Strugurasi de Sept-Oct 2011 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
racheel spune:
Mai fetelor, a mea soacra cred ca am mai spus ca ne ajuta si cu bani, si nu este genul care mai tarziu sa dea gura.I-a zis si sotului sa cumpere o data aceal apartament ca atata timp cat traieste ne plateste ratele dar sa ne vada o data la casa noastra.
Ne vedem saptamanal, cand mergem, la tara stam la el.Ar da orice sa nu ne vada suparati.
Dar nu stiu ce s-ar fi intamplat daca as fi locuit cu ea.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 29+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
andreea_t spune:
vai fetele tot la soacre suntem...
eu am morcovul cat china...astept controlul de la ora 16:20...uuuf ce repede a trecut timpul.
vreau col inchis si lung!!!!!!!!
28+ Doamne ajuta!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaroro May, de acord ca amandoi trebuie sa faca compromisuri. Dar de obicei cand le face barbatul le auzi o viata intreaga 24+ Bijuteriile mele |
Si eu cred ca amndoi tre sa faca compromisuri, nu la asta ma refeream.. insa femeia trebuie sa fie mai desteapta decat barbatul, sa il fac sa creada ca asa cum zic eu e mai bine, insa sa nu isi dea seama.. adik sa ii insuflu parerea ca el are dreptate in timp ce el face cum am zis eu...
De multe ori la mine in familie el face mai multe compromisuri , insa asta pt ca stiu cum sa pun pb.. genul facem asta , faci asta.. avem bani de asta avem bani si de aia.. ORicum cel putin sotul meu nu gandeste ca e mai importanta casa ca si masina, daca aragazul merge de ce sa il schimbam chiar de are 3 picioare( exagerez dar ca idee) .. ina casa mea e mereu cum vreau el pt ca il fac sa vada partea goala a paharului unde e cazul ....
Barbatul nu gandeste mereu cu sufletul sau nu intra in detalii, de multe ori ratiunea il dovedeste insa trebuie sa stim cum sa relationam si sa gasim logica in fapte ce tin d suflet.. adik sa fim cu 2 pasi inainte.. ceva de genul vreau sa zic.. Nu ma refeream la cmpromisuri..
29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_t vai fetele tot la soacre suntem... eu am morcovul cat china...astept controlul de la ora 16:20...uuuf ce repede a trecut timpul. vreau col inchis si lung!!!!!!!! 28+ Doamne ajuta! |
HAi ca poate morcovu o impins colul in sus , deci e mai lung...
seidana spune:
Elly.. nu as vrea sa iti zic parerea mea despre soacra-ta.. pt ca r iesi cu multe bipuri .. iar eu nu obisnuiesc sa bipuiesc, numai ca prostia si rautatea de copii ma face sa capiez...
De fapt poate da mana cu a mea soacra, care le-a zis finilor ei sa nu mai vina cu fetele la ea ( fetele aveau vreo 2-3 ani si 5-6 ) ca atata sar si tipa ca proastele..
May3 spune:
helena, felicitari pentru sarcina asa deusoara! bucura-te, esti o norocoasa :)
andreea, bafta la dr!
eu ma duc la dr de familie azi.
am un somn pe mine... am si adormit vreo juma de ora.
si am ceva de facut pt servici si niciun chef n-am.
cred ca nu mai fac nici ciulama, nici nimic ca mi-e prea somn...
25+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
seidana spune:
Eu nu pot face nimik pt ca nu am gaz... noroc ca ieri am facut ciorba de salata si ciorba de burta pt al meu... insa tot voiam si niste spanac...
May3 spune:
seidana, eu sunt de parerea ca am fost crescuti asa cu celebra zicala: barbatul e capul, femeia e gatul. si ne-a intrat in cap asta.
oamenii sunt diferiti, relatiile sunt diferite. daca te-ai nascut femeie nu inseamna ca tu esti aia care trebuie sa duci relatia, sa fii tu aia mai desteapta, mai diplomata, mai mai mai, numai ca esti femeie.
parerea mea si tin de ea :P
mi-e lene, mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene
mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene , mi-e lene
v-am zis ca:
mi-e lene ?
25+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
elly_b spune:
ma eu nu sunt convinsa ca femeia e totul. pai atunci ar fi singura in relatie. femeia trebuie sa fie inteleapta si sa intoarca situatiile in favoarea ei cand e vorba de relatiile cu ceilalti. cand vine vorba de relatia de cuplu atunci e vorba de 2. si 2 inseamna sacrificii si compromisuri X 2.
nu cred ca functioneaza sa renunt eu la tot pt relatie si el la nimic ca atunci in ani se construieste o frustrare care se elibereaza la primul zambet al unui coleg mai binevoitor si ajungi sa traiesti aventura vietii tale intrebandu-te unde si daca ai trait pana atunci.
... din pacate cunosc atatea cazuri in care ei (nu ele) spuneau ca li se parea ca duc o viata perfecta si de fapt intr-o zi nevasta isi lua bagajele si se muta ca nu mai suporta ... ce? multi nu au inteles nici pana in ziua de azi
nu exista familie (parinti, copii, frati, soti, cumnati) fara discutii. diferenta consta in cat de open minded sunt cei din jurul tau si dispusi sa asculte si sa inteleaga. si bineinteles de cat de diplomat(a) esti tu.
zubi cred ca e de prisos sa mai adaug si eu ceva la cate s-au spus. singurul fapt asupra caruia pot sa-ti atrag atentia este sa te pui in locul lui pt ca am fost intr-o situatie asemanatoare cu ceva ani in urma.
el e rupt de tot. practic e dezradacinat. considera ca a renuntat la tot pentru tine (si asa si e). tara, limba, familie, prieteni, obiceiuri, locuri etc ... e normal ca el sa vrea sa compensezi tu prin atentie si iubire toate aceste lipsuri.
si normal ca atunci cand se simte respins de tine sau de cei apropiati ... se adanceste in depresie (pt ca contrar aparentelor si barbatii au depresii ) se izoleaza, nu comunica, este mai irascibil ... e o forma de aparare.
trebuie sa-l iei de manuta si sa puneti cartile pe masa.
mami de (30.06.2005) si 23+
seidana spune:
May.. nu m-ai nimerit.. la noi eu sunt cu cardurile in portmoneu, al meu imi da salarul in mana, eu gestionez casa si banii.. eu port pantalonii, insa el are sentimentul ca , cu toate asta face cucurigu cand vrea el, desi nu e mereu convis..