Jurnalism si coloana la Jurnalul National

Uitati si voi ce a ajuns meseria de jurnalist la ziarul Jurnalul National (ziarul antenelor). Fara cuvinte. de www.paginademedia.ro/2011/06/jurnalul-si-un-derapaj-violent-care-n-are-nevoie-de-cuvinte/" target="_blank">aici
www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2011/06/Captura-Jurnalul.gif" border="0">
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri

ancadragoman spune:
Doamne ce este asta?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Rufus spune:
Ce sa fie?
Jurmalism marca Intact. Antenele si alte chestii de mare caracter
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

MElise spune:
Cu adevarat fara cuvinte.... Am rezistat eroic si am citit pana la capat mizeria asta de articol... Si ma gandesc ca poate cel care a scrs-o ar trebui sa se regaseasca el insusi acolo... in "confuzia ca poate sa scrie oricine, oricand despre orice".... De altfel, era mai simplu sa-si puna pene si sa defileze prin Bucuresti strigand injurii inghesuite intr-o logoree cu pretentii de articol. Oare indivizii astia au invatat cand erau elevi ce inseamna "stil publicistic"??? Sau s-au limitat la lectia despre folosirea argoului? Evident, intrebari retorice... Oricum, dezgust total fata de ce pot sa faca unii din biata limba romana...
MElise

desprecopii spune:
:)
Aveti vreo idee cine ar fi putut scrie asta?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Rufus spune:
Pai nu s-a semnat?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

nytro3 spune:
@desprecopii Stiu despre cine este vorba, insa nu vreau sa spun. Un personaj colorat, fara de care presa ar fi un loc mai trist.

Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nytro3 @desprecopii Stiu despre cine este vorba, insa nu vreau sa spun. ![]() |
De ce? Ti-e jena?
Rufus, Tora si iadele

nytro3 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
De ce? Ti-e jena? Rufus, Tora si iadele ![]() "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Las autorului acestui subiect placerea asta. Asta daca si numai daca nu-i este "jena"?!

b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nytro3 @desprecopii Stiu despre cine este vorba, insa nu vreau sa spun. ![]() Adevarul este ca apa rece care face rau doar dintilor stricati. (Nicolae Iorga) |
Bine faci!Nu spune pt. ca ne strici ziua si ne intristam.
La asa patron,asa tzutzeri!