medic oftalmolog padiatru bun
Vin si eu cu o rugaminte, cine ma poate ajuta.
Am fetita de 2 ani si 3 luni cu probleme, cu o conjunctivita care tot recidiveaza de fiecare data cand e racita. Deunazi am fost la o doctorita oftalmolog care ne-ar fi spus ca ar avea canalele lacrimale ingustate si e nevoie de o interventie sa rezolvam canalele.
Eu acum vreau sa cer si parerea altor medici sa vad daca se impune treaba asta, daca nu s-o putea altfel.
Cine poate sa imi recomande un oftalmolog pediatru bun?
Raspunsuri
corap spune:
eu nu cunosc decat din bucuresti - si o recomand pe Mihaela Dragomir - e la oftapro, dar lucreaza si in spital (nu stiu exact unde, eu am fost numai la oftapro pentru calitatea aparatelor - de cand aveau copiii 6 luni, respectiv 2 ani).
(mie mi-a salvat practic copilul de la moarte, dupa ce alti doi oftalmologi pusesera diagnostic gresit - diagnostice diferite si gresite, mai exact)
claudela spune:
Am auzit si eu numai de bine de medicii de la oftapro...cercetez internetul sa vad care e cea mai buna varianta.
bulinuta27 spune:
eu ti-o recomand pe doamna dr ciubotaru de la Infosan...e un Om deosebit si un Dr minunat...am trecut si noi pe la oftapro si nu am fost asa incantati
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
theo_2004 spune:
tot in Bucuresti Dr BURLOIU Adrianeste fffff bun. are cabinet pe Barbu Vacarescu f aproape de intersectia cu Stefan cel Mare, langa intrarea din spate a stadionului Dinamo
http://www.dr-burloiu.ro/?page=contact
Baby1320 spune:
Am o prietena foarte buna medic oftalmolog. Are si cabinet particular pe undeva pe langa Foisorul de Foc. Da-mi un mesaj privat si iti dau nr ei de telefon.
Referitor la canalele lacrimale, ce sa zic, daca erau infundate sau .. ingustate, facea puroi urat la ochisori, nu doar conjunctivita de care spui tu ... e mai complicat si in orice caz facea mult mai urat si fara raceli.
Mama lui Joshua-Luca din 10.04.2010
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Baby1320 Am o prietena foarte buna medic oftalmolog. Are si cabinet particular pe undeva pe langa Foisorul de Foc. Da-mi un mesaj privat si iti dau nr ei de telefon. Referitor la canalele lacrimale, ce sa zic, daca erau infundate sau .. ingustate, facea puroi urat la ochisori, nu doar conjunctivita de care spui tu ... e mai complicat si in orice caz facea mult mai urat si fara raceli. Mama lui Joshua-Luca din 10.04.2010 |
tomaca spune:
citat din mesajul lui bulinuta27 eu ti-o recomand pe doamna dr ciubotaru de la Infosan...e un Om deosebit si un Dr minunat...am trecut si noi pe la oftapro si nu am fost asa incantati bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
si eu recomand acelasi lucru. am fost si noi pe acolo.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN
claudela spune:
Multumesc fetelor!Oricum, ne-am tot gandit aseara cum sa mai facem si am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa ii facem prima data o analiza a secretiilor sa vedem de ce natura e conjunctivita...
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui bulinuta27 eu ti-o recomand pe doamna dr ciubotaru de la Infosan...e un Om deosebit si un Dr minunat...am trecut si noi pe la oftapro si nu am fost asa incantati bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
si noi tot la dansa am mers si am fost fff multumiti
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni