Praline belgiene (52)
Raspunsuri - Pagina 5
Antoanela23 spune:
Carmenstefi, bine ai venit din Rom, sa va fie de bine vacanta.
Ninia si Nina, vacanta frumoasa.
Prixi, sper sa nu luati varicela, bafta.
Pupici la toate pralinele,
anamana123 spune:
salutare, fete dragi!
am lasat mormanul(hahaha scrisesem morganul:)) tocmai citii pe fb un comentariu de-al lucicai si ma gandeam la ea) de bagaje si am intrat repejor sa va urez tuturor vacanta placuta si drum bun pe unde plecati. mine dimineata o taiem si noi spre ro; e un fel de mutare acum, cu doua fete, pt aproape de doua luni. sper sa nu ne fie drumul tare greu si sa ajungem cu bine la ai mei. sunt surmenata.
nu stiu cat de des pot intra; de citit imi va fi mai usor dar de scris... nu cred ca ma tine reteaua la munte
va pup cu drag si sa ne revedem cu bine la inceputul toamnei!
Bepii spune:
Ana, drum buna catre Ro, s-ajungeti sanatoase la destinatie, fara incidente si sa-ti priiasca vacanta pe care o meriti din plin. Pupici apasati la fetele frumoase.
Ninush, desi e cam tarziu, tu te afli deja la mama acasa, totusi va doresc si voua vacanta placuta, distractie la greu si asteptam din cand in cand poze pe FB (poate la "praline")
Cleo, trebuie sa te adaog si pe tine cu fifita pe lista pralinelor, am incercat dar nu merge, imi da mesaj ca trebuie sa contactez moderatoru. Am s-o fac cat de curand...sper sa am timp....
Noi ne agitam cu vacanta, saptamana viitoare plecam cam pt 2 sapt in Irlanda cu motoru (se putea altfel... :-p ?)
Mai am multe de pus la punct la birou, gradina zace plina de buruieni dupa atata ploaie, n-am timp de ea, de fapt nu stiu ce tot fac ca n-am timp de nici unele da' obosita ma simt mereu de parca cine stie ce mare branza am facut! Or fi batranetile maica ca nu mai mai tin balamlele!
Fetele care se pregatesc de vacanta, va doresc tuturor concediu placut, distractie placuta, sa va simtiti super pe unde ve-ti calatori si sa va intoarceti sanatosi acasa si cu bateriile incarcate.
Iar celor care raman pe plaiuri belgiene va doresc o vreme frumoasa, distractie placuta (ca se poate si fara a pleca peste hotare) si spor la shopuit solduri.
Astept sa ne vedem mai spre sfarsitul verii in numar cat de mare la un bbq, ceva....mai vedem pana atunci.
Va pup si va imbratisez cu mult drag muuuuuwa :))
ardeiash spune:
drum bun fete dragi. sa va odihniti bine si sa va faceti mari si mancacioase ;)
tania; ce anume nu merge? dai edit la primul mesaj si adaugi in lista
ai vreun mesaj de eroare?
cleo78 spune:
DRrum bun si de la noi!!
noi ieri am fo la Oostende. Frumos de tot! am prins vreme frumoasa - o sa mai repetam miscarea, fata mea a fost incantata.
prixi spune:
La Multi Ani, Victor de Nora!, sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata frumoasa si plina de realizari! Nora, sa va traiasca mezinul familiei si sa va aduca numai bucurii, alaturi de Andrei!
Pralinute dragi, am ajuns cu bine la fratele meu, iar Christian nu a facut varsat de vant. E foarte cald aici, am avut un soc cand am ajuns, ca am plecat imbracati cu pantaloni si bluze cu maneca lunga, iar aici erau vreo 36 de grade... Am fost deja la mare , iar Christian s-a balacit in apa ca o ratusca... I-am cumparat si o piscina si stam cu el pe terasa , sub , cat e ziulica de mare la o limonada...
Va doresc sa aveti concedii placute si relaxante Nina, Ana, Tania si Virginia si bineinteles si celorlalte pralinute care mai pleaca si sa ne revedem cu bine la un bbq!!!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
carmenstefi spune:
ce frumos!!! se vede ca e vacanta,dorim la toata lumea multa distractie sa fie,soare sigur e in Romania,pofte satisfcutee si sa ne vedem in gascala bbq.
si noi ne preg din nou de o mini vacanta cu cortul!!!!asa ca abia asteptamvremea sa tina cu noi
va imbratisam cu drag scumpe pralinute!!!!
carmen si stefi
ardeiash spune:
salut gasca ciocolatie
imi vin parintii si nepotica mea la mine yessssss.... vor ajunge sambata . sunt tare fericita ... de la 1 august plecam in romania , cu masina.. urasc drumul asta cu masina .. vestea buna este ca pot merge pe unde vreau eu pana acolo .. si am ales sa cotim pe la venetia.. daca aveti sfaturi sa-mi dati .. hoteluri ieftine .. locuri cool prin nordul italiei , ca nu ne aventuram mai jos. .va rog mult sa mi le dati ca suntem 6 , chiar am nevoie pffff..
in rest.. cred ca nu mai apuc sa va cetesc,,, am groaznic de mult de lucru la munca .. toata lumea trage tare ca sa lase clean inainte de concediu .. m-au terminat ... abia astept si eu sa plec
ps: va rog eu, nu incetati sa puneti poze pe facebook cu nazdravanii vostri, cu cateii, cu meniuri exotice .... etc .. 2 cuvinte: LE ADOR..
hai pupici lumeeeee ... pupici la toata lumea ... si vacante reusite
carmenstefi spune:
saluti scumpe pralinuteeee!!!!!
Ce liniste e pe aici???vacanta nu gluma??!!!...e bine asa,revenisi si noi din o alta vacanta ,a fost supeer,cort mare,distractie si vremea ca in Belgia,asta pt ca eram in Franta,asa ca eram obisnuiti dar tot ne-am simtit bine,pana la urma si cu ceva soare..
va imbratisam cu drag pe toata lumea si poate cand se intregeste gasca mai vb si pe aci!!
cateva pozici http://family.webshots.com/photo/2590016050101502053BOyMIW?vhost=family
carmen si stefi