Palatoschizis si formele sale (9)
Raspunsuri - Pagina 16
cellia78 spune:
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare, doresc sa urez puilor de aici, celor ce merg la gradi sau la scoala MULT SUCCES in anul scolar! Avant catre bucurii multe, catre mici realizari, mici dar sigure si de ajutor pe parcurs!
mami_oana spune:
Operatia noastra s-a amanat...:( Noi suntem pregatiti dar ei nu. Clinica de chirurgie ORL e in renovare si doar urgentele se opereaza acum in alta parte. Suntem un pic dezamagiti dar macar o sa avem operatia undeva prin octombrie sper, intr-un spital mai frumos.
Pentru parintii si copilasii care au programate interventii chirurgicale in viitorul apropiat sau mai indepartat: incurajati-va! Domnul e bun!
ami1978 spune:
Salutare la toata lumea. N-am mai intrat de ceva timp asa ca ce sa zic...sa va traiasca copiii si sa fie sanatosi si voua multa sanatate. Din pacate pt mine vesti proaste...am sunat-o pe dna dr Bratu la inceputul lui septembrie cum mi-a zis dansa si pleca in concediu in cateva zile. Mi-a zis ca se face o lista pentru operatii si ca ne auzim la inceputul lui noiembrie. Tare mi-e frica de faptul ca Ionut, nefiind un caz grav, o sa mi-l amane pentru cine stie cand si asta ma demoralizeaza. Nu stiu ce sa mai zic...sper totusi sa se rezolve anul asta ca nu mai am rabdare sa astept pana anul viitor cine stie cand. Daca mai sunt mamici aici care le-a chemat dna dr in noiembrie sa "ridice mana" :) Poate ne vedem acolo.
Va pup si o zi buna
stefan_b spune:
Buna seara dragi mamici! Ce mai faceti? Nu am mai intrat pe forum de ceva timp, Lucian s-a facut baiat mare , are acum 1,3 ani, operatia este ok. Inca nu am facut-o pe a doua, probabil ca, in noiembrie o s-o facem...
ami1978, si pe noi ne-a chemat in noiembrie...insa nu se stie sigur...
Va pupacesc si va doresc un week-end placut tuturor.
http://www.retetefarasecrete.ro
tati de Stefan-Lucian (11.06.2010)
Ewy spune:
Buna ziua tuturor
In primul rand felicitari familiei Serban pentru noul membru de familie! Sa dea Dzeu sa creasca mare, sanatos, voios iar parintilor putere si randare
Noi vineri seara ne-am intors acasa de la Szeged bucurosi ca am scapat cu bine dupa operatie. Eduard s-a comportat uimitor, ne-am asteptat sa reactioneze bine avand experienta operatiei anterioare dar acum ne-a intrecut asteptarile. Miercuri dimineata a fost operat, in prima faza dupa trezirea din anestezie extrem de agitat cam o ora, apoi destul de linistit pana joi dimineata, timp in care a dormit aproape continuu. Joi dimineata s-a trezit ca si cum nimic nu s-a intamplat, a fost faorte activ, a cerut de mancare si a continuat ziua cu programul obisnuit de acasa, adica dormit la pranz, joaca, plimbari (prin alte saloane, curtea spitalului, etc) si cei mai important a mancat foarte bine, chiar si medicii erau uimiti cat e de activ asa ca vineri dimineata ne-au externat.
Acum asteptam cu emotii ca timpul sa treaca si gurita sa se vindece. Medicul dupa operatie a spus ca este foarte multumit cum s-a inchis palatul, nu putem decat sa-l credem, oricum avem incredere in el.
iulyana spune:
buna ziua !in primul rind vreau sa ma motivez la oana ,fiinca nu am putut sa mai intru deoarece am avut un deces in fam si nenumarate probleme de rezolvat .........poate ca asa a vrut dumnezeu sa fie aminata operatia si va fii mai bine ...pot sa-ti impartasesc din experienta noastra ca da vor fii probleme dupa operatie fiinca nu va avea voie sa manince decit pasat si terciuri pentru a nu exista riscul de a se desface operatia ,asta timp de 2-3 luni eu asa am procedat ,iar in legatura cu durerea pot spune ca al meu copil nu s-a plins de durere ,eu am intrebat-o de fiecare data si mereu zicea ca nu o doare nimic ,era suparata ca nu poate minca normal ca un copil de 6 ani si pot spune ca e foarte greu sa obligi un copil la 6 ani oricita vointa ar avea el sa manince numai terciuri....poate voi veti avea mai mult noroc decit noi si chiar m-as bucura .....noi am fost doar pentru operatia de palatoschizis acum 4 ani iar dupa 3 ani urmind unele transformari ale maxilarului am fost ingrijorata si am fost la control unde sa recomandat operatia de faringoplastie care inca este un mare semn de intrebare pentru mine si nu stiu ce hotarire va fii luata ....asta se va intimpla in noiembrie (sper).....daca nu te superi si nu sunt prea curioasa :ati mai fost si la alt medic sa aflati si alta parere ?poate ca la voi fiind vorba doar de palatul moale va putea rezolva din prima problema si nu va mai fii nevoie si de faringoplastie .....incercati o programare la budimex in noiembrie cind va veni echipa de suedezi .....
iulyana spune:
EWY ma bucur pentru voi si va doresc recuperare rapida micutului !!!!!!!si sper sa pot fii si eu la fel de curajoasa ca tine si optimista ....admir foarte mult curajul tau te astept cu vesti bune
bebedulcik spune:
BUNA SEARA .MAMI DE RAISA POTI SA-MI LASI ADRESA TA DE MESS VREAU SA VORBESC CU TINE DACA SE POATE.MULTUMESC ANTICIPAT.
nina_ada spune:
buna la toata lumea
si noi suntem programati pt operatie in noiembrie
mai avem de rez palatul tare
toate cele bune si sanatate maxima
mami_oana spune:
Bebedulcik,
am incercat sa-ti trimit mesaj privat si nu am reusit. imi zice ca nu poti primi mesaje private. Oare sa o postez aici? nu stiu cat e de sigur sa o postez aici... poate imi dai alta solutie. mersi. mai vb