Strugurasi de Sept-Oct 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Eu am o stare asa de naspa ...parca ma ia cu calduri desi la munca avem 18 grade ...oare de la ce o fi ?!

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Buna fetele.
Am reusit sa recuperez ce ati mai scris in ultima perioada.

Am vazut ca ati discutat despre soacre .Ma abtin la acest capitol pentru ca sigur gasesc si eu ceva de comentat desi exista o oarecare "distanta" intre noi din toate punctele de vedere.

La mine bebe misca de nu se poate , il simt peste tot. E tot cu capul in jos de la inceput, cand ma loveste in stomac , cand in vezica. Din pacate nu stiu ce greutate are , o sa merg la control pe 8 iulie si poate-mi spune atunci.

De dormit dorm mai mult pe stanga din obisnuinta, am constatat ca daca stau pe spate ma doare coloana cand ma ridic asa ca evit aceasta pozitie.

Jade ne asemanam tare mult . Eu am 1,62 inaltime si am plecat de la 54 kg cu sarcina. Acum am ajuns la 64 KG si de o saptamana am ramas la ele. Nu ma simt imensa, nu m-am umflat, insa am o burta masiva inca de pe acum
Ma bucur ca ai facut rost de vaccin, la un pret chiar bun. Eu l-am facut aici la munca la cabinetul medical,in mana. Se face intramuscular si trebuie tinut putin la cald inainte de a-l face. Nu mi-a dat nici o reactie negativa.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

deci ma duc acasa sa ma culc! sunt praf !

vb maine !

va pupizez pe tati fietili!

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

fetele,m-am intors de la dr...a fost bine, mi-a facut mai intai control pe capra,a zis ca e in regula,colul e inchis...apoi la eco,a zis ca bebe e bien, e cu capul in sus,dar mai are timp sa se mute, m-a intreba tucm vreau s anasc,i-amz is ca daca s-ar putea naturla,asa as vrea..a zis ok, doar bebe tre sa se itnoarca,dar mai e timp sa s eitnoarca, a zis ca s-a schimbat DPN, adik inainte era 3 sept,acuma e 29 aug,deci sunt in 30 sapt,nu in 29..cum e faza asta c aio nu inteleg cum sa se schimbe..si cum sa am 30 in loc de 29..?ar fi cazul s ao aiu de buna?
si a zis ca durerile astea si cu pipi din 2 in 2 min par a fi o infectie urinara,sa fac maine o urocultura si apoii,daca iese ceva,sa iau augmentin, oricum mi-0a dat o gramda de pastile, si v-am mai auzit pe voi ca lauti de ex, gynypal sau ceva d egenu mi-a dat, urinex, si niste ovule,ca a zis ca as avea o scurgere ,da rnu intleeg cum se numesc,alygyn..nu satiu exact...si in continuare elevit si magne, vad ca fier nu mi-a mai dat,asa....a zis s afac analizele uzuale iar...mi-a laut si mie tensiunea,13 cu 7...si sunt suparata c anu vad aici pe eco, cate grame are asta mic..si ce inseamna BG, CA SCRIE BG 136...NU SITU CE E AIA...si acuma daca v-as mai itnreba cums e numeste cat are bebe in lungime?ca aici am masuratorile,dar nuc red ca e vreuna cu bebe total, aidk am asa:
bpd: 7.43
hc: 27.9
ac"25.9
fl:5.89
si ala care imi arata cat e bebe de lung care e?

Zubi, mami29+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Fi bucuroasa ca ti-a schimbat DPN-ul mai devreme. La mine la schimbat in sens opus la ultima eco la 27 sapt. Aveam DPN 01.09 iar acum mi l-a pus la 08.09. Cred ca bebe nu vrea sa creasca voinic .

Ai grija cu infectia urinara pentru ca trebuie tratata daca exista. Si eu am fost suspecta insa nu mi-a gasit nimic in urina dar mi-a gasit in secretie baccilul E-coli iar acum fac tratament cu niste ovule cu antibiotice pentru el.

29+

Mergi la inceput

mersi Raluca, pai sunt bucuroasa ca s-a schimbat,dar nu prea inteleg cum

Zubi, mami29+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi... in primul rand nu o sa mia vezi lungimea, pt ca de pe la 20 si ceva de saptamani nu se mai masoara lungimea, cica bebe sta ghemuit si nu e relevanta lungimea, de regula se mai masoara greutatea... insa ;a 23 de sapt mie nu mi-a masurat-o...
Apoi .. cu DPN.. eu am DPN dupa ultima menstruatie de 28.08 apoi in functie de bebi de cat de mare ( sau mica), mi-a moificat-o chiar si la 12.09.. acum suntem iar la 28.08 ca bebi creste mare si puternica.. Oricum data cu calculatul a DPN acum nu mai e f relevanta, mie mi-a zis clar ca primele ecografii sunt relevante in stabilirea sarcinii..Bebi tau corespunde pt 30 de saptaanani masuratorile.. probabil e mai mare ecografic..
A mea a fost cand mai mica cand mai mare, ultima data eu avea 26.5 zile.. ecografic 27. 3 zile.. mai la inceputuri cand aveam 22 sapt ecografic era de 21 si ceva.. deci chestiile astea se schimba.. Tu tine de DPN dupa ultima menstuatie.. +- 2 saptamani, cam asta ar fi termenul...
In rest sa fii cuminte si sa iei pastilutele ..

Stefi bine ai revenit.. ma bucur ca sunteti bine , grasuni si relaxati

Raluca.. bebeii mai au perioade de crestere si stagnare... o sa vezi ca nu e nici o pb..

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Din cate am citit bebe creste diferit de la o luna la alta iar DPN-ul se schimba in functie de asta.
Insa exista o plaja mai larga pentru DPN, in alte tari nu este restrictionat la o singura zi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu mi-am comandat o banda de aia de suport pt burta de la mothercare.
sa vedem daca face vreo diferenta ca nu mai pot. ma dor toate alea....
mama si ma loveste un somn dupa pauza de masa. abia tin okii deschisi.
acas atipesc cate juma de ora la vreo 2-3 ore. la birou tre sa stau cu okii cascati...

25+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

sarumana SEI...sunt bucuroasa ca baby e bine..eu tot mor de durere, astept sa isi faca efectul injectia aia si sa imi iau pastilutele, care sunt o gramada, puuup fetele, ma duc sa stau un pica intinsa

Zubi, mami29+ cu
minunea mea

Mergi la inceput