Copilasi de Iulie-August 2004 * 74 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
mie mi vine rau doar cand ma gandesc la extractie, pt ca sta atat de bine in gingie incat cu tot spreyul, o va durea dar cum nu prea avem de ales ... dar mi-e atat de mila de ea, insa e o curajoasa, nu ca mine.
mi-am promis ca marti merg si eu la extractia de o aman de tzshpe luni pe motiv de chicaneala mi-e frica de mor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
ina32 spune:
Radu vrea de ziua lui bicicleta bmx -e nu stiu ce fel de bicicleta cu care poate sa faca sarituri si alte scheme -si eu nu ma las ca si asa e plin de vanatai.Ma toaca marunt de vreo saptamana deja...sper sa rezist si sa-l reorientez spre altceva.
szivarvany spune:
bicicletele alea s misto rrau
au scaunul jos-jos si practic se conduc in picioare
Dorsilia spune:
Olivia, sa fie mutarea intr-un ceas bun, meritati din plin sa va trageti sufletul la casuta pt care ati muncit
Roxana, da, e cam scump setul, nu ne bagam nici noi, nu am primit aprobarea directorului economic al familiei:P Ca si contrapropunere al directorului a zis ca sa asteptam sa-i luam o chitara adevarata 3/4 mai bine, daca isi va manifesta interesul cu putere. Hai sa va intreb ceva: nu stiu, ori am io paranoia ori nu, ma streseaza ca asta micu nu vrea/cere nimic, nici o activitate din cele ce-i propun eu (dansuri, tenis, curs de germana/engleza, instrument muzical), practic el are doua preferinte: ori pe burta la laptop, ori pe spate la TV. Cand aduc vb de activitati, tace, si schimba subiectul apoi. Uneori cu biciul il scot si la aer. Noroc ca el nu e genul grosolan care sa zbiere si sa se opuna, ca nu stiu ce am face. Ii e jena sa zica nu, desi il vad eu ca pt el e un adevarat plictis mai nou iesitul afara. Pe Andreea de cand s-a ridicat pe doua picioare si stie sa articuleze cere afara nonstop, nu conteaza ca e frig, cald, ca ploua sau ca ninge, nici cand a avut febra nu a stat in casa. Practic are nevoie de iesit afara, se binedispune afara la aer. Frate-su e pe dos, el alege iesirea afara doar daca are cu cine sa se joace ceva interesant, daca e sa mergem intr-un loc anume interesant, daca e sa mergem sa-i cumparam ceva anume, mereu daca-daca-daca. Andreea merge afara si doar ca sa mearga, chiar daca e rutina cu iesitul in parc, asta e, e bine oricum. Ma streseaza tare chestia asta cu lipsa lui de dorinta de miscare, de iesit la aer.
Ai vostri cer sa fie dusi undeva expres, afara, sa faca ceva?
szivarvany spune:
Lia, io am insirat mai sus ce vrea Giulik.
sper din 1 iulie sa fie la inot. restu` cand incepe scoala ...
eu cand ajung acasa seara, la 6,20 - ma intampina cu intrebare: cine cu ce iese azi in parc, ai sunat, a sunat cineva, sunam, noi cu ce mergem desi jur ca eu asa m-as tranti in pat direct.
asa ca iesim prin rotatie cu bicicleta, role, trotineta si mai caram minge sau paletele de bedmington
duminica a plouat toata ziua, am mers doar dupa inghetata; in rest ne-am mutat de la pc, la tv si dvd. am vazut 6 episoade cu Barbie si am adormit la final de Barbie-Rapunzel. Eu nu stiam de cariera actoriceasca a lu`Barbie pana acum
noi la 10 juma` ajungem inapoi acasa si tot devreme i se pare la Giulik
kim222 spune:
si noi ca si Giulik....trebuie sa plecam undeva,cu cineva si sa ne intoarcem la 12 noaptea..aseara am venit la 11 de la joaca cu Patrick...si tot era nemultumit!
m-au luat dracii..Spy Gear in Ro este 650 ron si in USA 70$ ...deci daca vreau trebuie sa dau comanda acolo...
Dorsilia spune:
ma, io inteleg ca fiecare are firea lui, unii-s mai lenesi, mai putin activi, altii-s argint viu, altii sunt moderati in toate, aia pricep, ca si eu ca si copil fiind ochelarista de la 2 ani, am crescut oarecum mai infranata de la zbantuiala maxima, imi atragea maicamea mereu atentia sa nu cad sa-mi sparg ochelarii ca-mi intra cioburi in ochi, pe vrema aceea nu erau ochelari cu lentile de plastic si ceilalti se gaseau greu, ai mei pana la Unguri au facut comanda de ochelari cu arc pe dupa ureche sa nu-mi cada, mai ales ca mergeam de la 2 ani la camin si pana la 2 ani am avut o tanti ce ma ingrijea atat de batrana ca abia se cara pe ea insasi, nu avea ea agilitatea sa ma plimbe pe mine in siguranta, imi dadea drumul prin curte sau prin casa si atat, se punea in balansoar. Insa cand am mai crescut alergam fara frica, aveam mereu genunchii cu coji de rani vindecate sau cu rani proaspete, am crescut la casa deci petreceam majoritatea timpului afara, in curte, pe strada cu copiii de pe la 8-9 ani, si-n facultate eram printre putinele care mergeau la orele de sport, in plus alergam pt ca ma simteam asa de bine dupa aia (mi-as dori sa mai alerg si acum dar...nu stiu daca ma mai tin genunchii cu kilele in plus), asa ca mi-as dori, conform conceptiei mele ca miscarea si aerul te tin sanatos, te fac sa te simti mai energic, mi-as dori sa fie si copiii mei iubitori de miscare in aer liber. Mai ales lui Danu ca e baiat, ar trebui sa=i placa, nu? asa vad eu lucrurile
szivarvany spune:
Lia, copiii sunt atat de diferiti
poate daca gasesti nshpe mii de motive sa nu l mai lasi deloc la tv si laptop, de plictiseala, va alege sa iasa asa, cu chef.
pe Giuli cand o pocneste chefu` de pc, o las cat vrea ea, pana ii iese pe ochi si nas, ea isi pune cd urile cu piticlick pe rand, apoi se uita pe youtube si si pune muzici si danseaza, apoi declara ca gata, nu mai pot aici la pc
Dorsilia spune:
Daria, pai crezi ca ma rabda inima sa-i interzic chiar ce-i place? cand se uita la mine cu ochisorii aia ai lui albastri mi se topeste inima, si-l rog doar sa se gandeasca la ce-i zic: ca miscarea ii va face bine, sa creasca mare, musculos si sanatos