Iul-aug 2011!BV FLORINA_G! SANATATE ANTONIA!(66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Roberta, dar in situatia asta nu te gandesti si la varianta cezariana?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bravo corry!!!

bafta Roberta! lasa ca ii dai de capat si la strep asta...mama lui

Mama de Ana si 37+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Gataaa, am venit de la doctoras.Picii sunt ff bine.Au aceasi greutate, 1.8 kg, fiecare!Dr mi-a spus ca este f bine ptr sarcina gemelara si ca daca o tin tot asa am toate sansele sa ajung pe la 37 saptamani (2.2-2.5 kg).Gemenii, oricum, nu se lasa sa treca de 37 saptamani.Sa va mai zic si de col?Noo, ca va fac invidioase (3.94 )Va pup!31+cu "Mugurel" si "Strugurel"
Felicitari Corry 37+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Roberta, dar in situatia asta nu te gandesti si la varianta cezariana?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011

Cam incep sa ma gandesc sincer , desi o exclusesem total. Doar ca aici nu poti sa faci cezariana la cerere , o fac medicii daca se considera strict necesara .. asa ca ramane tot la decizia medicului
Corry , felicitari , ma bucur ca gemenasii sunt bine

36+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Corry, esti graviduta model, zici ca nici n-ai gemeni. Unde pui ca nici nu te prea vaiti si esti optimista in general. Eu ti-am mai zis ca te admir. Bravo pt rezultate - excelent, vorba doctorului meu!

Roberta, imi pare rau de rezultat, dar nu te stresa prea tare ca se trateaza. Mai mult ca sigur o sa-ti dea penicilina, insa doar la nastere, caci alfel nu e garantat oricum ca dispare daca faci intre timp tratament, stiu ca nu se recomanda in general tratament la depistare. Intr-adevar strep B colonizeaza sistemul digestiv la oameni, deci mai mult ca siguri te-ai pricopsit prin "migratie" in zona. O sa fie bine, nu e ceva ce nu se rezolva in ziua de azi!

Betty, fain caruciorul - da, merge unisex f bine. Are si carseat-ul aferent? Eu merg pe Graco, desi toate sunt la fel. Sa-l foloseasca bebe sanatos!

Ramona, te-a vazut azi urologul? Stiti ceva fetele? Speram ca e mai bine, cel putin moral...

De Alexa cu cezariana de ieri chiar n-a aflat nimeni nimic? Nu m-am uitat daca are datele pe lista, sa o felicitam, ca mai mult ca sigur s-a produs fericitul eveniment ieri, deci eu as zice ca avem 5 bebei deja!

Va pup si fug sa o tai si eu acasa, destul pe ziua de azi, bine ca maine e vineri. O noapte linistita tuturor, cu spor la sforait, calcat, vizionat filme, la nascut si la ce va mai apuca pe fiecare la noapte!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 32+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

oare numai eu sunt cu nervii intinsi la maxim???
gravidutele cu inca un copil...cum faceti fata???

Eu nu stiu ce am, dar orice ma enerveaza...Ana e tot timpul contra mea, dar tot timpul...ooof...si ma enervez si ma apuc de plans si o trimit la colt... .

cum faceti??? HELP!!!

de exemplu azi a vrut stafide inainte de masa, eu i-am zis ca nu ca trebuie sa manancam inainte...ai de mine ce s-a ofticat...ca ea vrea stafide, ca nu o doare burtica...a ajuns la colt.

stiu, sunt lucruri marunte marunte, dar pur si simplu nu am nervi de asa ceva acum.

Sau, inainte de somnul de amiaza, Ana doarme de un ursulet si cu un elefantel, na...azi aa zis ca nu le vrea, bun...le-am pus departe. Dupa 1 min, ma striga ca vrea ursuletul(eu spalam vasele), o intreb daca vrea si elefanteleul...ea ca nu...bun...dupa al min iar ma striga ca vrea si elefanteelful si tot asa o tine cam 20 de min pana sa adoarme

Mama de Ana si 37+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicitari Cory pentru gemenasii grasunei si cuminti! Acum sper ca esti linistita!!
Mie mi s-au umflat picioarele, ca am calcat vre-o ora...nu o patisem pana acu, asa ca fug la dus si in pat!
Noapte buna burtici frumoase! Sa va aduca noaptea ce va doriti fiecare!

Oana 36+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna seara mamici,

felicitari florina, bine ai venit bb eduard, sa ai o viata lunga, sanatoasa, plina de bucurii si noroc.

antonia si alinuff, sa va dea DD multa putere sa treci si peste aceasta incercare si sa ajungeti sanatoase acasa.

roberta pare f rau de vesti proaste, poate, intr-adevar, cezariana ar fi o optiune. poate, totusi, va trece pana la nastere. tin pumnii.
anaemi o sa te supar si imi pare rau. cred, din tot sufletul, ca e bine pentru copii sa mearga in vacanta la bunici (din multe motive, nu vreau sa incarc paginile cu lucruri neinteresante pentru multe fete). totusi, te-as sfatui sa te pregatesti cu o acomodare grea, mai ales ca ei nu au fost niciodata plecati singuri. poate nu va fi greu pentru ei, totusi, eu in locul tau, m-as pregati si pentru varianta asta. dani e la bunici, a plans ceva de speriat primele 5 zile, acum pot sa il mai las trei luni ca nu mai are nici o treba. dar ... inceputul ... greu.
cory ma bucur extraordinar de mult pentru vesti bune, bb mri, frumosi, col luuuuung, bravo! felicitari!
roxy pare bine de dop ... pentru tine, sper sa nasti (daca asa iti doresti tu) fara inducere, ar fi mai usor.
pufi pare rau pt. colici. so, chiar daca sar fetele cu rosii , eu zic sa te abtii de la ce vezi ca ii face rau lui bb, sorry, dar instinctul mamei pentru mine e cel mai important. iar daca tu zici ca au fost rosiile atunci ia o pauza de la ele. parerea mea.
pt. vitamine sper ca iei in continuare elevitul ... eu vreo 3 luni nu am mancat nimic crud (dani a avut colici, erau fff rai daca mancam eu ceva crud), dar am continuat cu suplimentul de vitaminte de pe perioada sarcinii.

maine merg din nou la control, sa vedem, din nou, cordonul si colul si sa luam hotararea, probabil finala, asupra nasterii. eu tot mai sper ca scap de cezariana.
contractii dese, luni noapte a fost cumplit, ieri seara destul de rau, dar totusi bb sta la caldurica ... cred ca il asteapta pe fratiorul lui sa vina acasa.
am terminat de varuit ce ne-am propus ... si ceva in plus , facut curatenie ... smotru adica, peste tot, prin toate cotloanele, coltisoarele, dulapioarele ... sambata montam patutul si spal lenjeria de pat si gata ... suntem cat se poate de pregatiti. psihic nu ... suntem varza, eu din ce in ce mai rau, pe zi ce trece, dar nu mai zicem de asta ca plictisim fetele.

n buna si nasteri usoare daca mai apar.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

oare numai eu sunt cu nervii intinsi la maxim???
gravidutele cu inca un copil...cum faceti fata???

Eu nu stiu ce am, dar orice ma enerveaza...Ana e tot timpul contra mea, dar tot timpul...ooof...si ma enervez si ma apuc de plans si o trimit la colt... .

cum faceti??? HELP!!!

de exemplu azi a vrut stafide inainte de masa, eu i-am zis ca nu ca trebuie sa manancam inainte...ai de mine ce s-a ofticat...ca ea vrea stafide, ca nu o doare burtica...a ajuns la colt.

stiu, sunt lucruri marunte marunte, dar pur si simplu nu am nervi de asa ceva acum.

Sau, inainte de somnul de amiaza, Ana doarme de un ursulet si cu un elefantel, na...azi aa zis ca nu le vrea, bun...le-am pus departe. Dupa 1 min, ma striga ca vrea ursuletul(eu spalam vasele), o intreb daca vrea si elefanteleul...ea ca nu...bun...dupa al min iar ma striga ca vrea si elefanteelful si tot asa o tine cam 20 de min pana sa adoarme

Mama de Ana si 37+

Fashion

Dani e in vacanta la bunici
da' la modul serios noi oricum suntem in faza de negociat, prefer sa cedez eu la lucruri marunte decat sa ajungem sa ne certam din orice fleac. asa ca eu i-as fi dat 2-3 stafide de pofta inainte de masa, iar la somn ii puneam amandoua jucariile acolo, just in case. pe de alta parte, distractia cu somnul am reglat-o acum vreun an, cu plansete si certuri, dar nu am cedat pana nu a invatat ca la nani nu avem nimic de discutat/negociat/etc. si acum doarme si el toata noaptea (DE PE LA 3 ANI SI JUMATATE, ca pana atunci nu am stiu ce e ala somn o noapte intreaga!!!!!!).

dar, daca vrei, iti povestesc viata cu mea cu florin ... apropo de nervii mei si lipsa mea de rabdare si oboseala mea si ... si ... si ... deci, NU, nu esti singura cu nervii intinsi la maxim (mai ales ca noua ni se cam apropie termenul )

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

FELICITARI FLORINA !!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE DULCE !!!!

MULTA SANATATE BEBITZA ANTONIA !!!
MULTA PUTERE ALINA !!!!
DUMNEZEU SA VA AIBA IN PAZA....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 35 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR