Copilasi de Iulie-August 2004 * 74 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 18
carmenp spune:
cum zise daria, nu vede nuimeni nika daca nu vrei. dovada vie, fii`ta;))
Citat: |
citat din mesajul lui corianai Cei care nu sunt preteni nu vad nimic, sau vad fara poze?? Cre ca trebe sa fac contu ca sa pricep si io cum functioneaza, ca fii-mea nu ma lasa sa ma uit in al ei |
bunny spune:
Neata
vin eu la cafea ..daca mai e valabil
dupa 3 zile de migrena , parca sunt alt om azi plus avem 29C - binenteles azi dimineata toata lumea se plingea de caldura , eu am tacut milc, ca imi place. Singura problema e ca lucrurile de vara de aici mi se par tot groase ptr caldura asta , ma duc sa vad daca gasesc ceva mai european la H&M , el putin ptr copil
Corina... 'uite add me like a friend' on Facebook (Marina Nistor )... nu am pus poza nici la profil , nimic ...ca sa vezi .Ma uit si eu la altii , nu prea scriu - dar ptr noi care suntem departe , e o legatura cu ceilalti, fara sa vrei mai afli cite ceva.
O zi buna va doresc
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp si io am cont pe facebook, da` nu socializez acolo mai mult decit aici sau in alta parte. si nu ma simpt in niciun fel, nici mai bine nici mai rau, trag cu okiu la poze sau la discutii si cam atit. am avut surpriza insa sa`mi regasesc colegi de facultate de exemplu de care nu stiam nimic de multi ani si cu care am reluat legatura. tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
....si eu la fel,bonus ca-s "prietena" cu toti studentii si asa mai afla una,alta.....
Andries spune:
Eu nu am cont pe FB desi m-au batut la cap o gramada de friends sa-mi fac. Eu consider ca FB e mai mult pentru "kill some time" si cum eu nu am timp suficient pentru "real life friends" nu vad de ce sa-mi mai fac si un cont pe FB. Plus ca e foarte greu sa iti stergi contul de pe FB, e un tutorial special pt asta. Si in profesia mea, primul lucru pe care il face lumea este sa ma caute pe FB, e mai bine sa nu stie multa lume cine sunt si ce fac eu in timpul meu liber.
Pe DC scriu numai si numai pt ca va stiu pe voi si pentru ca fac comparatii intre copii si ma mai consolez si eu ca ai mei nu-s chiar cei mai nebunatici, rar cand mai vad cate-o intrebare disperata la "Parintii intreaba" sau cand ma apuca nervii pe un subiect la Generale, eu la sistemul sanitar si la comunism ma incing rau de tot de exemplu. Dar mi-am facut contul aici de foarte mult timp, cred ca de aia imi place sa revin mereu.
Unde mai postez regulat: pe LinkedIn. Poze nu prea fac share, nu ma simt confortabil.
Andries
corianai spune:
Cre ca ii dau diseara o bere Marei sa-mi faca si mie cont ca ma roade curiozitatea... numa sa cujet la un nick pe care sunt in stare sa-l retin
In alta ordine de idei... Eva vrea fie tabla magnetica deasupra biroului fie un perete magnetic... biroul e rosu, urmeaza sa instalez fro doua rafturi cu lumina deasupra... ma tot gandesc cum sa fac sa nu incarc prea mult
cristalina spune:
Buna ziua,
Az noapte m-am culcat la 21 si m-am sculat la 22...si asta a fost!
Asa ca azi ma adun greu din pat, zac si astept sa vina maine, ca am gasit bilete de intors (toata ziua prin aeroporturi dar macar gasesti un doctor...ceva...)
La mine somnul e beleaua!
Am incercat sa dau de un doctor aici, am intrebat la receptie, pauza. Am intrebat la farmacie, mi-au zis sa ma duc la urgente la un spital
Macar am inceput sa tin mancarea in stomac (cu mult metoclopramid). E drept ca e numai paine prajita da e buna si aia!
Asa ca zac si astept, sper sa ajung cu bine acasa...
O saptamana frumoasa!
Dorsilia spune:
hello
felicitari pt curajoasa stirba!
am si io cont de FB numa si numa ca sa am ca nu fac nimic cu el:P
Cristal, sanatate, dar ce ai patit totusi? am retinut ca esti obosita si franta pt ca ai insomnie, greturi si dureri de cap...de fapt e invers toate simptomele s-au adunat in urma lipsei de somn, nu? stiu ca pb e somn genereaza f multe dereglari in organism, stiu pe propria piele, asa ca eu zic sa iei vreo 2 luni extract de tei argintiu, cate 2 ml inainte de culcare, plus ceai de sunatoare, anxin capsule...scuza-ma daca insist cu "etnobotanicele" mele poate n-am inteles eu exact ce ai, insa sper ca te simti mai bine
o zi buna sa avem
szivarvany spune:
chiar daca nu va place sa ne vedeti fotografiile, va arat cum vor fi peretii la Giulik, in zilele urmatoare le finisam.
Atentie pt cei sensibili
roz-mooov
Cristal, sa ajungi cu bine home
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
corianai spune:
Cristal ai mai zis tu de probleme cu somnul, tare naspa am avut si io d'astea, dupa o saptamana de dormit o ora/noapte dadeam buna ziua la ciori daca persista eu zic sa mergi la dr poate e bine sa iei oaresce medicamente pana depasesti momentul. Multa sanatate, sper sa ne spui ca te simti mult mai bine dupa ce ajungi acasa
Daria asteptam sa vedem finalul, oricum ai curaj sa combini atata culoare pe pereti. io nu reusesc sa gasesc nici o nuanta pt peretele magnetic potrivita cu biroul cel rosu... momentan am ajuns la gri-argintiu