LMA Antonia, Filip, Larisa si Theo- Delfinasi(150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Crissy sanatate multa!Tinem pumnii sa veniti cu vesti bune!

Ooana offf mami, stiu ca iti e greu, dar noi suntem alaturi de tine si tu stii ca o sa treaca si asta.
Dar sfatul meu ar fi sa mai ceri parerea unui alt medic.
Eu cu Matei am facut 3 luni aproape de masaj si kineto pentru un torticolis inexistent (proceduri care doar ii tineau vindecarea pe loc) doar pentru ca l-am dus doar la un ortoped.
Mai cere o parere chiar de ai incredere oarba in acest medic!

LATER EDIT: acum citesc si ce au scris fetele...nu vazusem ca ti s-a mai spus de o a doua parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ooana, o sa fie bine

Din pacate nu vin cu vesti bune. Ati ghicit, antibiotic.
Rino-bronsita
Deja doarme, a toropit-o febra. Dimineata a papat 1/2 bibe (~100 ml), a adormit la loc, cand s-a trezit a vomat, avea 38.1 rectal asa ca am fugit la dr. Ne-am intors, am apucat sa-i dau siropelele, i-am facut un compotel dar nu a mai papat ca era moale, i-am dat in bibe niste zeama de compot. Acum e la nani

Mergem inainte. Sambata sarbatorita va sta in casa, invitatii afara la gratar. Vom sta cu ea cu randul...

Ma duc sa ma bag in congelator si programez sa ma trezesc peste 18 ani...

Mergi la inceput

Crissy sanatate multa!
Dar sa nu mai fii trista pentru sambata, ca mititica oricum nu intelege mare lucru din petrecerea ei.Ii faci la anul o petrecere mare mare cu copii si ea o sa fie suficient de mare sa inteleaga atunci ca toata lumea s-a adunat acolo pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Ziua buna mamici,

ne-am repatriat si noi aseara de la bunici de la Tuda. A fost tare bine, ne-am plimbat prin vizite, am stat la aer, doar cu dormitul in deplasare stam prost...V se trezea noaptea si cred ca nu stia unde e si se apuca de plans. Apoi nu mai vroia decat cu mine in pat si ma tine cu manutele de dupa gat Desi eu nu mai dormeam bine, ma topeam de dragul lui si il tot pupaceam
Cred ca suntem si noi pe finalul capitolului alaptat , nu prea mai are rabdare sa suga decat 1-2 minute si poi vrea bibe...no asta e, bine ca a fost si atat, desi nu credeam ca va renunta asa usor la titi

Fetele din Buc, ce fain ca v-ati intalnit Unde pot vedea si eu poze, ca n-am parola noua de la delfinasi?

Rodi, superb montajul cu primul an din viata Izei
Victo multumim de urarile in avans, am vazut fratiorii frumosi, s-aveti un concediu minunat!
Bumblebee, distractie placuta si somn mai bun si voua!
Cris, ai fost o nasa f. frumoasa
Oana, nu mai fi necajita, lasa ca toate se rezolva. Si eu zic sa vii la Cj sa mai ceri o parere. Cel mai renumit ortoped de copii e prof. Vasilescu, daca nu la ea se referea Ramona, iti dau eu nr. de tel. Cand am fost la ea control, am vazut ca o cauta lume din multe judete. Pupici multi tie si scumpului Matei
Crissy, sanatete multa scumpei de Bea! Am vazut-o cum escalada scarile, bravo delfinasei ambitioase!

No, multe as mai fi vrut sa scriu, dar nu mai tin minte, ca am citit tot pe fuga!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

La multi ani, Matei!
La multe lunite Victor si Alicia!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Racusor sau alta mamica care face ca ea: fierbeti ficatelul in lapte de vaca sau in LP preparat? Eu il tineam in lapte de vaca 30 minute inainte de a-l fierbe, o fi bine?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Ilinca, la Dr. Vasilescu am fost si noi, acolo am trimis-o si pe Oana.
Oana, inca o confirmare ca esti pe maini bune.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

M-a sunat sotul meu sa imi spuna sa nu iesim azi afara ca sunt iar nu stiu ce radiatii.Voi stiti ceva?Ca el e aiurit si nici nu a avut timp sa imi explice la telefon de unde stie..ce si cum...

Racusor ti-am dat un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Crissy multa sanatate lui Bea

Cris mi/am amintit acum...ai fost o nasa superba fara exagerare

Tu fete al meu sot vine acasa pe 2 sept iar pe 3 cununam...deci tot greul cade pe mine cu organizarea si umblatul..si sta pana pe 6

Rody eu chiar nu vreau sa mai slabesc...si sa stii ca mananc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bambi_bv

M-a sunat sotul meu sa imi spuna sa nu iesim azi afara ca sunt iar nu stiu ce radiatii.Voi stiti ceva?Ca el e aiurit si nici nu a avut timp sa imi explice la telefon de unde stie..ce si cum...

Racusor ti-am dat un PM.

Mamica lui Matei-Alexandru (22.07.2010)

am vazut si eu la stiri ca indicele de radiatii pt zona de sud a tarii este de 8 sau 9 iar in rest 7 sau 8. mare oricum. dar cica la bulgari e si mai mare :))
dar meteorologii sfatuiau lumea sa se protejeze cu creme uv sau chiar haine daca e posibil. adica daca va dati cu crema si are capul acoperit, nu cred ca e mare bai. oricum ma gandesc ca nu iesiti la 13 nu?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput