Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Nyny.. ![]() ...Sorina, mami de Diana si Iris |
Parerea mea
... are dreptul la concediu cu plata abia dupa un an de munca.Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
gata somnu..sunt back in business
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
blue_flower spune:
Eu zic ca, avand in vedere ca relatia voastra este relativ noua, nu este cazul sa o platesti pentru perioada in care nu are grija de Iris.
Daca avea grija de ea de 2 ani si erai super multumita de ea, atunci da, te gandeai sa ii dai niste bani, poate nu toti, pentru 1-2 sapt ....dar asa, eu zic ca nu.
Eu asa fac cu persoana care ma ajuta la curatenie, la inceput nu i-am dat pentru perioadele cand nu venea, adica o plateam exclusiv pt orele petrecute la noi.
Acum, dupa 3 ani, nu numai ca nu vine in perioada aia de 2 sapt de Craciun, dar ii mai dau si prima. Bine, relatia este alta, imi uda florile cand sunt plecata in concediu, a venit cand aveam nevoie ca aveam musafiri, sa ma ajute, sta mai putin cand nu are de treaba si mai mult cand este...nu se uita neaparat la ceas....am incredere in ea si ne placem reciproc, are initiativa, etc.
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Parerea mea ... are dreptul la concediu cu plata abia dupa un an de munca. |

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Eu zic ca, avand in vedere ca relatia voastra este relativ noua, nu este cazul sa o platesti pentru perioada in care nu are grija de Iris. Daca avea grija de ea de 2 ani si erai super multumita de ea, atunci da, te gandeai sa ii dai niste bani, poate nu toti, pentru 1-2 sapt ....dar asa, eu zic ca nu. Eu asa fac cu persoana care ma ajuta la curatenie, la inceput nu i-am dat pentru perioadele cand nu venea, adica o plateam exclusiv pt orele petrecute la noi. Acum, dupa 3 ani, nu numai ca nu vine in perioada aia de 2 sapt de Craciun, dar ii mai dau si prima. Bine, relatia este alta, imi uda florile cand sunt plecata in concediu, a venit cand aveam nevoie ca aveam musafiri, sa ma ajute, sta mai putin cand nu are de treaba si mai mult cand este...nu se uita neaparat la ceas....am incredere in ea si ne placem reciproc, are initiativa, etc. |

tomaca spune:
Eu am platit-o anul trecut. Am plecat in august si lucra la noi din martie. Nu cred ca se astepta, dar am considerat ca merita ca nu e usor cu un copil asa mic. Noua si atunci ne facea mancare cand si cand, ne calca. Acum nu mai zic. Cred ca a contat si faptul ca i-am dat acest credit de la inceput. Bine, era la noi de 5 luni. Si nici n-am vrut sa o frustrez de la inceput ca doar are grija de copil. E altceva cu curatenia.
Daca mi-as schimba serviciul si as pleca in concediu ca ma trimite patronul, n-as mai avea dreptul la salariu? Nu e chiar acelasi lucru, dar oricum.
Mai e un aspect important. Daca si poti sa o platesti. Ca poate n-ai suficient si pentru ea. Si asta conteaza.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui tomaca Eu am platit-o anul trecut. Am plecat in august si lucra la noi din martie. Nu cred ca se astepta, dar am considerat ca merita ca nu e usor cu un copil asa mic. Noua si atunci ne facea mancare cand si cand, ne calca. Acum nu mai zic. Cred ca a contat si faptul ca i-am dat acest credit de la inceput. Bine, era la noi de 5 luni. Si nici n-am vrut sa o frustrez de la inceput ca doar are grija de copil. E altceva cu curatenia. Daca mi-as schimba serviciul si as pleca in concediu ca ma trimite patronul, n-as mai avea dreptul la salariu? Nu e chiar acelasi lucru, dar oricum. Mai e un aspect important. Daca si poti sa o platesti. Ca poate n-ai suficient si pentru ea. Si asta conteaza. |

Asa este, nici eu nu-mi doresc sa o frustrez de la inceput. Banii nu erau in cauza, adica...nu sunt chiar o problema banii bonei pt o saptamana. Ma intrebam doar daca ar fi ok sau nu ...
Dar...pana la urma...cred ca o sa o platesc. Nu vreau sa devina dusmanoasa, atata timp cat este iris la mijloc. Mai bine o am aliat, mai ales ca don'shorica mea nici nu e un bebe.."comod".

Edit: Aaaa, si ideea concediului nu vine de la mine. Adica, ea m-a anuntat de a doua zi de cand a venit la noi, ca vrea concediu in iulie o sapt., sa mearga la bai. Eu inca nu eram hotarata, daca sa ma incumet cu iris la mare sau nu. Acum...daca pleaca si bona...m-am gandit...nah, de ce nu?!...hai sa incercam si noi.

Beatrice1982 spune:
tomaca...........ce buna veste.doamne ajuta 
ma bucur mult pt voi!!!!!!!!!!
sorina concediu???????????????ioiiiiiiiiiiiiiiiii
ce fain....sa te gandesti si la mine 10 minute pe acolo.da?
ma bucur ca va place numele..........
mie mai putin.......daca nu gasim altul ne obisnuim cu el, adik eu....
imi place cum suna in engleza si in Hu, dar in romaneste nu prea, nu stiu de ce.........................

ma duc sa pap si sa dorm..............is rupta
nu stiu ce e cu oboseala asta cronica la mine.......
pupici!!!!!!!!!!
aveti grija cu puii la canicula.........la noi e cald de mori
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
Adam
Doamne ajuta!
micki_mica spune:
Am intrat sa imi fac autocritica: Sorina, nu am zis ms pt cafeluta.
De bucurie ...am sarit peste.![]()
Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui micki_mica Am intrat sa imi fac autocritica: Sorina, nu am zis ms pt cafeluta. De bucurie ...am sarit peste. |