Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu as vrea sa-l scot pe Fla pe afara...asta in cazul in care picura putin....ca la mai mult nu ma bag cine stie cum raceste...dar macar putin sa stea si el pe afara la aer curat...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady - eu am facut azi peste cu legume la cuptor... au terminat baietii mei toata tava.

Camy - stiu ca e greu , dar ai rabdare... Andi a avut vreun an de zile cand nu manca nimic o zi pe saptamana...

revin ca plange Dutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Pishko,mi-e asa de rusine...nici nush ce sa-ti mai zic..stiai tu ca daca imi spuneai adevarul-nu acceptam,dar nasul meu de politist te-a desconspirat.Saru-mana din suflet-ce sa mai zic acu'

Busy,io azi am gatit ciorba de perisoare din carne de curca,pilaf cu pulpa de curcan(de tara) si dovlecei pane.Ce iti face sotul?

Alexxa-ce ficior iobaret ai...cu cine seamana?

camy,gata ciorbita...ati gustat-o?te-ai mai linistit?

Ady-tu?nimic nou?

love u all

*Blackmoon Lady 7+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

lady, sincer, a fost placerea noastra...

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Am revenit

Sotzu e mai bine... azi am facut si o plimbare de 15 minute afara

Camy - a papat Flavius?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Deja ati trecut la plimbari ?Super !
Eu am fost la o intalnire cu fetele de pe forum, de aici din Piatra Neamt( noi ne intalnim mai des ) a fost foarte fain,m-am mai destins un pic,chiar daca am fost si cu Razvan.
Acum pregatesc sa ma uit cu Marcel la un film,numai noi doi,cu floricele,suc...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy
Sotzu e mai bine... azi am facut si o plimbare de 15 minute afara

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

salutare si....
iertare ca scriu din an in pasti, dar zau ca atunci cand e cald afara nu sta deloc in casa
adela cum se trezeste bea lapte si dupa imi zice "pa, a uta. immm?" cam asta e intrebaea din 2 in 2 minute pana iesim pe usa. de intrat in casa, abia intram cu scandal sau cu pacaleli ca e tat acasa, ca ne-asteapta bebe mic, papusa ei si tot asa

mylady iti doresc sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si cumintel si sa fiti o familie fericita! multi pupici

allexa super baietii tai iar faza cu tinutul de manuta pe sub paturica a fost delicioasa

camy nu te mai stresa de mancare. adela are 10 kg. la inaltime e super. si totusi nu mi se pare slaba. mi se pare ok. ea mananca de toate si bine in ultimul timp, cu mici exceptii cand are zile cand ciuguleste. zilele astea le cunosc de dimineata. daca dimineata nu mananca bine, a pai tot restul zilei e asa.

adriana mi-ai facut pofta cu cremwurstii. nush de unde sa iau mate de oaie ca as face si eu. nu i-am dat deloc din comert ca stiu ca-s porcarele

busy muuulta sanatate si sa treceti usor peste acest hop. mama ce pofta mi-ai facut cu tava aia care nu mai zic ce continea ca iar m-apuca

eu de azi am inceput operatiunea "fara pampers". daca tot am stat dupa amiaza in casa am zis sa incerc. toate bune si frumoase, era asa fericita adela ca am laudat-o ca a facut pipi ca dupa facea din 10 in 10 minute. Dupa doar se aseza pe olita si se ridica si zicea "bavo", oar s-o laud dar nu facea. problema e ca facea o data la olita, o data pe ea. a facut de 6 ori in doua ore. am capiat. m-am gandit ca o fi racita la burtica, dar cred totusi ca era de la senzatia de lipsa pampers.
stiti vreo metoda sa-mi usurez munca? adica cum sa fac sa inteleaga mai repede, ca deja treb sa pun o masina de chilotei si pantlonasi la spalat, vreo 10 de-ai ei si unii de-ai mei. o data a facut la mine in brate Plus ca s-a smeceherit deja. zie pipi si aduce olita, doar ca sa o dezbrac de pantalonasi si dupa se ridica si vrea sa stea in funduletul gol. Daca o intreb daca face si o pun, face imediat, dar la 20 de minute iar. Nu-i prea des?
Daca nu se ia cu joaca si face pe ea. M-a uimit cat de des face. Putin si des. oare nu e pregatitabinca de olita?

Mergi la inceput

buna seara si de la mine...

ok...azi per total, Fla a mancat asa:
06:30 - 200 ml lp
9:30 - 1 lingurita micaaaa de mar copt cu biscuiti si 3 lingurite de cereale si jumatate de nectarina
13:30 - jumatate castron de ciorba
16:00 - 1 nectarina si cateva floricele
19:00 -cateva gurite mici de paste

mie nu mi se pare deloc normal, plus ca mi se pare foarte slab...are abia 11 kg...i se vad toate coastele...si nu mai mananca de ceva timp cu pofta deloc...am cam ajuns la capatul rabdarii...nu mi se pare absolut deloc normal sa manance asa aproape in fiecare zi

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaa....si nu-mi mai spuneti ca fetitele au 10 kg...pt ele e normal asa....pt Fla nu e normal...ar trebui sa aibe minim 12 kg la varsta de 18 luni...

plus de asta..Fla nu are zile mai bune si zile mai rele...el vesnic are doar zile rele...

Mergi la inceput