Copilasi de Iulie-August 2004 * 74 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 5
corianai spune:
Dragele mele va multumesc mult, ma simt un pic mai bine, ma gandesc mereu ca a fost o usurare pt mama care s-a chinuit mult si ar fi urmat sa traiasca numai in suferinta in continuare. Ma gandesc tot timpul la ea si plang, cu timpul sper sa invat sa traiesc cu ideea ca ea nu mai este decat in sufletul meu.
La cadoul pt Eva ma tot gandesc si eu. Ea vrea mobil nou (a mostenit asta iarna unul de la Mara, LG Cookie, era ok pt ea, cu creionas si tot dichisul numai ca a reusit dupa o saptamana sa-l scape in wc). A doua optiune a ei este laptop personal. marturisesc ca m-a dus capu sa ma uit dupa o surfplatta ( nu stiu cum ii zice pe romana) dar alea mai ieftine sunt o porcarie (asa mi-au spus si demonstrat aseara la magazin) iar Ipad nu capata in nici un caz. In concluzie, nu am habar ce va primi... poate un nintendo??? Nu de alta dar poate o mai dezlipesc de la tv si laptop in felul asta. aseara am intrebat-o ce ar zice de o vioara pt ca incepe la toamna sa studieze vioara dar normal ca a strambat din nas... trebe ceva mai tehnologizat pt donsoara
szivarvany spune:
Corina sa stii ca asa e, sigur este mult mai bine si pt mama ta, asa era si pt mama mea
Si eu ma gandesc la ceva tehnologizat, gen WII, desi ar trebui sa ma documentez exact ca io`st afoana rrrau.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
bunny spune:
Corina... eu nici duap apropate 2 ani nu pot sa imi revin - dar ca si mama ta, a fost o usurare ptr el si pentru mama ca prea s-a chinuit. Dumnezeu sa-i odhneasca in pace. Ei vor fi mereu in gindurile noastre!!
Ref cadouri - va sfatuiesc sa luati XBox Kinect - ei vor fi incintati si vor topai , face sport in fata TV in loc sa stea cu nasul in jocuri. Noi am luat de Xmas si are succes- joaca voley, footbal, pingpong... inca nu l-am lasat sa-l foloseasca ca joc pe telvizor fara sa faca sport. Plus... ca ne-am luat si noi dans central si ne maimutarim cind avem chef.
Alex a decretat - Star wars lego, plus jocuri pe care sa putem sa le folosim cu toti scrabble, bananograma ... si Q20. Probabil o gramada de carti
O zi cu soare ...trimite-ti si aici o raza va rog
roberta04 spune:
Corina - , la noi se implinesc 3 ani si inca nu pot spune ca mi-am revenit, dar timpul chiar atenueaza... Si mama mea s-a chinuit mult, asa ca probabil e mai bine pentru ea acolo sus...
...sa va povestesc de excursionistul meu, ieri au fost la o gradina zoologica cica super prin jud.Suceava, la Humulesti, la Manastirea Neamtului (unde Matei a incercat sa negocieze pretul unei cruciulite cu un preot :) ), apoi la tabara de la Mircesti. Spre seara urla in telefon:"Tatiii, e fain tare, e asa de fain..."
Cred ca doarme doua zile sa isi revina :)
Ioana, la Neptun este o portiune de plaja (de la steaguri spre fosta vila a lui ceausescu) cu intrarea in mare mai lina, in rest, la 1 metru de mal, apa este deja spre pieptul unui adult. Cel putin asa tin eu minte...
Eu nu stiu ce cadou sa ii iau, el vrea skateboard, eu nici nu ma gandesc. Noi mai avem timp pana la sfarsitul lui august... ma inspir de la voi :)
carmenp spune:
corina,
citeva poze cu ilinca, vizita la pompieri si excursia de-o zi
http://family.webshots.com/album/580367429SLaoav
despre cadou - avand in vedere ca incepe scoala si tre sa am contact cu ea cadoul cred ca va fi un telefon
szivarvany spune:
XBoxKinect, am notat
Frumoasa Ilinca
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
roxanaz spune:
m-ati injectat si pe mine acum
am gasit www.amazon.de/Guitar-Hero-Warriors-Schlagzeug-Mikrofon/dp/B003URR27O/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1308734801&sr=8-2" target="_blank">asta ptr Patrick ca tot vroia el microfon si tobe....
Dorsilia spune:
hello
Corina, bine ca esti printre noi, pierderea nu ti-o putem suplini, insa putem ca datorita comunicarii la toate nivelurile dintre noi si tine sa te sprijinim spiritual
Roxana, esti culmea dragaa!!! e supeeer ce ai aratat tu acolo ! ce contine? pe langa tobe, si microfon si chitara cumva? oau, daca-i arat lui Danu....el cu sora-sa vor sa-si faca formatie, singura problema e ca ar avea nevoie de inca doi in trupa, unu la tobe si unu la chitara bas, Dea e cu vocalu si el cu chitara solo?? asa o fi? nu ma pricep, io-s afoana la muzica
acum caut medic de ochi, ca ne trebuie ocheti, Danu zice ca-i obosesc ochii
oricum e fascinat de laptop si de jocuri....uneori fac cu nervii cand il vad ca ar renunta si la mancare si la joaca afara doar sa se joace pe computer...
pe noi nu ne cheama nimeni la sedinta, am vb cu invatatoarea si a zis ca vb in toamna, la scoala, pana atunci sa nu ne stresam. Io credeam ca ne intalnim in avans sa ne zica ce sa cumparam, ce carti, ce rechizite, ce haine, sa amenajam clasa eventual, dar vad ca nu e necesar
kim222 spune:
Xbox!!!! Da asta vrem si noi dar nu de ziua lui ci de Craciun, in fct si de cum va merge cu scoala...asta este,trebuie sa-l stimulam.La o conferinta pe tema:cum stopam cererie copiilor si cum ii stimulam chiar spuneau ca este ok ca ei sa-si doreasca ceva dar ca noi parintii trebuie sa-i intrebam,ok..ce esti pregatit sa faci pentru a obtine lucrul dorit..si de aici ..se negociaza!
Luca vrea piscina in curte (din aia mare de 1.2 m adancime),caine si Spy Gear,din asta :http://www.shopwildplanet.com/ShopByBrand/SpyGear/AllSpyGear/70337-9302
Cori eu nu pot sa te incurajez..mie nu mi-a trecut nici dupa 14 ani!! Nu pot intelege de ce a trebuit sa dispara intr-un stupid accident de circulatie! Daca ea nu murea ,eu nu scriam la Loteria Vizelor..nu plecam in USA..deci poate ca este adevarat ca toate se intampla pentru un motiv..
...si nu in ultimul rand..a venit vremea sa pot spune: NE MUTAAAAAAMMMM! S-a auzit suficient de tare???
kim222 spune:
si eu caut medic oftalmolog..Luca mi-a spus ..du-ma la dr de ochi ca vad dublu!..nu va spun ca nu am ajuns la Bucuresti cu el la chirurg nici acum!