Copilasi de Iulie-August 2004 * 74 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 19
carmenp spune:
dario, curaj nu gluma, ilinca cre` c`ar fi super multumita daca ar avea asa peretii si`n plus portocaliu tavanu`, insa retina si neuronu` meu ar avea sigur de suferit;))
cristal, drum bun si sanatate multa
g_ioana spune:
Daria mie imi placepe bunesa ma uit la pozele voastre si nuantzele de pe pereti,cool.....si felicitari pentru prima carte citita...zi-mi si mie pliiz de unde ai cumparat carticica ca suna bine.
Cristalinaiti tin pumnii sa ajungi cu bine acasa!
Dorsilia spune:
daria, imi place movuliul, si rozul, ati muncit nu gluma acolo, mai bine va luati un spritz si terminati in ore, asa va trebui sa dati inca vreo "2 maini" cu rolul
szivarvany spune:
dupa 7 ani de pereti albi imaculati, imi venea si mie sa plang cum am putut fi atat de nebuna asa ca voi mune caprita la munca iar, sa si acopere petele de alb ramas
Ioana, se gaseste in librarii. Giulik a ales-o pt ca citea din cartea ce-o am eu, varianta invechita e fff usor de citit, imaginile sunt frumoase si textele sunt fff scurte. sunt in total 3 povestioare cu cel 2 surori. acum si a ales o pe cea in tara pestilor. ca aveam buget de o cartulie si asa macar a terminat de citit cap-coada.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia daria, imi place movuliul, si rozul, ati muncit nu gluma acolo, mai bine va luati un spritz si terminati in ore, asa va trebui sa dati inca vreo "2 maini" cu rolul |
aia era simplu cu rol, noi dam cu 2 bureti, de aici dixtractzia maxima a Giuliei
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Dorsilia spune:
wow Daria, stiu cum e...numai ca astia micii se plicti dupa ce pensuleaza 2 ore asa ca io cu buretii n-as vopsi pereti nici daca ma plateste cineva, io le-am dat rolul mic in mana sa dea pe peretii bucatariei cat au vrut dupa care am continuat eu treaba si tot a durat 3 zile s-o termin, deci....iti dai seama
Intrebare: daca sunteti mai rabdatoare si mai rapide in search-uri pe google si nu aveti lapsusuri mari asa ca mine, ma ajutati sa gasesc site-uri unde se vand jocuri din acelea de pe vremuri, ce ma jucam eu la gradi, de ex: figuri geometrice simple de plastic, era o cutie cu diferite forme geometrice si copilul putea compune diferite chestii; si mai era o tablita alba de plastic plina de gaurele in care copilul infigea niste bulinute colorate diferit (ca niste pioneze mici intra), putea iarasi sa compuna imagini cu asa ceva...zau ca nu stiu cum se numeste jocul, am cautat insa prim magazine si nu am mai gasit
puzzle-uri nu mai iau ca au cateva si au destule zic, insa i-as lua la Dea ceva de genul asta ca ea are rabdare sa pipileasca chestii din astea si stiti cum e...de ziua lu Danu, daca ea nu primeste nimic ramane trista:(
carmenp spune:
http://lexgrupsrl.bizoo.ro/vanzare/868789/Joc-Mozaic-clasic
http://www.lexgrupsrl.bizoo.ro/vanzare/377755/Joc-educativ-Corpuri-Geometrice
g_ioana spune:
Lio noi cam asa ceva avem cu forme geometrice:
http://www.shopmania.ro/rechizite-scolare/p-trusa-forme-geometrice-6592312
am avut si mozaic,da' trebuie sa recunosc ca oricat de atenta eram cand le strangeam tot mai ramaneau in pat,pe jos....io tot nu m-am hotarat ce cadou sa-i iau mandrei
Dorsilia spune:
Ioana, merci de link
dar ai pus-o pe mandra sa-ti faca o lista cu posibile cadouri, eventual in ordinea prioritatilor?