Palatoschizis si formele sale (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu_claudia spune:

asa mai fetelor chiar ma ingrijoram ca nu stiam unde sunteti.e clar ca vom fi o intreaga ''familie'' acolo si ne vom ajuta si incuraja una pe alta.
ceci si eu ma gandesc la voi si tare mi=ar placea sa va intalnesc .
fetelo va urez la toate drum bun si sa speram ca ne va opera copii si vom scapa de acest cosmar.
pupici ne vedem acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan_b spune:

Spuneti-mi si mie va rog, la ce ora va spus dna dr. sa veniti luni?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_claudia spune:

noua ne-a zis la ora 8 dimineata sa fim acolo avand in vedere ca va fi aglomerat vom ajunge cu o ora mai devreme caci noi venim de la galati si vrem sa evitam traficul aglomerat de la ora 8 din bucuresti. ultima data cand am fost adik acum 2 ani cand am operat fata am facut 3 ore jumatate pana la bucuresti si vreo 4 de la intrare in bucuresti pana la spital, ce-i drept nici nu stiam bine drumul si ne-am invartit de ne-a luat zbenga.
asa ca de data asta voi fi insotita de socrii mei, socrul meu stie bine drumul pana la spital si in caz de ne opereaza si ne interneaza ei vor pleca cu trenul acasa si va veni soacramea dupa noi daca va fi cazul daca nu voi veni singura cu fetita in masina am luat un scaun si daca e zi afara cand plecam ne intoarcem singure daca se inopteaza asteptam intariri ptr ca mie teama sa merg noapte singura cu fata in masina caci nu stiu cum va reactiona, ziua ne distram vedem cai,catei,pasarele,cantam,ii pun desene pe tel mobil e altceva.
inca odata drum bun si sa ne vedem cu bine si sa speram ca ne opreste ptr operatii.
bafta multa tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va rog sa continuati discutiile la noul capitol, aici

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput