Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neata!!
La multi ani sarbatoritilor!! Sa cresteti mari puiutilor!!(Vladut,Radu si Darius!)
Adelina ,la noi e invers,azi noapte am dormit in sfarsit bine,fara nici o trezire!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna ziua si de la noi!

Noi de cateva nopti nu prea mai dormim cum o faceam odata.
Oficial acum cateva minute am auzit un buf si apoi un urlet. S-a rostogolit in somn si a picat din pat.
Avem deja 6 dintisori si din cand in cand mai si muscam. Cu mancarea stam relativ bine, multumitor, papam 2-3 mese solide dar laptele este la cerere.
Din pacate nu prea putem scoate nasucul afara ca este tare, tare frig

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

LA MULTE LUNITZE, SARBATORITILOR! Multumim pentru tratatie

oooffff... ce urat este afara... cred ca o sa ne plictisim groaznic in casa si o sa obosim, ca M nu are stare si patruleaza dintr-un colt in altul al camerei si eu dupa el ca sigur gaseste ceva de care sa se loveasca. De cazut pana acum ne-a ferit Dumnezeu, dar nici nu am liniste cat timp e treaz.
A inceput sa faca fitze si la mancare, parca nimic nu-i mai place si trebuie sa ma maimutzaresc ca toate alea ca sa inghita o linguritza.

Bebelusii vostri isi tin singuri biberonul??? Ca al meu nu vrea. Cand bea lapte trebuie sa se joace cu ceva si deci are mainile ocupate, deci cu ce sa mai tina biberonul

Eu pana acum ii dadeam la 10-11 fructele, la 13-14 legumele si la 18-19 cereale, dar ieri am zis sa-i dau la 18-19 iaurt si la 21-22 cereale, nu va spun a marait non-stop dupa vreo ora de la iaurt si nu ne mai intelegeam cu el sub nicio forma. Credeti ca o fi fost de la iaurt??? Fermenteaza in stomac??? Voi ce le dati la a 3a masa de solide???

O groaza de nelamuriri am astazi, plus inca una Cand ati inceput sa-i puneti la olitza??? Ca eu tot insist sa-i cumparam si sotul spune ca e prea devreme

Va de acum pentru raspunsuri.
O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5612134318592440258

Mergi la inceput

anca, imi pare rau pentru cazatura Felicitari pentru dintisori si... muscaturi
adelina, cati dintisori are Darius... Felicitari! Scapati repede de chin, noi abia 2 avem si niciun semn de altii... poate doar maraiala, sper...
oramona, desi avem de ieri 8 luni, iti raspund si eu - noi avem 3 mese de lapte si 3 de solide.
mariuk, au ajuns la Tulcea cele 2 kg???

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5612134318592440258

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Buna ziua!

Bebelusii vostri isi tin singuri biberonul??? Ca al meu nu vrea. Cand bea lapte trebuie sa se joace cu ceva si deci are mainile ocupate, deci cu ce sa mai tina biberonul

]Voi ce le dati la a 3a masa de solide???

O groaza de nelamuriri am astazi, plus inca una Cand ati inceput sa-i puneti la olitza??? Ca eu tot insist sa-i cumparam si sotul spune ca e prea devreme

Miriam nu isi tine singura biberonul. Oricum mi s epare greu cand e plin plus ca ea nu prea e obisnuita sa bea diun biberon, deci nu are antrenament :)

La masa 3 de solide eu ii dau fie iaurt cu cereale fie iaurt cu fructe. aseara i-am dat iaurt cu piersica zdrobita si a mncat-o pe nerasuflate. apoi i-am dat si piersica in mana (nectarina de fapt, cu tot cu coaja) si musca din ea ca un om mare. S-a facut toata de zeama, dar era mai mare dragul s ao vezi cum o molfaia. Alteori ii dau banana simpla

La olita nici nu ma gandesc, numai cu asta nu imi bateam capul. Si mama zice ca ea pe noi ne pune ade la 6 luni pe olita, dar cred si eu, ca aveau scutece de spalat. Miri are pampesri si eu am de gand sa i folosesc mult si bine. Dar daca ar avea scaunele reglate, la ore fixe, as incerca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Dara tine un pic bibe la masa de somn (21), apoi tati
la 17-18 mananca iaurt cu biscuite si fructe , D papa cereale dimi cu fructe
la olita de pe la 10 luni am sa o pun (am luat olita ..asa sa fie )

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

DOINA - cerealele le faci in bibe ? ...cu lapte sau apa?

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

summertime, just me multumesc pentru raspunsuri

Cerealele le pun in biberon pentru ca nu le fac prea groase - la 150 ml apa, 5 masuri de lapte si 4 masuri de cereale.

Noi ne incumetam sa iesim la plimbare. va -am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua!

La multi ani Vlad, Darius si Radu!

Oramona: M are 3 mese solide si 2 de lapte pe zi (valabil pentru zilele in care nu este bolnav si mananca )!

M isi tine singur biberonul dar mai mult se joaca cu el si are o adevarata placere sa ne stropeasca cu lapte!

Donna, multumesc pentru datele farmaciei.Pentru mine e foarte departe!Maimmu, multumesc de asemenea.

Eu a fost la cateva farmacii astazi, unele nu aveau laborator iar la cele care aveau mi-au spus ca din cauza disponibilizarilor de personal au ramas prea putine farmaciste ca sa si prepare,asa ca doar vand ce au pe stoc. Oricum astazi e mai bine, desi pielea este "jupuita" nu mai e asa rosu locul si parca incepe sa se vindece...Cat mai repede sper, desi va mai dura ceva...Chiar vorbeam cu cineva si ii spuneam ca nu credeam ca dupa 2-3 zile de antibiotic in care nu a avut nici macar putin pielea inrosita, in urmatoare zi sa apara asa ceva...Incepusem sa imi fac probleme de constiinta, incercam sa-mi amintesc daca am spalat cu ceva chimic cadita lui, sau daca l-am clatit cu apa fierbinte

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

La noi olita are succes!!! L-am pus de la 7 luni, cand deja statea bine in fundulet, iar acum cand ne trezim dimineata 9si uneori si dupa somnul de amiaza) il pun pe olita si incepem sa ne jucam si cand ii vine (dupa maxim 2 minute) face zgomot specific, se uita la mine, eu ii zambesc si el ,,rezolva problema''. astfel, si cand mai face peste zi, ma anunta ,,verbal'' ca vine chestia puturoasa

Mergi la inceput