*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli tin pumnii sa reusesti cu job-ul part-time!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Viermisorii n-au iesit nici la copro , nici in scaun nu i-am vazut...de asta am facut hemoleucograma, se vede si acolo, e o valoare mai crescuta.Toate semnele de viermisori erau prezente...cearcane, scarpinat la nas, la fundulet, agitatie mare ziua si fataiala multa in pat noaptea....si 1 l de lapte pe zi #538;
(dimineata, dupa masa de pranz si seara punctul culminant cu 500 ml).Maine e ultima zi din prima repriza de sirop, abia azi l-a luat mai usor, la mine in brate si apoi repede apa si seminte de dovleac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Ramo, da asa intentionez sa fac, sa dorm si eu cu copii la pranz dar tb sa vad cum fac sa-i adorm pe amandoi odata. Si chiar si acasa cadn dorm in acelasi timp mai mult de 1 ora nu doarme fata....tot e bine si asa probabil ne vom culca seara devreme ca vreau sa fim dimineata cat mai devreme la masa si pe plaja.

monicabo, nic mie nu imi pare rau ca stau acasa, nu m-as intoarce mai devreme la serviciu. Oricum copii cresc asa repede ca ma puca si plansul uneori cand il vad pe Cristi ce baiatel s-a facut...
Catalina, face luni 6 luni, sta deja in fundulet de vre-o 2 saptamani, tot de atunci a inceput s afie totul mai usor, se joaca mai mult impreuna, il urmareste pe Cristi cand alearga, danseaza, canta, se joaca

Singurul lucru care ma "derajeaza" e ca uneori parca nu am alt subiect de discutie in afara de copii... La serviciu sunt constienta ca imi va fi greu la intoarcere , practic o iau de la zero. Intre copii e diferenta de 2 ani si 2 luni. Dupa ce am termninat CIC1 am intrat in prenatal cu fata. Ma ajuta mama in sensul ca il mai duc pe Cristi la ea si sta 1-2 zile pe saptamana. Pe fata am sa o las dupa ce o intarc...Cumva imi este mai usor decat cand era Cristi de varsta Catalinei ca tb sa il distrez eu mereu, asa se distreaza si singuri. Si Catalina este mai cuminte decat Cristi, sta si se joaca linistita cu jucarii, mananca f frumos si adorme deja singura. Oare este asa, pentru ca fetele sunt mai linistite in general?

Am sa pun cateva poze mai recente sa ne mai vedeti.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

haahaha

v-am luat pe 20 martie 2008 am aflat ca sunt gravi si din 21 martie 2008 sunt acasa..am stat numai e concedii si toate cele, aoi cic dimi apoi somaj acasa si apoi cic anto..pana pe 1 dec 2012...

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

am pus niste poze noi la semnatura

eliza, da chiar ne-ai luat pe toate

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Draga mamica ai doi copii minunati. Sa va traiasca si sa fie tot as de cuminti si voiosi. Sa va aduca numai bucurii si sa fie ascultatori.
F frumoase pozele... Catalina seamna cu tine si cred ca Cristian seamana cu tati. Asa de frumos le sta impreuna.. mezina are ochii tai mamico si tare cumintica este in poza ca si fratele ei.

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

am pus niste poze noi la semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

GINYE am luat jobul acum castig cca 20 ron la proiect in functie de cat de bine imi dau interesul, nu e mult, dar tot mai fac ceva

MADUTZA BRA SUNTETI NISTE FRUMOSI si ce falcute are catalina...cat priveste vorbitul eu am zis sa stau in banca mea

sa va zic de dimi ma trezesc cu el acum vreo 2 saptamani 'mami eu cred ca tu mi-ai spui ieri catata e plecat la tara sa faca treaba si de aia nu e masina aicia' zic poftim..in cdt in care el deabea scoate niste cuvinte in restul timpului....deci eu nu ma mai stresez

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

GINYE am luat jobul

Super! Felicitari! Ma bucur pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Madutza, nu poti face si altceva? Un sport, dans, vreun club in care sa te inscrii. Am simtit si eu lipsa `subiectelor` la un moment dat. Nu vorbeam decat despre Sara. Acum vorbesc si despre salsa si aerobic.
Poze cu muschii mei nu va dau ca n-am. Muschi. (Tot la abdomenul plat al lui Cris imi fuge gandul) Astea doua imi tin buna dispozitie high si mai fug si eu de-acasa.

Gynie, hai ca mai e un pic. Acusi e 1 sept, bata-l vina. Eu de marti sunt in activitate.

Eli, brava mai. Da pontul cu part-time-ul si la noi. Eu ce sa mai zic? Fuseram si noi putin la marea cea mare, z e innebunita dupa apa. Kk face tot in pampi, sau mai nou, azi, a facut de doua ori prin casa. Pishu se cere sau nu. Cand cum.

Manumanu, poate si-a prins-o in ceva jucarii. Alataieri, z se juca cu un baietel de 3 ani jumate, cu niste lego mari, dezbracati amandoi, la mare. Si el (sau ea?) si-a/i-a prins pielicica din varf intre 2 lego. Urla de mama focului, jos, cu lego intre picioare si nu stiam niciuna - noi, mamele - de ce urla, pana nu ne-a indicat locul cu pricina... Peripetii...

Scaun de masina, pt acelasi baietel de 3 ani juma, tocmai l-a mai folosit si z, asta http://www.price.ro/specificatii_graco_aerologic_grey_%28g8g95rane%29_334720.htm . Pt somn, se trage in fata si atarna cumva picioarele in afara, dar copilul sta alungit. Lui z ii era bun, insa parca nu-mi placea la somn cum atarna. Nu se ridica, doar se tragea in fata. Aerologic da, e, e fain, ca nu transpira. Si mai e fain cand vomita kupilu si se filtreaza mancarea abia mancata, si lichidul merge direct pe scaunul masinii. Scaunul Graco e plastic&ceva sarma moale partea de sezut, deci nu se murdareste, se poate spala cu dusul. Partea de spate, da, e cu tapiterie. Apai scaunul masinii cam cum freci la el dupa aia, e alta poveste...

Pup toate fetele, fara exceptii, nici macar exceptii de Oti, Andreea (felicitari, mami!), Daniela, Iza s.a.

Mergi la inceput

monicus, eliza, multumim.

anca 27
, m-as inscrie eu la multe dar nu am cu cine sa las copiii. Ma ajuta doar mama care sta la 30 de km de Buc si cand am nevoie de ceva duc copiii acolo. Pt 1-2 ore de "ceva" nu pot sa pun copiii pe drumuri ... Daca ar fi ramas in Bucuresti m-ar fi ajutat altfel. Totusi ma bucur ca s-a mutat pt ca e mai bine pt copii sa stea la bunica "la tara".
F draguta scaunul Graco. am salvat si eu link-ul. Eu sunt fan Graco in general.

De maine incepe si pitica mea sa manace carnita...tot ce face imi aminteste de cristi bebelus. imi e tare dor de perioada lui de "bebelusie" si mi se umplu ochii de lacrimi cand vad cat de mare a crescut, si cat de saritor si ordonat este

Poze

Mergi la inceput