Clooney este singur !!!
Vesti de pe frontul barfelor cu Clooney. S-a despartit de muza si frumoasa Elisabeta Canalis.
Fetelor, ce spuneti?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
andacos spune:
Pacat,dar eu deja incep sa cred din ce in ce mai mult ,ca e ceva in neregula cu el!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
motanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Pacat,dar eu deja incep sa cred din ce in ce mai mult ,ca e ceva in neregula cu el! |
Da, e prea sexos!
lulu77 spune:
yupi, eu ma bag la listuta, dragul de el
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
luxe spune:
citat din mesajul lui andacos Pacat,dar eu deja incep sa cred din ce in ce mai mult ,ca e ceva in neregula cu el! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Sotul meu nu crede....e sigur....ca e gay !!!!! Sa speram ca nu...
kokiy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luxe
Sotul meu nu crede....e sigur....ca e gay !!!!! Sa speram ca nu... www.flickr.com/photos/9734044@N08/" target="_blank">Jessica lui mami |
Mai probabil bisexual...suna nasol sa stii ca esti in concurenta si cu barbati pentru a ajunge in patul dansului
andacos spune:
Yo nu vreau pe lista!!!!!
Il admir...asa..din exterior!!!!!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
lulu77 spune:
citat din mesajul lui andacos Yo nu vreau pe lista!!!!! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
mai bine, e lista mai scurta
desprecopii spune:
Eu cred ca problema lui - in ochii frumoaselor cu care a avut relatii - este ca nu vrea sa se mai casatoreasca si nu vrea copii. Asta e un motiv pentru acele femei sa isi dea seama ca isi cam pierd timpul cu el, chiar daca timpul in sine este plin de satisfactii :))
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook