Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Bravo Vladut!!

Office am fost la dr!!!Mi-a zis asa:
1 - nu mai folosin servetele umede
2 -spalata la fundulet la fiecare schimbare de scutec(cu apa si un sapun lichid special)
3- intr-un litru de apa fiarta se pune o lingura de bicarbonat,se lasa sa sa raceasca si se clateste funduletul dupa fiecare spalare(cand schimbi scutecul) solutia trebuie sa fie calduta.
4- copilul trebuie sa stea cat mai mult in funduletzul gol (daca e posibil si la soare pana in ora 10 dimineata)
5- ne-a prescris o crema speciala.
Acum, denimirea sapunului lichid si a cremei ti le spun mai tarziu ca sotul a lasat reteta cu denumirile in masina si nu stiu cum le zice.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Iti multumesc mult Ana! Sa se faca repede bine Maia!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Mersi! Sper sa-i treaca repede si la Maiu drag! Iti spun mai tarziu si denumirile la sapun si la crema!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Office crema se numeste Cicalfate (e de la Avene)http://www.farmaciastejara.ro/avene-cicalfate-crema-antibacteriana-p-2564.html iar sapunul,care e de fapt un gel se numeste Lipikar Syndet http://www.laroche-posay.com/products-treatments/Lipikar/Lipikar-Syndet-p538.aspx. Sunt destul de scumpe in farmacie crema e peste 40 lei,iar gelul e peste 60 . Pe drum m-am intalnit cu o prietena care are fetita de 1 an,si a zis ca si a ei a avut o iritatie urata si i-a luat o crema romaneasca cu zinc,cu 9 lei si i-a trecut imediat. Si dr astia recomanda ce-i mai scump si recomanda firma cu care au......intelegere sa-i zic asa. Si tocmai m-am uitat pe reteta,pe verso e reclama cu toate produsele firmei La Roche-Posay. Am avut dreptate! In fine,conteaza sa se faca bine,si sper sa fie si bune ca pretul....

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

ANA tooate recomandariile doctorului sunt k . iar cremele, le poti inlocui , gelul nu e musai sa-l iei (e pentru piele sensibila spre atopica , noi folosim crema LIPIKAR pt corp)...sunt bune e drept iar crema cum spune prietena ta , sa contina cat mai mult zinc, repet eu am NIVEA intensiv SOS (are mult zinc)
fundulete rosii

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

multumim de urari!
Ana, sa-i tina DD naravu Maiutei cu somnu si sa i se vindece funduletu! la fel si lui Maiu de office! noi doar servetele umede folosim dintotdeauna, iarna le inmuiam in apa calduta sa nu fie prea rece pe popoul lui, dar slava domnului ca nu am avut parte de iritatii!
Anca, si noi la fel cu noptile, dar nu ma mai agit, dorm si eu peste zi si am rezolvat problema!
Doina, eu nu mai umblu dupa el de vreo 2 zile, il las in pace si ii repet mereu sa aiba grija sa nu cada(de parca ar pricepe) si a invatat sa se arunce f frumos in fundulet sau in maini! avem o comoda cu sertare unde nu-i dau voie sa se ridice si mereu ii spun nu-i voie, se opreste, se pune in fundulet, se uita la mine, zambeste, mai incearca o data, ridic putin tonul si-l chem la mine si uneori chiar ma asculta, iar cand nu, ma ridic sa-l iau de acolo! in rest il las sa exploreze tot si eu ma relaxez uitandu-ma la el si spunandu-i cum se numesc obiectele ce le gaseste! intervin doar cand e cazu!
- sticla nu folosim ca papam tzitzi, dar ii mai ddau uneori sa se joace cu apa in ea si se distreaza, o roade, deci o tine, dar nu trage din ea!
- la a 3-a masa, atunci cand binevoieste sa deschida gura ii dau orez/gris/cereale cu lapte/fructe/iaurt, le combin!
olita inca nu i-am luat, o sa-i iau, dar de pus...nu stiu cand il voi pune ca nu are scaune regulate, asa ca nu are rost! este timp berechet pt toate, nu ma grabesc, mi-e comod cu pampers!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
Va invita la o cafeluta, eu acum o beau. S-a trezit doar de doua ori azinoapte si chiar daca m-am culcat tarziu m-am trezit mai odihnits.
David nu a inceput inca sa mearga in 4 dar nu mai are stare delooc. Trebuie sa stau numai cu ochii pe el ca alfel se rostogoleste, se arunca pe burta, tipaa.
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Bebeii vostri cum mai dorm ziua? Inainte David dormea si cate 3 ore odata si avea 3 reprize de somn. Acum doarme o data sau de doua ori cate 30-40 de min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata
Aseara V a dormit o ora (de la 7 la 8) apoi s-a jucat pana la 11...ma bucuram ca va dormi mai bine noaptea, dar de unde??? la ora 3 era fresh si cauta joaca...pana la 4 jumate
ADELINA, nici V nu avea scaunele regulate, dar dupa o saptamana de stat dimineata pe olita, s-a reglat si acum e super. Bine, eu gandesc si din punct de vedere al economiei facute cu scutecele, ca inainte foloseam cu 2 scutece mai mult zilnic, acum folosim doar 4, rar 5...ca face si pisu la olita de 2 ori pe zi...plus ca uneori dimineata e uscat si face tot la olita.
CRISTINA, Vlad doarme cum vrea el: de 2 sau 3 ori pe zi, uneori cate jumatate de ora, alteori cate o ora jumate.
Azi am de calcat...sper sa gasesc spor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

Multumim de cafeluta, chiar am nevoie. Atata s-a mai fatait mandra mea azi noapte, offf. Pe la 3 am aprins televizorul, i-am dat jucarii si am lasat-o sa se joace, numai ca eu atipeam si ea era sa pice din pat. Pe la 4 a adormit si a dormit pana la 8, dar e u numai pana la 7.

Mandra mea mananca masa solida pe la 7-8 , asta in conditiile in care la 9 jumate mergem la nani si isi primeste tzitzi. Ii dau iaurt cu branzica, sau iaurt cu biscuite, iaurt cu banana, branza cu fructe, sau daca nu papa legume suficiente la pranz, atuncu pe la 6-7 ii dau iaurt cu legume. Eu ii dau masa mai tarziu ca papa pe la 14 legumele, pe la 3 la somn obligatoriu san si nu-i mai e fomita. Si la culcare nu suge mult, chiar daca nu ar papa asa, mai tarziu.

La olita intentionez sa o pun de la un an, cica oricum ei la varsta asta nu-si pot controla anumite lucruri. Am citit ca recomandat e de la 18 luni.

De dormit inca doarme bine ziua. De la 11 pana la 12,30 -13, apoi de la 15,30 pana la 16,30-17,30. Acum fiindca stam in casa ar mai avea chef de un pui de somn si pe la 19, dar nu o las, o tin cam 20 min la san si atat. Inainte dupa ora asta fugeam afara unde nici gand de somn, numai cu ochii la copilasi.

Va pup.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput