Praline belgiene (52)
Raspunsuri - Pagina 4
prixi spune:
Vicky, da, am citit! Cum am stat de vorba cu ea destul de mult, plus ca si astia mici au stat impreuna, acum ma astept ca si Christian sa faca varsat de vant...Si pica aiurea, ca noi pe 9 iulie plecam la fratele meu in Italia! Of, Doamne! Sper sa nu fie nimic totusi!
Daca treci pe la Zeeman, sa ne spui si noua mai multe despre grillul asta, ca uite si Cleo vrea sa stie! Si saru'mana si pt lista cu locuri unde putem merge sa mancam un gratarel!
Cleo, am mancat si noi moules-frites, astea sunt chiar simplu de facut (gasesti in magazin chiar langa moules, un plic cu condimente plus legumele pe care trebuie sa le pui, cand fierbi moulele), si homari, si escargots ...retete gasesti cu duiumul pe net, asta ca sa fii sigura ca faci ceva asa cum trebuie!
Cu soldurile...sincera sa fiu, nici noi nu avem mare branza in casa, asa ca astept sa vad ce raspund si restul pralinutelor!
Va pup pe toate si bafta la solduri! Sa spuneti si aici ce ati gasit interesant si unde!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
carmenstefi spune:
neata!!
de la mine ca Stefi inca baga somn!!ca de e vacanta.....mai ales si dupa vreme noi dormim nonstop daca e
va multumesc de intampinare,sunt multe de vorbit de cum a fost in Romania,incerc sa ma rezum:familia fericita normal si noi la fel ca acasa,nunta cumnatei mele a fost "romaneste"cu sarbe si hore ca la moldova,chiuieli si dansuri,Stefi rezistasi pana pe la 3 noaptea si eu cu basici in talpa iar ca nasi cotizai la formatie cat sa 'cada 'lumea jos de la dans.a fost bine,nu prea am a fost timp de odihna,ne-am vazut cat am reusit mai toate rudele si pretenii,papa:eu am degustat si la comanda tot ce e traitional,de la ciorba de burta,ciolan cu fasole,mamaliguta cu branza si smantana pana la tochituraaaaa,castraveti murati si dulceata de nuci.....gata ajunge ca deja ma ia cu pofte si poate va fac rau si voua,a trecut ff repede iar in schimb,cum se si stie,lumea trista de ceea ce se intampla in tarisoara nostra,e jaleee maree,un soc a fost pt noi sa auzim ca se inchid spitale!!!!si chiar s-au inchis in jud neamt deja .....nu stiu ce o sa fie.
Prixi,noi dorim sa nu faca cel mic varsat de vant fiind situatia ca veti pleca,nu e rau nici daca face acum cand e mic ca suferinta e mai usoara dar cine stiee,ziceam ieri de copii 'pe cap'pretena belgianca are 4 copii si o mai ajut din cand in cand dupa amiaza,asa ca cu Stefi 5 e de ajuns si 3-4 ore cat stau sa am dureri de spate si poate slabesc asa..
Cleo esti o simpatica in tot ceea ce scrii,esti ff dornica in a cunoste ff multe,e super.....fructe de mare pap si eu la greu dar nu prea stiu sa le gatesc(ca si dulciurile)dar cand gatesc pretenii fug la ei,exact,pe net gasesti ff multe retete,la shoping vom fugi si noi de maine poate,la inghesuiala,nu am anumite magazine dar nici in alea scumpe nu ma arunc,asa ca foiala e mare in Antwerpen la noi si cu ce sa ne inoim inca nu stim,aaa gresesc vom cumpara pt camping cort,masuta si saci de dormit,ca cele vechi sau cam dus si cautam vacanta la cort acu pe 18 iulie!!!
Imbratisam toata lumea;ardeiash,mirik,graviduta,carmen,diana,bepii,ana,ingrid,ror,luci,virginia,nora,nina,antoanela,mihaela,emma,daca am uitat pe cineva iertare,vazui si poze pe fb si fff mumoasee
carmen si stefi
revenim si cu poze dar sa primim ca noi nu prea am reusit cu aparatul nostru,ca nu e bun
prixi spune:
Carmen, dar v-ati distrat, nu gluma, acasa! Iar de bunatatile pe care le-ati mancat, aoleu, nu mai zic nimic, ca deja salivez aici! Numai delicatese...auzi la ea, dulceata de nuci! Mai face cineva asa ceva? Eu am mancat cand eram mica, si de atunci au trecut asa...vreo 100 de ani!
Bafta multa cu cei 5 copii! Esti curajoasa, sa stii, ca eu numai cu unul si simt ca nu mai pot!
Bafta la cumparaturi si la gasit destinatia de vacanta! De abia astept sa vad pozicile cu voi!!!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
ninia spune:
Hopa si io!
He he , super tare faza cu varicela , ca io am stat acasa cu copii sa nu va dau voua! Ai mei sunt bine acuma, au avut unul dupa celelalalt.Eu inca imi revin!! Intai Mathias , apoi dupa exact 2 sapt Elena, asa ca am stat in asteptareeee.Am zis ca innebunesc , si plini , plini nu asa cate una 2 bube.Elena a facut si temp f ridicata.ce mai am suferita tare...da bine ca am scapat!!!! [pk ]La fata se mai vad ceva semne , dar trec si alea.. Am zis: faina de ovaz in baie ajuta mult contra mancarimilor si usuca repede, vreti detalii va zic cand e cazul..Da sper sa nu,oricum nu e boala f grava , da ffff afurisita!
Noi ne pregatim incet, incet de concediu, pe 15 plecam si noi in Rom , dupa 3 ani, am rezervat si la munte pt o saptamana, sper sa ne placa, si sa nu fie prea cald ca m-am dezobisnuit!Ma bate gandul sa iua in serios varianta cu afacerea (aia cu torturile),m-am interesat si imi trebuie neaparat diploma de patiser, si nu stiu daca mai am chef sa merg la scoala..vad eu ma mai gandesc.Oriucm peste juma de an tre sa intru si eu in campu muncii... Mi-am inscris gogoasa la gradinita!!! Va merge din februarie la anul , ea nu mai are rabdare , ar fi mers de acu .Tot zice ca vrea la copii cu Mathias! ..vorbeste , face fite, e fata mare ce mai!! Mathias e si el bucuros ca e vacanta l-am inscris pt 2 sapt la lectii de inot.De luni incepe pana in ziua in care plecam in Ro, sunt curioasa daca-i place!
Cam atat despre noi, va doresc la toate care plecati drum bun , si tuturor o vacanta cat mai placuta!
ninia spune:
Aida , Cleo bine ati venit! Cleo ce entuziasm in tine , bravo tie!Cum se numeste fifita?
cleo78 spune:
pt prima pagina, eu sunt Cleo, mami de fifitza Mara; Mara e nascuta pe 9/05/2008
Si plecam acum noi doua la piata la 2boi, sa luam fruucte .
ninaM spune:
Buna fetele,ce faceti?
Am intrat repejor sa va salut si sa va spun ca azi ne luam zborul spre Romania....plecam in vacantaaaaa!!!!!Il lasam pe tati singur,dar o sa vina si el!Va pup pe toate si va doresc o vara frumoasa,drum bun celor care pleaca in vacanta si sa ne revedem cu bine!Am sa mai intru sa va pove din romania....
Numai bine!
carmenstefi spune:
LA MULTI ANI NORA!!!!!!!
MULTE FLORI SI IMBRATISARI DE LA NOI
NinaM,Virginia va doresc de pe acuma vacanta placuta in Romania,sa va distrati si va asteptam cu povesti
Noi am inceput plimbarile cu bici,in oras am ajuns doar sambata si nu am stat ff mult ca era prea aglomerat,o sa ma mai incumet in cursul saptamanii.in rest toate bune si frumoase ceea ce va dorim si voua.......revin
carmen si stefi
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenstefi LA MULTI ANI NORA!!!!!!! MULTE FLORI SI IMBRATISARI DE LA NOI NinaM,Virginia va doresc de pe acuma vacanta placuta in Romania,sa va distrati si va asteptam cu povesti Noi am inceput plimbarile cu bici,in oras am ajuns doar sambata si nu am stat ff mult ca era prea aglomerat,o sa ma mai incumet in cursul saptamanii.in rest toate bune si frumoase ceea ce va dorim si voua.......revin carmen si stefi |
La multi ani si de la mine, Nora!!
fetelor, multumesc de recomandari. Am fo la Zeeman, unde am luat cateva chestii - ieftine zic io (tricouri, pantaloni, haina de ploaie, cateva jucarii marunte Marei). Alte magazine in genul asta (sau mai precis, la banii astia) mai stiti?. Nu aveau electrice, nici de un fel; dar am luat grill electric de la Waderborre, sau cum s-o numi, care e si in Woluwe shopping center (am luat un model de nefirma, dar sunt multimita). Facui acum prima data: peste fript, dovlecei , ciuperci si vinete la el; eu mancai deja toate legumele, cu un sos de iaurt si usturoi (si neste maioneza incercai).
o sa iau in weekend moules din Cora si sa incerc. Ce fac cu ele? m-am documentat (in franceza mea de balta), si am ajuns la concluzia ca:
-le spal de alge si indepartam codita. Bun, sper sa identific ce e aia codita
-le fierb in apa cu vin si cu legume
Intrebarea mea este: ce legume sa pun? si cat timp le fierb? si am vazut pe net ca zic unii sa pun numai alea inchise - adicalea la care nu sunt complet separate carcasele?
si inca o intrebare romanesca. Un porumb de fiert, de unde facem rost?
Antoanela23 spune:
Cleo, unde se gasesc scoicile sunt de obicei si niste pungi de legume, specifice pt gatitul lor . Iar porumb gasesti la raionul de legume in orice supermaket, crud, il fierbi tu acasa. Noi luam destul de des, copiii il adora.