Strugurasi de Sept-Oct 2011 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
didianana spune:
eu simt presiunea aia acolo jos de la 20 saptamani. Acum parca nu o mai simt asa, doar noaptea prin somn cand ma intorc de pe o parte pe alta.
Ms SEIDANA de reteta.Dupa cum suna cred ca e tortul ala.O incerc cred maine, ca asa mi-e de cald sa culeg zmeura...
Eu am contractii daca sunt balonata.Si aseara am avut.Incerc sa reduc orice efort cat pot de mult.
24+ si mamica fericita de 3+ anisori
seidana spune:
Oare are nr pe grup de il are o sun...
a sunat-o cineva ?
29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
didianana spune:
SEIDANA tu asa bine arati si esti asa sexi parca ai 17 ani.
seidana spune:
Am vb cu Andreea....
Nu e in spital e acasa cu cracii in sus...insa i-a picat netul si nu poate vb cu noi..
a fost la medic aseara , colul exterior s-a inchis , cel interior e deschis .. bebe e f bine, ea e cu psihicul mai bun...
Dr i-a dat Dexa pt maturarea plamanilor lui bebe in caz ca se intampla ceva.. si ea nu stie ce sa faca daca sa le faca ( injectiile) sau nu? ce se intampla daca face injectiile si duce sarcina la termen...
Ne pe toate si ne multumeste pt grija..
Andreeuta si noi te asteptam cu vesti bune si fara stres
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didianana SEIDANA tu asa bine arati si esti asa sexi parca ai 17 ani. 24+ si mamica fericita de 3+ anisori |
sigur pe mine ma vezi in poze?
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Am vb cu Andreea.... Nu e in spital e acasa cu cracii in sus...insa i-a picat netul si nu poate vb cu noi.. a fost la medic aseara , colul exterior s-a inchis , cel interior e deschis .. bebe e f bine, ea e cu psihicul mai bun... Dr i-a dat Dexa pt maturarea plamanilor lui bebe in caz ca se intampla ceva.. si ea nu stie ce sa faca daca sa le faca ( injectiile) sau nu? ce se intampla daca face injectiile si duce sarcina la termen... Ne pe toate si ne multumeste pt grija.. Andreeuta si noi te asteptam cu vesti bune si fara stres 29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
hai ca e pe drumul cel bun daca s a inchis deja orificiul extern
eu i as sugera sa faca injectiile , ea are un dr f bun , stie ce face
injectiile n au efecte secundare daca duce sarcina la termen
_
27 +
didianana spune:
sigur sigur tu esti..
Eu cred ca nu au nimic daca duce sarcina pana la capat.Pai dr ei stie mai bine, eventual ii face cezariana mai repede cu cateva saptamani..Normal nu ar trebui sa afecteze.
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Am revenit si eu din concediu, insa dupa un concediu de o saptamana, mi-a tebuit o alta saptamana sa citesc toate capitolele.
Vin si eu la apel cu kg +8kg la 27s
+27 Maximilian
stefy13 spune:
Am fost si eu ieri la dr pt verificarea diabetului gestational... si am stat vreo 4 ore acolo. Totul e ok,m-am linistit, nu am nici o problema.
Bebe are 1041g si e transversal si i-a aratat dr bijuurile in toata splendoarea lor, pacat ca nu a fost si tati sa vada ca iar isi suna toti prietenii sa se laude cu bijuurile lui ficior'su.
+27 Maximilian
stefy13 spune:
Alayna imi pare sincer rau pt problemele pe care le ai cu dr roman. Si al meu e roman, nu pot zice ca e perfect, are si el zile mai bune si zile mai rele, insa cu mine se comporta frumos. Facem glume, ne povestim pe unde ne-am mai plimbarit, de la 22 saptamani se ofera sa-mi faca 4D si eu nu vreau dar el tot face .... imi acorda toata atentia de care am nevoie, insa cei drept am si platit 650€ in avans pt 15 consultatii doppler pe toata per sarcinii si cu tot felul de analize incluse.
Inainte am fost la alt medic roman si in afara faptului ca avea cabinetul foarte prost dotat... stia numai sa se planga '' ca el la un consult al unei gravide castiga de la casa de sanatate numai 10€''. Poate asta o fi motivul pt care si al tau se comporta asa cu tine. Il intereseaza doar banii si atat.
+27 Maximilian