Palatoschizis si formele sale (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

buna searailuiana mersisi Cristinuta cat a crescut ce mare si frumoasa s-a facuto adevarata domnisoara.si eu cred cu vorbitul ca asa sa invatat si ii este foarte greu sa se dezobisnuieasca vom vedea ce vom face.va spus daca va opereaza?
noua nu ne-a spus exact nimic vom vedea cand ajungem acolo.noi pe 21 plecam si ne vedem acolo

Mihaela,mami deNadira-Mihaela(23.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_claudia spune:

buna fetelor!
si noi am vb acum 3 saptamani cu d-na doctor la telefon si ne-a chemat la bucuresti numai ca nu ne-a spus sigur ca ne opereaza ceea ce ma face putin sa ezit sa fac un drum la bucuresti degeaba insa chiar nu stiu ce sa fac .
de cateva zile sunt foarte agitata si numai la asta imi sta gandul ca daca totusi ne opereaza si scapam de probleme.
noi am operat acum 2 ani tot in noiembrie palatul moale si mai avem cel tare.
nu stiu ce sa fac?am ramas si singura cu fata sotul e plecat ...nu stiu ma gandesc ca daca ne opereaza ? sau daca nu ne opereaza? sunt un adevarat stres.

Mergi la inceput

am scapat de atatea intrebari care le am in minte.
o sa venim la bucuresti pe 21 noiembrie si ne lasam in voia sortii daca ne opereaza e foarte bine daca nu asta e macar am incercat nu raman cu sentimentul ca nu am incercat.
ceci am vazut ca nu ai mai intrat de mult pe aici , mi-ar face mare placere sa va revad si sa vorbim.
in cazul in care ne interneaza poate imi trimiti nr de telefon sa te sun poate vei trece pe la noi. va pup si sper ca ne vom revedea.

Mergi la inceput

buna dimineata,cam pustiu pe aici ce ati patit fetelor?
LA MULTI ANItuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua numelui de mihail si gavril.
noi suntem bine cu gradinita vad ca nu imi mai raceste asa rau ca anu trecut.sunt intr-o stare de nervi ca nu stiu ce vom face pe 21 daca o opereaza sau nu si ce opereaza daca o va opera.va pupicesc pe toti

Mergi la inceput

chiar asa chiar ca e pustiu!
noi am racit putin de 2 zile mucii au cam trecut si vad acum ca e putin ragusita si mai scapa o tuse din cand in cand .
speram sa treaca repede si fara antibiotice in caz de ne opereaza.
momentan ne tratam cu siropele de plante si panadol.saptamana vii toare vom suna pe d-na doctor sa vad ce imi zice, eu sper sa nu ne impiedice de la operatie acesta raceala .eu asa stiu ca nu putem lua antibiotice in perioada de dinainte de operatie.
dr de familie zice ca are putin rosu in gat la plamani e ok.
doamne ajuta.
cu scz de rigoare si intarziere la multi ani mami de nadira ptr sf. mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

BUNA ZIUA .........dragelor si noi suntem stresati ,nici noi nu stim daca o opereaza vom vedea acolo ....inteleg ca vom fii mai multe fete de aici pe 21 .....si eu as vrea sa stiu un raspuns sigur dar cu siguranta il voi afla pe 21 ...si noi suntem un pic racite dar sa vedem ........va si ne vedem atunci ....MULTA SANATATE

Mergi la inceput

buna ziua fetelor suntem bine .multumesc simona cu intarziere,
sunt stresata rau de tot vad ca acum ia aparut un accesc in gura la dinti de jos in spate si nu pot sa ii fac nimik k trebuie sa nu ii dau antibiotic daca o va opera .nu stiu sunt un pachet de nervi pana ajung si aflu ce se va intampla .fetelor ne vedem luni pe 21acolo cele care veniti

Mergi la inceput

nu stiu ce se intampla dar chiar nu mai sunt fete pe acest forum?
unde a-ti disparut tocmai acum cand este agitatie cu suedezii,operatii, controale?
noua ne-a trecut raceala speram sa nu se intoarca. ne vedem luni la bucuresti care vor veni.
aveti grija de voi si drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan_b spune:

Se pare ca va fi intalnire mare , si pe noi ne-a chemat pe 21 dar eu voi fi la servici si o sa vina sotia cu Lucian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Ce mai faceti, fetelor?
Noi suntem in asteptare, la fel ca si voi, ne-a chemat d-na doctor luni , pe 21, dimineata. Asa ca, o sa ne vedem si o sa vorbim in stil mare, parerea mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Abia astept sa va vad pe toate, sa vorbim mai multe! Cred ca o sa se mire toata lumea de acolo cand o sa ne vada ce discutam noi, de parca ne-am cunoaste de o viata!
De asemenea, mi-ar placea foarte mult sa ne vedem si cu Ceci, daca poate si ea sa treaca pe acolo saptamana viitoare sa ne vada pe cele care ramanem la operatii (Doamne-ajuta sa ramanem ca sa scapam!)
Nu stiu nimic de Roxi, as vrea sa stiu daca vine si ea... Cred ca nu a mai putut scrie, la fel ca mine, foarte ocupata...
Fi-mea este divina, cand se trezeste dimineata si ma vede imi zambeste cu toata gura, cu toata fata si-mi gangureste... ma face varza. La 2 luni avea 6 kile... mananca numai lapte de la san si creste super bine si sunt extrem de fericita si de multumita ca la David nu am stiut ce inseamna sa suga un bebe la san...
Hai ca a venit David si nu mai pot sa scriu!
Abia astept sa ne vedem! Sa dea Domnul sa ne vedem sanatosi, cu bine!
Sa stiti ca, chiar daca nu scriu, eu va urmaresc mereu, ca sunteti ca si o a doua familie! Mi-e dor si de tine, Werro!!!! ca tu ai fost alaturi de mine la prima operatie si acum imi aduc aminte de sfaturile tale! Imi pare rau ca nu mai pot sa va mai sun, ca abia fac fata la 2 copii!! Mi se pare destul de solicitant, sa vedem dupa ce m-oi mai obisnui si dupa ce oi mai gasii solutii de a avea grija de amandoi. Zic asta pentru ca pe David nu prea pot sa il las cu Rebeca pentru ca din energia pe care o are, ba da peste ea, ba o pupa de o storceste... d-astea!
El este destul de ok cu ea, ca si surioara lui, numai ca trebuie sa ii acord si lui atentie imediat dupa ce ii acord ei...
Gata, plec ca trage fi-miu de mine!
Vorbim!
Pupici dulci la toata lumea!

Mergi la inceput