Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}
Raspunsuri - Pagina 5
My_Lady0091 spune:
camy...e o zi proasta.probabil e de la dinti,de la caldura acumulata in casa!nu poate manca la fel in fiecare zi!
nu ii da de mancare imediat cum se trezeste,da-i lapte,apa,un suc de fructe...si mancare pe la 9-10.stabileste-i trei mese pe zi,daca inca nu le are,distantate intre ele.
incearca sa nu iti mai faci nervi in van,nu te consuma...
rebecca de la un an pana la un an si patru luni,a scszut drastic in apetit...de la un casstronas pe masa,la cateva linguri,de la 280 ml lapte pe masa la 50-150...asta e..a fost o perioada.si eu am fost suparata insa am mers pe principiul ca nimeni nu moare de foame,sunt prea mici sa stie a face foamea.Sunt nevoile organismului lui si atat!
te pup,rise and shine,ok?
*Blackmoon Lady
7+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pishko
Multumim, asemenea si voua... sa-l stapaniti sanatosi si sa va plimbati frumos cu el pe unde vreti ![]() pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
Miha..carutul si scoica,sunt noi-nefolosite,aveau eticheta pe ele
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui allexa06 Buna dimineata! O ciocolata calda cine bea alaturi de mine ? Mie m-i s-a pus pata astazi pe niste peste cu legume,dimineata la 8 vroiam sa ma duc sa cumpar peste,am mancat repejor cu Razvan si cand ne pregateam sa iesim....a inceput ploaia,perdea de ploaie ![]() Camy-deci ti-a placut politistu'meu ![]() http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
vazut poze pe FB!O sa ai niste flacai sexosi rau-cand vor creste mari
...si nu,nu vorbea pedofila din mine*Blackmoon Lady
pishko spune:
Camy nu cumva ii ies caninii? Sa stii ca astia sunt cei mai pacatosi si nu vreau sa te sperii, ci sa te incurajez... in perioada asta o sa-ti scoata peri albi... nu te stresa cu mancatul ca nu mor ei de foame.... asa a fost la noi cumplit la canini... nu manca decat o masa pe zi si lapte vai mama lui... dupa ce au iesit de tot caninii si-a revenit la normal... dar pana atunci numai crize de nervi, lipsa apetit complet, nu somn, nimic... o sa treaca 
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
vias spune:
eu va cred....dar eu mor langa el..

am o zi tare proasta, inceputa cand vad ca Fla nu vrea nicicum sa pape... abia a papat jumatate de nectarina si putin din cerealele lui ![]()
mai, Fla are deja program bine stabilit, mese distantate si tot tacamul, dar azi nu vrea sa manance aproape deloc..
iar eu nu suport sa-l vad nemancat 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
si eu ar trebui sa ies din casa pt o paine, dar la cum
...nu cred ca merg, fara paine azi, oricum Fla nu se atinge de ea....si asta e cah 

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
'neata
alexa total de acord cu lady despre baietii tai....o sa ai batai de cap cu fetele

camy eu te inteleg ffffffff bine...stiu ca teoretic ii usor sa spunem ca o sa treaca, dar chiar nu te enerva, poate doar azi nu are apetit, o sa-i fie lui foame mai tarziu 
Adriana, mamica pufarinului David
allexa06 spune:
Mai,deja au inceput sa umble fetele dupa Razvan
...are si el o preferata la gradi
si ea e indragostita de Razvan,toata gradinita stiu de ei doi
.Merg prin clasa tinandu-se de maini,parca merg prin parc,dorm in paturi alaturate si se tin de mana pe sub patura
..e jale![]()
Eu am fost cu Razvan la cumparaturi,pe ploaie...a fost asa fain,cateodata imi place cum ploua
,la noi a plouat linistit pana acum.Foarte incantat a fost si Razvan si m-a intrebat " cand mai mergem prin ploaie ? "
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
doarme de 2 ore si jumatate, intre timp i-am facut ciorbita de rosii cu pui 

buna, buna...acum sper numai sa se atinga si el de ea...iar pt mai tarziu fac paste, deasupra o sa pun parmezan...sper sa-i placa si alea si sa manance macar putin din ele, ca si mor