Copilasi de Iulie-August 2004 * 74 * LMA !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

distractie maxima, Rox vreme buna si mult spor la shopping

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Roxi - bine faci , eu sunt de parere sa nu uitam sa traim putin si ptr noi , copii vor fi ok ( cel putin al meu e cel mai fericit cind il duc 3-4 zile la soacra-mea) . Sa va bucurati de minivacanta , sa faceti nebunii si sa savurati fiecare moment.
Si noi am fugit asa singurei 4 zile( din pacate J a lucrat 2 dimineti ) dar ce bine e sa te trezesti si ... sa nu ai nimic de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

salutare, la mine e iarna cica, lumea se plange ca e cumplit de frig si asteapta vara. sunt numai 22 de grade dimineta la 7, brrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roxa, apoi atunci distractie maxima amandurora, cred ca eu in alta viata voi putea pleca asa undeva, sunt dependenta de copii nu ca s-ar oferi cineva sa ii ingrijeasca 3 zile de ex. Io o nasteam pe Andreea cu mobilul in mana ca maicamea era in panica, nu stia ce sa-i faca lu Danu, si ma suna sa-l trimit de urgenta acasa pe husband:P care husband nici nu ajunsese la maternitate ci plecase de 5 minute de acasa

dar cine concerteaza acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Marina ... 22C e frig ?!!! Uite aici 10C dimineata...17C la prinz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mie astea=s temepraturile ce-mi plac, intre 22-25 grade, pt acivitati in aer liber, plimbari, bedminton, role, bicicleta etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Distractie maxima roxana!

Marina din Africa, sa iti pui paltonul nu alta...:)))
La polul opus e Marina din Londra, unde la 22 de grade cu soare londonezii mai au putin si umbla in costume de baie pe strada (sau cel putin asta a fost impresia mea...)

Eu plec maine dimineata dar am reusit sa ii iau Mariei un tigru webkinz, sper sa-i placa.
(acum stau fetele in curte la umbra ciresului, alta viata la bunici...)

La portugheji cica e nervozitatea accentuata si lumea cam face scandal...Pai nu viu eu si trebuie sa se agite spiritele!? Normal!
Acum cateva zile ne-a tot dat chairman-u' messaje ca in perioada conferintei sunt greve Sa ne distram!

Hai ca ma intinsei. O zi frumoasa si un weekend excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

acolo concerteaza Black Country Communion
Cristal, tu pleci tot duminica? (sa zic ca bine ca nu vin la Bucuresti ?)
Marina, chiar, oribil de frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

In Vienna la 29 de grade erau lesinati de cald, aproape umblau in chiloti pe strada (ca pantalonii aia scurti eu ii numesc "aproape chiloti" )

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Roxi super ca fugiti de acasas-aveti o minivacantza excelenta!!
Marina aoleu da' ce iarna grea aveti....cam asa erau si francezii la 25 de grade erau lesinati de caldura,umblau numa in maieuri si chiloti vorba lui Andriesiar la 5 grade deja aveau stare de urgenta de iarna grea......noi stam afara destul de mult,avem noroc cu un parc plin de verdeatza si umbra...aseara abia am putut sa o bag in casa la 9.30
Meii cred ca mandra mea se va face scenarista sau scriitoare,a fost cu tacsu la frizerie sa-l asiste la tuns,cand a venit a inceput sa-mi povesteasca..."la tuns o frizerita tinerica...l-a intrebat cati ani are,el a spus 28dupa care l-a intrebat daca-i casatorit si a spus ca nu-i,apoi l-a intrebat"dar cum ati facut copilul daca nu sunteti casatorit?"...iar tata a raspuns:"pai cu o prietena si mi l-a lasat mie si a plecat!""
hai sa avem o zi faina,sunt in zona trebuie sa pregatesc un pastrav si nu stiu cum

Mergi la inceput