LMA Antonia, Filip, Larisa si Theo- Delfinasi(150)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ramo1901 spune:
LA MULTI ANI si din partea mea si a Sabinutei delfinasilor sarbatoriti astazi....sa cresteti mari,sanatosi,fericiti....multi pupici din partea noastra..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
Crispro, incep sa ma bucur ca nu prea ma viziteaza lumea cine stie, poate m-ar stresa si pe mine cu intrebari destepte...nasa cand vine e la polul opus....se mira de ce face finutul pana acum
Crissy, sanatate multa micutei Bea! Poate pana duminica deja o sa fie mai bine! Sa aveti petrecere frumoasa!
BTZ - pepene verde eu inca nu i-am dat, cica e iritant pentru intestinul gros. Unii pediatri recomanda tot dupa 1 an, deci mai asteapta o luna
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
Ma, dar ce va tot trimiteti pe PM? asa ma roade curiozitateaaaaaa ![]() Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori |
ha ha ha
![](icon_smile_big.gif)
asta ma gandeam si eu..dar m-am prins...cred
![](icon_smile_blush.gif)
ramo1901 spune:
Eu i-am dat pepene verde Sabinei si i-a placut, i l-am taiat bucatele mici si l-a savurat cu placere...direct din castronel.
In schimb am incercat ieri cu zmeura dar fara succes. Doar cateva bucatele de la care s-a si umplut de bubite. Doar cateva,care i-au trecut pana azi-dimineata...asa ca mai asteptam cu zmeura....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Btz - mic dejun 200-250, pranz 300-400, la 5 - 200, seara 200-300.
Daca vrea peste aceste cantitati ii dau iaurt .
Cris - lasa-l mama ca va merge el cand va putea. O sa aiba picioare frumoase si drepte .
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
iooooi, am ajuns la Cluj...pe o vremeeeeeee.... a plouat cu galeata, plus grindina...
am oprit pe marginea drumului ca efectiv nu se putea circula...nu vedeai nimic in fata...ma gandeam cu groaza ca Filip va incepe sa planga, de la zgomotul asurzitor al ploii si mai ales al grindinei...nici vorba...dimpotriva, a adormit pe drum...
aaa...musai sa raspund rapid...Crisproooo, tocmai am primit o urare de LMA pt Filip si ghici: mi s-a urat printre altele 'sa inceapa sa mearga odata!!!!!'
ioiiiiiiiiiiii, vorba ta...
asta e, oamenii care nu gandesc folosesc stereotipuri...
daca esti single, te intreaba cand te mariti,
daca esti maritata, te intreaba cand faci copii,
daca faci unul, te intreaba cand il faci pe al doilea,
si lista paote continua....
va puuuuuuuuuuuuuuup!fug!
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giorgia23/giorgia23.jpg)
giorgia23 spune:
Btz eu i/am dat de vreo 2 ori salau...nu prea i/a placut...orez ii dau obisnuit cu bob rotund
Michelle Antonia papa LP asa:dim la 5/6 cate 5 masuri...in jur de 12 4 masuri iar seara la 22 6/7 masuri...mancare nu stiu cat mananca...cred ca in jur de 150 pranzul si cate 100 gustarile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Multumim de urari
Eladea, si eu am prins odata la drum grindina, dar asa cuminte a stat Raul...cred ca nu intelegea ce se intampla.
Eu i-am dat peste - salau, cred ca e una dintre mancarurile lui preferate...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
no bun..ne-am nascut si noi de 15 minute...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
aelita spune:
LA MULTI ANI !!!!!!! Maria Antonia, delfinasa de Giorgia23
Filip, delfinas de Eladea2005
Larisa Ioana, delfinasa de Ochidut
Theodor Mihai, delfinas de Roxana_Theo
11 lunite !!!!! Raul Ionut si Mihai
10 lunite !!!Florentin Andrei
Sa cresteti mari !!!!
ALICE-
Citat: |
aelita, aseara am dat o fuga cu mara pana la coltul blocului sa ii cumpar lapte si cum era cald afara am luat'o in maneca scurta si pant scurti. bineinteles ca s'a gasit o tantie sa imi zica "da de ce nu ii mai pui o bluza pe ea? nu ii e frig?" i'am zis si eu "nu nu ii e frig". apoi am vazut ca mai era o fetita intr'un carut cu 3 bluze pe ea... |
BTZ OVI-
Legat de haine,si eu am vazut ieri la ora 12,in amiaza mare,cand curgeau apele de pe mine ca la robinet,o tipa destul de aranjata,cu un copilas mic,infasurat in patura groasa,cu caciula impletita si batista pe fata..Pai iarna oare ce ii pune?Plapuma??? Nici nu vreau sa-mi imaginez ce era la funduletul copilului.Insa mama clar sanatoasa nu e Alta in parc:mi-a zis cu nonsalanta ca prea des spal copilul (in fiecare seara ca am un mic purcel) si ca ea acum ii face baie la 2 sapt iar iarna deloc,doar o sterge cu servetele. Ohoho,multe nebune.Va zic cum m-am luat cu o dementa la cearta in Kauffland.Fecior-so,ca si Paul,tragea de etichete si nebuna,dupa cateva urlete "stai cuminte" a inceput sa-l altoiasca peste cap si fata.Maaa,si ii dadea,nu gluma.Urla la el si ii tragea palme. Ceea ce eu nu suport.SI nu am rezistat si m-am luat de dansa,i-am vorbit intai frumos,dar ea tot ii dadea,Paul incepuse sa urle,pana la urma nebuna a chemat paza ca cica vreau s-o bat (i-as fi zis lu barbatu-so sa-i de-a vreo 2 in gura pt asta).Scandal mare,pana la urma cineva de la ei a vazut pe camere cum incepuse sa-l bata si a chemat Politia,a venit nu stiu ce ruda si a luat copilul si ea dusa la sectie.Numai tampite pe lumea asta. Am ramas efectiv cu gura cascata,e clar ca aia ajunge la soacra mea sa-si petreaca concediul vara asta (adica la Socola) |
![](bang.gif)
PUIUT MIC-
Rody, Aelita va asteptam cu drag la mare la anul! Da, putem sa va punem si folie la masina cand veniti, daca vreti. Aelita, folia ofera protectie solara reala, jaluzelele acelea cu ventuza doar tin de umbra un pic |
![](pupic.gif)