Jurnalism si coloana la Jurnalul National

Jurnalism si coloana la Jurnalul National | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Uitati si voi ce a ajuns meseria de jurnalist la ziarul Jurnalul National (ziarul antenelor). Fara cuvinte. de www.paginademedia.ro/2011/06/jurnalul-si-un-derapaj-violent-care-n-are-nevoie-de-cuvinte/" target="_blank">aici
www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2011/06/Captura-Jurnalul.gif" border="0">

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ce sa fie?
Jurmalism marca Intact. Antenele si alte chestii de mare caracter

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Cu adevarat fara cuvinte.... Am rezistat eroic si am citit pana la capat mizeria asta de articol... Si ma gandesc ca poate cel care a scrs-o ar trebui sa se regaseasca el insusi acolo... in "confuzia ca poate sa scrie oricine, oricand despre orice".... De altfel, era mai simplu sa-si puna pene si sa defileze prin Bucuresti strigand injurii inghesuite intr-o logoree cu pretentii de articol. Oare indivizii astia au invatat cand erau elevi ce inseamna "stil publicistic"??? Sau s-au limitat la lectia despre folosirea argoului? Evident, intrebari retorice... Oricum, dezgust total fata de ce pot sa faca unii din biata limba romana...

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

:)
Aveti vreo idee cine ar fi putut scrie asta?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nytro3 spune:

@desprecopii Stiu despre cine este vorba, insa nu vreau sa spun. Un personaj colorat, fara de care presa ar fi un loc mai trist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui nytro3

@desprecopii Stiu despre cine este vorba, insa nu vreau sa spun.

De ce? Ti-e jena?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nytro3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

@desprecopii Stiu despre cine este vorba, insa nu vreau sa spun.

De ce? Ti-e jena?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Las autorului acestui subiect placerea asta. Asta daca si numai daca nu-i este "jena"?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:

@desprecopii Stiu despre cine este vorba, insa nu vreau sa spun. Un personaj colorat, fara de care presa ar fi un loc mai trist.

Adevarul este ca apa rece care face rau doar dintilor stricati. (Nicolae Iorga)

Bine faci!Nu spune pt. ca ne strici ziua si ne intristam.
La asa patron,asa tzutzeri!

Mergi la inceput