Copilasi de Iulie-August 2004 * 74 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
super tare, portavoce
am s o intreb si eu pe Giulik, sunt curioasa ce va vrea, inafara de petrecere mare
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Dorsilia spune:
Daria nu stiu cat e de usor de gasit asa ceva, eu n-am vazut printre jucarii pe rafturi taman portavoci
Si mie mi se pare ok pretul la neptun, noi platim la eforie sud numai cazarea pe 10 zile, 10 milioane, la o vila la camera mare de la parter cu 3 paturi, clima in camera, frigider mic, baie cu dus, si acces la o bucatarie complet utilata ca a mea de acasa si in curte cu gratar, cu acces la masina de spalat. cu mancarea ne descurcam noi, adica in principiu gatesc eu pranzul si seara mai facem gratare, nu prea am descoperit un restaurant care sa ne atraga cu oferta culinara, poate vizitam si noi neptunul
roxanaz spune:
oriunde v-ati duce dati si voi un tilifon, poate ne vedem macar intr-o seara la o pizza. mmm, calzone la Antik.... salivez deja
szivarvany spune:
Lia, nici n ai sa prea gasesti la raion de jucarii.
colegul a dat pe ea vreo 25 de euro, in streinezia.
noi azi ducem Sela la tuns si coafat si toaletat si bibilit. pana ea ramane la salon, noi mergem la inghetata la McD, d`aia cu dublu caramel
si am avut si noi un shoc, s-a cantarit Giulik si are 26 de kg
vi-am zis io ca e dependenta de painea cu vinete
roberta04 spune:
Ioana, si mie mi se pare super pretul, iar Neptun e statiunea tineretii mele :)
Eu am o singura problema acolo, daca nu e cam abrupta intrarea in mare pentru copii (mama panicoasa ce sunt)
Dorsilia spune:
Roxana, pai calzone e si favorita noastra, cu mult sos de usturoi :P dam un telefon intr-o seara, poate reusim sa ne potrivim programele, doar sa dea Cel de Sus sa ajungem cu bine si sa fie cei mici bine
Daria, de unde si-a comandat colegul cu 25 de euro? de pe un site?
szivarvany spune:
Lia, promit sa- intreb l-a cumparat de prin Italia. Cum il prind pe skype, il interoghez
Roberta, mai abrupt ca-n Costinesti ? Eu n-am fost prin Neptun decat in vizita
roxanaz spune:
neata doamnelor
mi-e cam somn.. si nu am chef de nimic.
dar vestea buna e ca m-a sunat invatatoarea si vineri la ora 17 avem sedinta cu parintii. auch
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi
Noi aseara am dus Sela la infrumusetat, am mancat inghetata la McD si apoi am ramas jos in curtea blocului pana tarziu rrrau de tot ce bine e in vacanta
Rox, ce fain ca veti avea sedinta
O zi faina tuturor
roxanaz spune:
da, da, acum cand stau sa ma gandesc cred ca am avut chiar si o clasa in cea in care vom face sedinta vineri... asta acum 13 ani