Ajutor pentru o mamica singura
Raspunsuri - Pagina 4
desprecopii spune:
Transmite multa sanatate de la noi, Mihaelei - si insanatosire grabnica.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
mihaela77O spune:
Todora,agentia unde a deschis contul este sigur,Crangasi?
am facut sa fac transfer on-line si nu-mi apare sucursala Crangasi...
astept un raspuns!
multa sanatate si refacere rapida si usoara Mihaelei!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
teodora.g spune:
Agentia Crangasi Luni - Vineri: 9-17
Sambata: 9:30 -12:30
Sef agentie: Andreea Diana Dragomir
Adresa: Calea Crangasi nr.22, bl. 46
Telefon: +4021 2213055
Fax: +4021 2213066
Email: diana.dragomir@bancatransilvania.ro
Aici e contul deschis.
desprecopii spune:
Teodora, poti sa ne trimiti o poza a ta si a ei (daca ea este de acord?) Mihaela are nevoide de suport moral si de DC. Incercam sa o ajutam mai mult si am vrea sa sensibilizam inima unor sponsori.
trimite mesaj la mirela@desprecopii.com
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
alinamoro spune:
Multa sanatate Mihaelei si recuperare rapida!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
diannaalex spune:
Multa sanatate Doamne ajuta sa se recupereze cat mai repede si sa ajunga acasa la fetita ei.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
teodora.g spune:
Buna,
Am fost astazi la Mihaela. Arata bine, e optimista! Ii era teama de operatie iar acum ca a scapat e mai vesela. Mananca orice, a inceput deja sa faca niste exercitii usoare de recuperare. Mi-a aratat si operatia, practic bandajul, e destul de mare taietura. Acum sa speram ca va fi bine. Nu am stat foarte mult ca nu era ora de vizita si m-au dat afara. A cheltuit deja in spital 1500 lei si banutii ei s-au cam terminat.
Referitor la poza o sa trimit maine dimineata la adresa mentionata ca nu am aici. Trebuie sa scanez.
I-am transmis incurajarile voatre si va multumeste din suflet@
Happy_in_TO spune:
Sanatate multa Mihaelei si multa putere ii doresc.
M-a miscat mult povestea ei, viata este atit de nedreapta uneori... Dumezeu sa ii ocroteasca si fetita!
Pina la sfirsitul lunii am sa incerc sa pun si eu ceva banuti sa ii fie de ajutor.
Teodora, te rog sa ii transmiti ca ii trimit toate gindurile mele bune si ma rog ca sa se insanatoseasca.
desprecopii spune:
Ce mai face Mihaela?
Teodora nu am primit inca pozele promise!