Daca e nevoie sa ajungeti la spital, iti recomand V Babes, si cere daca e liber la saloanele cu plata (5 ron/zi) esti vis a vis de cabinetul asistentelor, cu noi s-au purtat f frumos si ne-au ingrijit exeplar, mai ales in perioada critica (rotavirus aprilie 2011).
Sanatate multa si sa nu fie nevoie sa ajungeti acolo !
cand fetita mea a facut varicela, desi stiam ca la gradinita sunt cazuri, am sunat la dr de familie. Nu m-a primit lA CABinet, sa nu ii infectez toata sala de asteptare (care e plina!) si m-a trimis la spitalul de la baba Novac, cred ca V. Babes este.
La poarta, am zis ca am copil suspect de varicela, si m-au lasat cu masina si indrumat la cladirea specializata. Acolo era triaj unde nu era niciun copil in asteptare, am explicat la asistenta si in 3-5min a venit o dr. Intre timp o dezbracasem pe fiica mea. Consultul a durat 2 min, s-a uitat la burtica, spate, gurita, gat etc., mi-a dat o hartie cu instructiuni: cum sa ii fac dus, cum sa ii dau cu unguent, cand sa ii dau nurofen (peste 38.5 si atentie seara la culcare), si cand sa ma intorc de urgenta la spital ca exista semne de complicatii, plus o reteta cu stampila si semnatura(cu care m-am dus la medicul de familie sa imi dea concediu medical ).
Ca si fetele, daca dim. avea Mara avea 10 bube, in 1 ora cat am sunat la dr de familie si apoi sotul, avea 100, si pana la spital deja facuse si vezicule.