Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

https://picasaweb.google.com/112389216930304739623/2011#5621841560997047986

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

Am reusit si noi sa ne linistit, iar am umblat toata ziua, noroc ca azi a fost mai racoare la noi, mai ales mai pe seara.

Office, mi-au placut foarte mult pozele, mai ales cea la care baietii sunt la "o bere" . Sper ca in septembrie sa ne petrecem mai mult timp impreuna, poate si la plaja daca slabesc
Ana, LA MULTE LUNITZE!!! si un de la Matei.
Evelin, foarte interesanta metoda. La noi, M doarme la mijloc, deci are 2 bariere "naturale"
oramona, -am vaccinata, felicitari pentru kg, noi nu depasim 8,600 kg
Alynta,multa sanatate si distractie placuta!

Azi i-am dat pentru prima data lui M somon si i-a placut foarte mult, nu are gusturi rele

Va -am. O noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5612134318592440258

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna seara!
pianna, eu ziua pun o patura groasa si un cearceaf pe jos si acolo il culc pe D! reusesc sa-l pun fara sa se trezeasca si nici nu stau cu frica in san! doar ca mai mereu trebuie sa stau langa el ca se foieste si ma cauta si daca nu ma simte langa el se trezeste! peste noapte si noi suntem la fel, doarme in patut pana la prima trezire de papa, apoi il iau sa-i dau sa suga si adorm eu inaintea lui!
just_me, D de abea de cateva zile a inceput sa zica mmmmmmmm care uneori se aude ca un memmmmm, dar asta cand e suparat, cand e vesel chiuiala bebeluseasca, nu se aude nici o silaba inca! dar au timp!
office, hai ca mai avem putin si scapam de tratament! vreau si eu un pupic de la Maiu!, asa, plin de bale! Darius vrea sa ma pupe sau sa ma muste, tot asa, cu gura deschisa, dar doar cand vin de la aerobic, atunci ii e dor de mine cred!bai dar vrem si noi poze cu intalneala de la mare!
alynta, multa sanatate! offf, nu stiu cum rezisti! te admir tare mult!
Ana, nu cunosc nici un dr homeopat, nu cred ca exista in catunul nostru dar o intreb pe pediatra de ce mi-ai zis tu, poate renuntam la vitamine in favoarea astora! ,mersi muuult! aaaa, si La multi ani Maiutei!!!muuulta sanatate!!!!
camisv, mersi, dar a fost un chin, numai invatat nu a fost ala! a fost o fusereala! bine ca a trecut, mai am un hop si gata!
eveline, ati fost ingeniosi! dar mie mi-ar fi si mai frica cu aparatori de alea la pat! daca se trezeste si se catara si se arunca in cap? ca nu sunt f inalte!
oramona, pupam dolofanica vaccinata sa traca cu bine peste reactii! stati f bine la kg..noi cred ca suntem cel mai subtirel baietel din odisee! nu avem inca 8 kg!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineata!

Va ofer o cafeluta mare, mare
Am dormit foarte bine azi noapte, dar tot as mai fi dormit

LA MULTE LUNITZE, MAIU!!! Te pupam si te asteptam sa faci cinste

LA MULTE LUNITZE, TUTUROR BEBEILOR!!!

O ZI BUNA!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5612134318592440258

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineatza!
Multumim pt urari!!
La multi ani Maiu! si la multe lunite,si celorlalti bebei! sa cresteti mari si sanatosi!

Vrea si "ioooo" sa vaz poze de la intalnire de la mare!!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
pfui ce ploua la noi si sunt zilele medievale , facea al meu domn un ban la terasa , nu-i bai ca asa nu e ocupat (acum doarme cu domnisoara )
Si eu vreau sa vad poze si ca sa vedeti ca sunt serioasa AM PUS CATEVA POZE (luna 8)

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua!
Multumesc Doina si Ana pentru urari!
Avem 10 luni! Va servim cu tort cu capsuni, amandine, tarte cu fructe si fursecuri cu ciocolata asezonate cu fructe proaspete si suc din belsug pentru toate gusturile! Noi asteptam cateva vizite dar cu ploaia asta s-au cam amanat!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

O rugaminte mare: din cauza antibioticului (presupun) M s-a deranjat foarte rau la burtica iar din acest motiv a facut o iritatie foooooaaaaaarteeeeeee urata la fundulet (plange de durere). L-am dat cu crema speciala pentru iritatii de acest fel, cu pudra, cu baneocin...nimic nu pare sa amelioreze nici durerea, nici roseata (parca ar fi ars cu apa clocotita saracutul). Stie cineva vreun remediu?Multumim anticipat!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

OFFICE - ceva unguent pe baza de anestezic , cand nepotul meu a avut probleme au facut amestec din crema pt fund cu un anestezic pt dinti (daca sti vreun stomatolog sa iti dea ..)...in rest lasa-l in fundul gol, ah eu am o crema de la nivea cu mult zinc se numeste crema intensiva SOS , sau cu SUDOCREM

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua!
Din cauza faptului ca sunt din ce in ce mai lenesa (la scris), voi face acum o scrisorica
citind de la sfarsit spre ultimul meu mesaj:
-JUST ME, e o bombonica Dara!
-vremea e groaznica si la noi....ploua...asa ca luam pauza de la plimbari
LA MUUUULTI ANI SARBATORITILOR!!! de azi, de ieri si de zilele trecute
-OFFICE lui Maiu.
-ADELINA, stai calma cu greutatea lui D...noi la aproape 10 luni abia avem 8,5kg...si V se tresezte noaptea, il pun langa mine sa isi ude gatul(ca numai mancat nu se numeste ce face el) si adorm eu inainte sa trebuiasca sa il pun in patut...in curand cred ca sotul isi face culcus pe jos, ca nu mai are loc de noi
-ORAMONA, ai fetita dolofana si curajoasa de nu a plans prea mult la intepaturi
-PIANNA, bine ca nu intelegem limba vorbita de bebelusi, mai ales cand ne ,,cearta'' ca nu le facem pe plac
-TANAMERA, lui A, sa ii iasa dintii mai repede si fara chin!
-EVELINE, buna ideea cu aparatoarea...eu stiu pe cineva care a cerut sa fie modificat patutul astfel incat sa nu fie latura intre pat si patut, noaptea fiind mai usor si mai comod sa ia copilul la alaptat, iar ziua de voia sa il lase acolo, prindea aparatoarea cu un fel de carlige, cate 2 la fiecare colt... Felicitari pentru ca ati gasit nasi!
-ALYNTA, si multe . Da Doamne sa nu mai vina bolile pe la voi, va ajunge, gata!
-DOINA, kg alea de le dai jos, nu le trimiti la Tulcea? ca maaare nevoie am de cateva!
-NIKE, si multa putere in continuare!
-BEBECRIS, faza cu doctorul de care spunea ANCA, e reala...chiar aseara am mai auzit pe cineva care a spus ca si-ar inventa dureri/stari de boala numai ca sa mai dea pe acolo
Revenim...

Mergi la inceput