Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

office...iti dau un sfat ptr roseala de la fundut, si bebelina mea a facut de la portocala la fundulet cand avea 4 luni, nu roseata ci micoza,si era tragedie rana nu gluma, imi era frica sa nu o usture la cat de rau arata, asa de rau era incat am fost la 2 dct si mia recomandat sa o dau cu
violet degentian si bepanten si ia trecut ffff repede dar treb sa ai mare grija ca e sensibil la fundulet o perioada..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

office, eu am un prepaat in farmacie special pt eritem.e o minune de crema.poti incerca la o farmacie care face preparate sa vezi daca gasesti.acum nu stiu daca e acelasi preparat cu ce am eu dar poti incerca.eu pe rzv l-am avut la 2 saptamani de la nastere cu carne vie.si in 2 zile cu crema asta l-am reparat complet.mai poti incerca cum au zis fetele violet de gentiana.si eu il spalam la fiecare schimbat cu foarte mult sapun ca usuca acolo rana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza!

Azi fac cinste cu fresh de porto si clatite cu branza dulce si dulceata de adine, implinim 8 luni!!! Evident si cafea la cerere:)
La multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Rebeca si Matei sa fiti sanatosi, voiosi si sa va bucurati parintii.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimimeata!!!
Multimim de tratatie PIANNA!! sa-ti traiascabebelina! sa creasca mare!!
OFFICE aceeasi problema o avem si noi!S-a iritat o dat de la kk(facea f moale atunci) si nu-i mai trece,nici cu bepanten,nici cu sudocrem...am lasat-o in funduletul gol,si dispare roseata,se usuca f tare locul ala,si parca se cojeste cand se usuca. Cum pun scutecul si face kk,cum e rosu la loc Nici eu nu stiu cu ce s-o dau... nu pare s-o deranjeze,ca nu plange canf o sterg..off

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineata!

LA MULTE LUNITZE, TUTUROR SARBATORITILOR!!! Multumim pentru urari

Facem si noi cinste cu o cafeluta, gratar de vita, mancare chinezeasca, fructe si tort. Are mama baiat mare care a dormit pana la 9, nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat este ceasul Sper sa se repete

Pentru iritatie la fundulet eu am procedat asa: l-am spalat cu gel de dus Bepanthol baby si apoi l-am dat cu crema de fundulet preparata in farmacie. In maxim 2 zile i-a trecut. La noi cauza a fost sucul de mandarine - preferatul lui.

Fug...ca se agita sarbatoritul
O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5612134318592440258

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani Matei, Tudor, Rebeca, Andrei!

Multumesc fetelor! Maine trebuie sa ajung fie la pediatra, fie la farmacie pentru preparatul minune.Sunt singura cu amandoi de o saptamana iar in weekend nici nu indraznesc sa ies din casa!Buna si gradinita la ceva, macar ma pot misca mai usor!

Voi antibiotic cate zile dati?noua prima data ne-a dat pt 5 zile, acum pt 7...La noi este a6a acum dar l-as opri caci parca mai multe probleme a creeat!Oare sunt suficiente 6 zile?

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
La multi ani sarbatoritilor, sa cresteti mari si frumosi.

DONNA - he he, sa-mi zici daca are efect reeducarea. Uneori asa-mi vine sa incerc si eu, alteori imi dau seama ca inca e taaaare mic si are nevoie de mine, nu face de-a naibii, offff....

Fetele cu iritatii...evident, si noi am trecut prin una urata.,,mai demult. Am impresia ca i-am dat de cap cand l-am spalat cu ceai (eu am amestecat ceai de musetel cu ceai verde, ambele sunt calmante si antiinflamatorii). Puteti incerca si cu ceai de galbenele. Spalati, eu tifonul imbibat in ceiut i-l tineam ca si compresa, evident, cat reuseam.... Si apoi aplicati ce creme aveti..
Stiti ca prima regula cand apare vreo minune dintr-asta e sa renuntati urgent, pana se rezolva, la orice servetel umed, da??

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani, pentru micutii sarbatoriti! Sa cresteti mari si sanatosi, sa-i bucurati pe parinti! (hmmm, Doina si Pianna ce de bunatati ... bine ca am citit abia acum, ca altfel salivam toata ziua)

Dormit pana la 9? la noi asta nu s-a intamplat pana acum, nici macar cand am implinit 8 luni. T. este prezent, catarat pe patut, cam pe la 6.30 (hai fie 7.30 in unele zile) ... zici ca-l trimitem la serviciu. Drept urmare astazi am "vizitat" porumbeii din centru la 8.30 ... era singurul copil de acolo.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Office, farmacia de care zic eu este pe Apusului, in Militari, in incinta policlinicii Apusului. Presupun ce e foarte departe de tine. Maine cand ies la plimbare cu Tudor, voi intra sa intreb ce contine preparatul si iti spun. Scuze ca iti raspund abia acum, dar am avut o zi...

Eveline, reeducarea esuata, nici nu mai incerc, macar o vreme.

Azi am avut inca o premiera, a cazut din pat, s-a julit bine... are si copilu' asta al meu o mama... eu eram cu ochii in calculator. Clar de acum nu ma mai vedeti decat noaptea, cand doarme. A mai descoperit si marea placere de a sta in picioare in patut tinandu-se cu mainile de bare, ba chiar a incercat timid sa se ridice singur... Mai pe seara l-am pus intr-o piscina mica gonflabila dar goala, la noi in dormitor, jos pe covor. nu stiu cum a reusit, si-a luat avant si a sarit din ea, s-a infipt cu fruntea in covor. Asta e predispus la accidente. De data asta eram cu mana pe el si tot m-a fentat. Ce vremuri vin...

Ana

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput