iese la plimbare. La noi asa e, Amalia il poarta cam 5 min si se plictiseste, iar rucsacul ajunge in spate la cine e cu ea la plimbare.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 30+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

heloo,

Many pupam firicelu si pe mami lui

Monisu drum bin, sa va relaxati ca meritati

Tina felicitari pt progrese, poze nu pot vedea acum, internet slab, da inca il alaptez pe Remus, nu am sa ma opresc. Vorbim de chiloetei poate o sa iau si eu, ca olitza nu vreau deocamdata.

Licu imi place tare Radu, edduard as fi ales si eu insa nu-mi place prescurtarea de Edi, deci pas

pup u all

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 15+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Raluci, la voi care sunt variantele de nume pt fetita/baiat? sa ma inspir si eu nitzel

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 30+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Tina felicitari pt. progrese. am vazut pozele. ce par mare are Geo, nu-l confunda lumea pe strada cu o fetita?

monis concediu placut

many la fel, distractie placuta!

ma gandesc la strumfy si simina ce vreme naspa au prins la mare... poate o sa fie asta motivul sa mai mergeti o data vara asta.

licu daca faceti un compromis si alegi tu un nume si zmaul unul? daca tot vreti doua nume... mi se pare cel mai corect.

Andre ce misto ca puteti merge la aquapark. la noi doar la Mamaia, pana om ajunge acolo creste copilul...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

hellooo
mai, puteam sa jur ca am scris un mesaj aseara
oh, well...

Licu' ti-am mai zis ca mie imi place Ianis...dar si: Robert, Cezar, Matei, Tudor, Calin.... hai ca nu ramane copilasul fara nume, stai linistita

Monis si Many va pup si va doresc vacanta frumoasa

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua de la 21 de grade
Mie imi pare bine ca e mai racoare.Azi stam pe acasa ca suntem fara tati.
Am observat ceva.Al meu copil e mai nervos cand nu e tati in preajma si tot il asteapta.Azi si la olita /wc a facut ceva mofturi.E si vina mea ca olita lui a ramas la curte.O prefera,se pare,pe cea cu sunete.
Ramonika toata lumea care il vede imi spune "vai ce fetita frumoasa" si ramane socata cand raspund plina de zambet "e baiat".
De obicei e in body,salopete,chestii care pot fi purtate unisex.Cand e imbracat la camasa si pantalon scurt tot imi admira flacaul (atunci nu il poti confunda din cauza hainutelor).
Fetele de la mare sper sa prindeti ceva vreme buna.Nu ca noi la munte.Am venit acasa dupa 2 zile.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Licu avem cateva nume dar nu insistam sa ne ambalam pana nu stim ce este. Avem, Albert, Arthur, Eva, Robert, Isabela si cred ca cam atat.

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 15+cu

Mergi la inceput