Copilasi de Iulie-August 2004 * 74 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
distractie maxima, Rox vreme buna si mult spor la shopping
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
bunny spune:
Roxi - bine faci , eu sunt de parere sa nu uitam sa traim putin si ptr noi , copii vor fi ok ( cel putin al meu e cel mai fericit cind il duc 3-4 zile la soacra-mea) . Sa va bucurati de minivacanta , sa faceti nebunii si sa savurati fiecare moment.
Si noi am fugit asa singurei 4 zile( din pacate J a lucrat 2 dimineti ) dar ce bine e sa te trezesti si ... sa nu ai nimic de facut
Marina spune:
salutare, la mine e iarna cica, lumea se plange ca e cumplit de frig si asteapta vara. sunt numai 22 de grade dimineta la 7, brrrrrrr
Dorsilia spune:
Roxa, apoi atunci distractie maxima amandurora, cred ca eu in alta viata voi putea pleca asa undeva, sunt dependenta de copii nu ca s-ar oferi cineva sa ii ingrijeasca 3 zile de ex. Io o nasteam pe Andreea cu mobilul in mana ca maicamea era in panica, nu stia ce sa-i faca lu Danu, si ma suna sa-l trimit de urgenta acasa pe husband:P care husband nici nu ajunsese la maternitate ci plecase de 5 minute de acasa
dar cine concerteaza acolo?
Dorsilia spune:
mie astea=s temepraturile ce-mi plac, intre 22-25 grade, pt acivitati in aer liber, plimbari, bedminton, role, bicicleta etc
cristalina spune:
Neata!
Distractie maxima roxana!
Marina din Africa, sa iti pui paltonul nu alta...:)))
La polul opus e Marina din Londra, unde la 22 de grade cu soare londonezii mai au putin si umbla in costume de baie pe strada (sau cel putin asta a fost impresia mea...)
Eu plec maine dimineata dar am reusit sa ii iau Mariei un tigru webkinz, sper sa-i placa.
(acum stau fetele in curte la umbra ciresului, alta viata la bunici...)
La portugheji cica e nervozitatea accentuata si lumea cam face scandal...Pai nu viu eu si trebuie sa se agite spiritele!? Normal!
Acum cateva zile ne-a tot dat chairman-u' messaje ca in perioada conferintei sunt greve Sa ne distram!
Hai ca ma intinsei. O zi frumoasa si un weekend excelenta sa avem!
roxanaz spune:
acolo concerteaza Black Country Communion
Cristal, tu pleci tot duminica? (sa zic ca bine ca nu vin la Bucuresti ?)
Marina, chiar, oribil de frig
Andries spune:
In Vienna la 29 de grade erau lesinati de cald, aproape umblau in chiloti pe strada (ca pantalonii aia scurti eu ii numesc "aproape chiloti" )
Andries
g_ioana spune:
Neatza
Roxi super ca fugiti de acasas-aveti o minivacantza excelenta!!
Marina aoleu da' ce iarna grea aveti....cam asa erau si francezii la 25 de grade erau lesinati de caldura,umblau numa in maieuri si chiloti vorba lui Andriesiar la 5 grade deja aveau stare de urgenta de iarna grea......noi stam afara destul de mult,avem noroc cu un parc plin de verdeatza si umbra...aseara abia am putut sa o bag in casa la 9.30
Meii cred ca mandra mea se va face scenarista sau scriitoare,a fost cu tacsu la frizerie sa-l asiste la tuns,cand a venit a inceput sa-mi povesteasca..."la tuns o frizerita tinerica...l-a intrebat cati ani are,el a spus 28dupa care l-a intrebat daca-i casatorit si a spus ca nu-i,apoi l-a intrebat"dar cum ati facut copilul daca nu sunteti casatorit?"...iar tata a raspuns:"pai cu o prietena si mi l-a lasat mie si a plecat!""
hai sa avem o zi faina,sunt in zona trebuie sa pregatesc un pastrav si nu stiu cum